Prati nas

Kit Ričards napisao autobiografiju!

Vesti

Kit Ričards napisao autobiografiju!

Knjiga pod nazivom “Life”, legendarnog gitariste Rollingstones-a, Kita Ričardsa prodrmala je selebriti svet. Što zbog pominjanja nekih poznatih imena, što zbog opisa nekih zaista bizarnih događaja iz njegove istorije pune seksa, droge i, naravno, rokenrola.

Tako je Kit objasnio kako jednom umalo nije zapalio Playboy vilu! Sa jednim od muzičara bio je zakljičan u kupatilu kako bi konzumirali heroin, ali su usput upaljačem slučajno zapalili zavese u prostoriji i tad je postalo totalno ludo. Dim je bio neizdrživ, a osoblje vile je ubrzano gasilo požar kako se ne bi proširio na čitavu kuću. Ovaj događaj se odigrao još početkom 70-ih godina kada je Kit bio teški heroinski zavisnik, što je po njegovim rečima prestao da bude ’79. godine.

U knjizi se otkriva još mnogo interesantnih detalja iz uzbudljivog života rokera. Tako je, između ostalog, Ričards za glumca Džoni Depa mislio da je narko diler. Dep se aktivno družio sa Ričardsovim sinom, a kada mu je rečeno da je Dep zapravo čuveni glumac, ekcentrični gitarista je rekao:

“Nisam pričao sa tim njegovim dilerima. Onda mi je neko rekao da je to zapravo onaj Makazoruki.”

O svom čudnom odnosu sa pevačem Stones-a, Mik Džegerom, Kit kaže da je Džeger uvek izigravao “divu”. Tako ga je Ričards počeo oslovljavati sa “Brenda” i “Vaše Visočanstvo”, jer kako kaže osamdesetih je postao potpuno nepodnošljiv.

Ipak, posle svega, Kit naglašava da su on i Džeger do današnjeg dana ostali bliski prijatelji.

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Angie

  17/10/2010 at 5:16 pm

  Ahahahaha…najjaci je…xD
  njega vise volim od Dzegera <3 :)

 2. Gle

  17/10/2010 at 6:09 pm

  KRALJ!!!

 3. Pingback: Kit Ričards napao novinara!

 4. ivica

  18/11/2010 at 8:05 pm

  svaka cast,matori
  treba biti takva njuska pa da ti to sve prodje u zivotu….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top