Prati nas

Ko je “bocnuo” automobile?

Vesti

Ko je “bocnuo” automobile?

U krugu Mlekare Šabac je, povodom završetka nagradne igre Bocni nagradu (do koje ste mogli da dođete i preko našeg sajta), upriličena svečanost na kojoj su srećnim dobitnicima uručeni ključevi automobila.

Dobitnik glavne nagrade MERCEDES – BENZ E 220 CDI je Radojka Jovanović, penzioner iz Beograda. „Do sada nikada ništa nisam dobila. Mislila sam da je sve namešteno. Kad su me pozvali, nisam mogla da verujem. Presrećna sam.“, izjavila je dobitnica mercedesa.

Osim MERCEDES – BENZ E 220 CDI, ključeve dvanaest automobila marke RENAULT FLUENCE AUTHENTIQUE 1.6 16V, dobili su srećni učesnici nagradne igre iz Beograda, Novog Sada, Ostrova (kod Kostolca), Kragujevca, Pančeva, Leskovca, BeleCrkve (kod Krupnja) i Vranja.

Nagradna igra Bocni nagradu, koja je trajala od 20.maja do 30.juna, naišla je na odličan odziv kod potrošača, koji su i na taj način iskazali poverenje proizvodima Mlekare Šabac. U šest nedeljnih izvlačenja podeljeno je mnogo vrednih nagrada. Da niste i vi neki od dobitnika? :)


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. @MojeNajbitnijeMisljenje

  22. 07. 2011. at 22:38

  uuuuuuuuu svi smo BAS uzbudjeni zbog fuc**ng mlekare sabac o.O

 2. Lily

  22. 07. 2011. at 23:54

  hahah,sto tako BRE???mene je ovo bas interesovalo xDD

 3. @MojeNajbitnijeMisljenje

  23. 07. 2011. at 10:38

  paaaa, meni bas i nije zanimljivo da vidim babu koja je citav zivot rmbacila na polju (gde se i porodila xD) kako vozi mercedes – benz :P msm nisam ljubomoraan aali ipak malo je ne realno…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top