Ko je iskoristio Milicu Todorović za PR?

Objavljeno: 02.11. 12:07

Ko je iskoristio lepu pevačicu?! (foto: Facebook)

Ko je iskoristio lepu pevačicu?! (foto: Facebook)

Poslednjih dana pevačica Milica Todorović puni stranice tabloida zbog veze sa koreografom Milošem Paunovićem. Za Exkluziv magazin Milica je otvorila dušu i po prvi put progovorila o vezi sa muškarcem o kome se piše da je u braku i da mu je Milica druga!

“Dovoljno ponosa imam da ne delim svog momka ni sa kim, čak ni u mislima. Ja sam slobodna devojka, ja sam njega upoznala kao slobodnog momka. Stvarno neću da se pravdam, ali nailazim na neke komentare gospođa koje se pitaju kako mogu da budem sa oženjenim muškarcem. Gospođe, nemojte da se sekirate, to što čitate nije istina”, rekla je Milica prenosi Opera17, dodajući da ju je neko zloupotrebio.

“Miloš i ja smo se upoznali pre nekoliko meseci. Totalno smo različiti, ali se duše sretnu. Ovo je prvi put da govorim o svojoj vezi o kojoj su izneli mnoge neistine. Žao mi je što je moje ime zloupotrebljeno u toj meri i žao mi je što sam iskorišćena za nečiji PR.”

Redakcija Tracara.comfaris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

dara bubamara
Hot or not

HOT or NOT: Dara Bubamara inspirisana Minnie Mouse

Kada je reč o stajlingu Dare Bubamare modni kritičari idu od hvalospeva do najtežih pogrdnih komentara, ali ona, u svom stilu, ne haje mnogo za...