Prati nas

Klepton zapevao “Đurđevdan”!

Vesti

Klepton zapevao “Đurđevdan”!

Čuveni muzičar Erik Klepton, koji je ovih dana gost našem gradu, izrazio je želju da upozna kompozitora Gorana Bregovića, a pred njegov koncert u Beogradskoj areni to se i desilo.

Iako je bilo najavljeno da će odmah posle koncerta, za koji svi kažu da je bio fenomenalan, napustiti Beograd, Klepton se zadržao još jedan dan, kada je između ostalog posetio Gorana Bregovića u njegovoj kući na Senjaku, gde su nastavili svoje druženje od prethodnog dana.

“To je bio susret dva čoveka koji su postali prijatelji. Razgovarali su uglavnom o balkanskoj muzici. Klepton je veoma iznenadio Bregovića činjenicom da većinu njegovih pesama zna maltene napamet. Pili su domaću kaficu, slušali muziku i uživali. Obećali su jedan drugom da će se ponovo videti kada budu imali više vremena” – kaže Raka Marić, vlasnik producentske kuće Music Star.

Bregović i ostali prisutni tom susretu bili su iznenađeni kada je Klepton otkrio da zna Bregovićeve pesme, a kako piše list Press u jednom trenutku je čak zapevao i “Đurđevdan”. Kako se priča postoji mogučnost i da dođe do saradnje između dva muzičara, ali producent Raka Marić još uvek ne želi ništa da otkriva.

izvor: Pressonline.rs


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Pera iz Futoga

  11. 06. 2010. at 12:38

  eeee moj Kleptone…. nekad si bio kul tip… sad hoćeš da vidiš seljaka Bregu…

 2. Malena

  11. 06. 2010. at 12:46

  Klepton zna vecinu Bregovicevih pesama! Kojih? Cikiti cikiti ili kalasnjikov???? To sto zivi od slave Djurdjevdana to je vec druga tema!

 3. sanjica

  11. 06. 2010. at 13:55

  Aoooo..muka mi je cak i da komentar stvaio..crni Kleptone:)

 4. Jelena

  11. 06. 2010. at 17:01

  Bravo za legende!!! Genijalci se prepoznaju na daljinu…Najbolji gitarista na svetu, našao je načina da upozna najboljeg kompozitora na Balkanu, što nama, ovde, samo treba da imponuje i služi na čast! Još mnogo dobre muzike i dobroga zdravlja za obojicu, da nam dugo trajete!

 5. Zeljanica

  11. 06. 2010. at 18:17

  Ja bih lično volio više da sam čuo kako je Klepton izrazio želju da upozna RM Točka, ali i ovo je ok i drago mi je što se pozitivne stvari dešavaju. Veliki kompliment i priznanje za Bregovića, šta god svi ljudi u ovoj zemlji mislili.

 6. car

  11. 06. 2010. at 20:45

  DJURDJEVDAN JE POPULARNA PJESMA I SVI JE RADO PJEVAJU*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top