Prati nas

Ko je celebrity crush prve dame Amerike?

Vesti

Ko je celebrity crush prve dame Amerike?

Predsednički par ponovo u kampanji

U jeku izborne kampanje u Americi, Michelle Obama pomaže (ili odmaže, sami prosudite) svom suprugu u borbi za novi predsednički mandat neobičnim izjavama. Šarmantna prva dama otkrila je ko je njena selebriti simpatija.

U intervjuu za televizijski šou Entertainment Weekly, Michelle je otvoreno priznala da joj je George Clooney neverovatno zgodan. Prva dama kaže da iako je holivudski srcelomac dobar prijatelj sa njenim suprugom i da često sarađuju na različitim projektima, kao što je rešavanje problema u Darfuru, Michelle ipak žali što ga nije puno puta u životu srela.

Ona to naziva malom zaverom svog supruga, jer je kako kaže uglavnom prezauzeta ili odsutna kada glumac svrati u Belu kuću.

Ukoliko ste propustili, pogledajte sve devojke Georga Clooneya!

I.R. / Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. bzv

  21. 08. 2012. at 15:41

  po meni je bas glupo sto presednik i njegova zena raspravljaju o ovako glupim temama

 2. Mirjana

  21. 08. 2012. at 15:58

  Bez obzira na kojoj je funkciji, i ona je, ipak, samo zena. :)

 3. Milica

  21. 08. 2012. at 21:27

  Nisam pogledala intervju, ali svejedno bilo to iz šale ili ne, Michelle je ozbiljna žena, nije pevačica, niti manekenka da je to pitaju, ona je klasa iznad svih njih – prva dama. A čak i da nije, ona je udata žena koja se bavi ozbiljnim životnim pitanjima u svetu, i takvo pitanje je, pre svega neprimereno i neprofesionalno. I pride, muž sedi pored nje, i još kaže da je on njegov dobar prijatelj.
  Verujem da čoveku nije bilo nimalo prijatno, ali svejedno – kampanja je u toku, i sigurno ima mnogo zanimljivijih stvari u životu da se zanima.

 4. Natalija

  22. 08. 2012. at 00:23

  Ne znam zasto bi joj neko ovo uzeo za zlo, zena se nasalila. Inace je jako ozbiljna i ja je obozavam. Ona je savrsena prva dama. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top