Prati nas

Ko je dočekao Cecu na aerodromu u Tivtu?

Extra

Ko je dočekao Cecu na aerodromu u Tivtu?

Oduševljena Ceca! (foto: Facebook)

Oduševljena Ceca! (foto: Facebook)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je juče otputovala u Crnu Goru, gde će, sutra u Podgorici, na prostoru fudbalskog kampa Stari Aerodrom, obradovati publiku svojim solističkim koncertom, a već prva iznenađenja je doživela na aerodromu.

Kao što tinejdžerima i klincima nije teško da dočekaju svoje idole i omiljene muzičke zvezde na aerodromu, ovaj put, da godine ne poznaju granice, pokazala je najveća Cecina obožavateljka, baka Vukosava, koja ju je dočekala na aerodromu ne bi li je pozdravila.

Uprkos velikoj vrućini, baka je došla do aerodroma samo da bi upoznala ovu folk damu, koju je ovakav potez ljubazne bakice jako dirnuo, te je morala da fotografiju sa njom podeli na društvenim mrežama.

Lepo iznenadjenje. Baka Vukosava me danas sacekala na aerodromu. :D

Posted by CECA on Thursday, 4 June 2015

 

“Lepo iznenađenje. Baka Vukosava me je danas sačekala na aerodromu”, potkrepila je Ceca ovim rečimazajedničku fotografiju.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Pg

  06/06/2015 at 12:12 pm

  fijasko u najavi,vec vidim.
  Najavljuju mega spektakl,a na taj kamp moze stati maksimum 6 hiljada ljudi.(znam jer zivim u pg)
  Druga stvar,interesovanje je na nivou 0 prekrizene,karte se dijele na svakom cosku.P.S pravi konert na koniku gdje su sve izbjeglice i romi,nemam nista potiv ali ipak nije neki spektakl.
  Svaki njena tezga se preuvelicava i dize u zvijezde

 2. Ružica

  07/06/2015 at 10:23 am

  GDE JE MOJ KOMENTAR???JEL TO SLOBODA GOVORA I MEDIJA!!!CECA JESTE OSUĐIVANI KRIMINALAC I TO ZNA CELA SRBIJA!!! I PENZIJE SU SMANJENE I TO SE ZNA!!!

 3. Ružica

  07/06/2015 at 10:26 am

  GDE JE MOJ KOMENTAR???JEL TO SLOBODA GOVORA I MEDIJA!!!O CECI NE SME DA SE KAŽE DA JE DRŽAVA OSUĐIVALA I DA SU PENZIJE MANJE???

 4. Ružica

  07/06/2015 at 10:28 am

  GDE JE MOJ KOMENTAR???JEL TO SLOBODA GOVORA I MEDIJA!!! ZNAČI O CECI SMEMO DA PIŠEMO SAMO SVE NAJLEPŠE DA BI PUSTILI KOMENTAR??? ZNATE LI O KOME SE GOVORI SVE NAJLEPŠE I ŠTA STE VI TIME REKLI O CECI???!!!!

 5. Ružica

  07/06/2015 at 10:30 am

  HVALA VAM ŠTO NISTE PUSTILI MOJ PRVI KOMENTAR,JER STE JOŠ GORE REKLI O CECI OD MENE!!!! O …….SVE NAJLEPŠE!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top