Prati nas

Kim se pojavila u seriji, a oni ismejali njenu porodicu nakon toga

Video

Kim se pojavila u seriji, a oni ismejali njenu porodicu nakon toga

Ona ih podržala, one je ismejale! (foto: HollywoodLife)

Ona ih podržala, one je ismejale! (foto: HollywoodLife)

Iako je Kim Kardashian podržala seriju 2 Broke Girls tako što je glumila sebe u prvoj epizodi četvrte sezone u nastavku serijala je njena porodica postala predmet podsmeha.


Ne znamo kako će Kardashianovi reagovati na ovo, ali pretpostavljamo da će vama biti urnebesno smešna najava nove epizode ove serije u kojoj jedna od glavnih junakinja zavidi Kim jer ne radi ništa, a plaćaju je za to.

“Daj mi bar jedan dobar razlog zašto bismo trebali da prestanemo da gledamo njihov rijaliti?”, upitala je Caroline, na šta joj je Max spremno odgovorila: “Daću ti pet razloga: Kim, Kamber, Klondike, ona mala Krispy i Kream.”

Ipak, da ne bude da su bili previše oštri treba dodati i jednu pohvalu. Kardashianovi su nazvani novim Kennedyjevima, ali sa boljim zadnjicama.

Ako već ne gledate ovu seriju mi vam je toplo preporučujemo…

N.M./Tracara.com


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Girl who lives for music and love

  26/10/2014 at 11:42 am

  Hahahahaha, urnebes XD

 2. ilija

  26/10/2014 at 12:51 pm

  boze ovaj glupi americki humor

 3. milica

  26/10/2014 at 12:55 pm

  Meni ovo nije ni malo urnebesno,nego jadno.Kim ih je podrzala,digla im gledanost itekako,ja nisam ni znala za ovu seriju dok ih kim nije hvalila,a one je ismijavaju.Ako je ne vole nisu trebale ni da se slikavaju sa njom,pogle,osmijeh im od uva do uva.I ne znam sta su se zalijepili svi za kardashianove,kao da su jedina rijaliti porodica. Ne volim ih ni ja,ali ih ni ne pljujem,nista mi uradili nijesu

 4. sasa

  26/10/2014 at 2:07 pm

  @milica dobro sad ako ti nisi znala za seriju pre Kmm to ne znaci da nije gledana,ovo je humor ne znam zasto se svi odmah sokiraju Kardashianovi se smeju ovim stvarima i ne ljude a mi kao nesto moralisemo,oni tamo svakoga ”ismejavaju”

 5. DBo$$

  26/10/2014 at 5:47 pm

  Prvo,ako ne pratite seriju nemojte komentarisati jer ne poznajete likove. Max je takva,mracna,uvek negativna,prepuna crnog humora. I ne voli te dzet set dive,za razliku od Kerolajn koja je bivsa bogatasica i koja se nekada druzila sa svim tim starletama.
  Drugo,mislim da su i ranije vise puta ismejavali Kim i Kanye-a.
  Trece,serija je odlicna i sa veoma smelim humorom,koji mnoge serije sebi ne smeju da dopuste.

 6. DBo$$

  28/10/2014 at 11:20 am

  Upravo sam odgledao epizodu,i Max je ismevala Kardasijanke tokom cele epizode. :D Kim je na kraju dosla,a 5 minuta kasnije je stiglo i njeno dupe. KOLIKO DUPE LJUDIIII!!!!!!! o.O

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top