Prati nas

Knjiga Amber Rose je razljutila žene i muškarce širom sveta! Evo i zašto

Knjige

Knjiga Amber Rose je razljutila žene i muškarce širom sveta! Evo i zašto

Korica knjige How To Be a Bad Bitch (foto: Gallery Books)

Korica knjige How To Be a Bad Bitch (foto: Gallery Books)

Amber Rose je postala pisac! Sluteći po oceni, knjiga How to be a Bad Bitch nije dobro prošla kod kritičara. Verovali ili ne, ova knjga je dobila najnižu ocenu. Razlog tome jesu njena razmišljanja.

“Mi smo, kao žene, blagoslovene jer možemo da iskoristimo naše zavodničke veštine kako bi uzele pare od jačih polovina”, počela je Amber, “Mnoge žene ne znaju kako da zavedu muškarce. To je zapravo veoma lako kad uđeš u štos, a onda možete da dobijete šta god da poželite od njih. Znam da zvuči komlikovano, ako čim uđete u štos to onda više nije korišćenje. Ne koristite muškarca, već bukvalno samo uzimate od njega šta god da vam je potrebno”.

U neverici šta su upravo pročitali, muškarci i dame čirom sveta, oglasili su se na Twitteru optužujući starletu da njeno mišljenje nije prikladno.

“A kako bi bilo kada bi učili devojke da steknu veće obrazovanje kako ne bi zavisile od muškaraca”, napisao je jedan ogorčeni fan.

Međutim, Amber i dalje ne popušta i smatra da je u pravu.

“Znači pogrešno je pitati drugu polovinu (osobu do koje vam je stalo) da vam finansijski pomognu da dostignete svoje ciljeve”, napisala je Rose na svom Twitter profilu.

Smatrate li da je Rose u pravu?


1 komentar

1 komentar

  1. Wooo

    15. 11. 2015. at 12:01

    A sta su ocekivali od ovakve persone? :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Knjige

To Top