Connect with us

Ko je koga tu silovao: Reper tuži majku pevačice koja ga je optužila za silovanje!
Bizarno

Ko je koga tu silovao: Reper tuži majku pevačice koja ga je optužila za silovanje!

Ko tu laže: pevačica, njena majka ili producent? (foto: Facebook)

Ko tu laže: pevačica, njena majka ili producent? (foto: Facebook)

Drama oko Keshe i Dr. Luka se nastavlja, a sada je u nju uključena i pevačicina majka protiv koje je poznati producent podneo tužbu jer smatra da ona, zapravo, stoji iza cele priče o navodnom silovanju.

U tužbi se navodi kako je od samog početka Keshina majka Pebe Serbet htela ćerku da oslobodi ugovora sa Dr. Lukom, a kada nije uspela stvari da reši na legalan način počela je da igra prljavo. Od tada Kesha na nagovor svoje majke započinje antikampanju protiv producenta i podiže tužbu za koju nema argumente.

Dr. Luke je samouveren povodom predstojećeg suđenja jer je siguran u svoju nevinost. Pored toga, ranije su pod zakletvom Kesha i njena majka izjavile da pevačicin bivši saradnik nikada nije učinio bilo šta protivzakonito.

Jedno od najiščekivanijih suđenja će okončati nečiju karijeru. Šta mislite čiju – Keshinu ili Dr. Lukovu?

N.M./Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. djina

    30/10/2014 at 3:51 pm

    Ona je dugo sa njim saradjivala, i tek je sad nakon toliko vremena odlucila da ga pijavi, ona je ugovor mogla raskinuti nakon prvog takvog incidenta ako je doslo do njega, ovo su svakako osjetljive stvari posebno za licnosti koje su u javnom poslu koje mogu da kostaju karijere i jednog i drugog, sto ce u ovom slucaju biti i sa njom i sa njim, bez obzira koja strana bila kriva a tesko ce dokazati i jedni i drugi sta je prava istina.

  2. Kaca

    30/10/2014 at 4:00 pm

    Dr.Luke nije reper, vec producent!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top