Prati nas

Ko je koliko težak u Survivoru?

Ko je koliko težak u Survivoru?

Ko je koliko smršao: Vlada 7 kila, Milan se ugojio, Martina lagala koliko je teška! Sebastian napravio lažni Tajni imunitet i ponovio: Žene ne zaslužuju finale!

Sebastian kaže da će po povratku u Sibu samo Milanu reći da je pronašao Tajni imunitet, a poslednje trenutke boravka u Gradu bambusa koristi za pravljenje lažnog totema. Pred kampom Velikog veća sreće Ognjena, kome priznaje da je uspešno okončao potragu, a razgovor nastavljaju pričom o prethodnom Plemencu na kome je rukometaš neočekivano dobio šut kartu.

Sebi priznaje da mu je žao što njegov tim nije pobedio u borbi za imunitet, ali da mu je drago što zahvaljujući tom porazu Aleks nije uspela da se plasira u finale. Kaže da manekenka to ne zaslužuje, baš kao nijedna žena u ovogodišnjem Survivoru. On dodaje da samo Maja nije govorila loše o ostalim članovima i odaje priznanje Miji da je odlično vaspitala kćerku. Ipak, po povratku u pleme, snouborder svojim saplemenicima priznaje da je bio uspešan u potrazi. Siguran je da će njegovo priznanje biti dovoljan razlog da na sledećem Plemenskom savetu niko ne glasa za njega.

Maja Lena se poverava Kristini i kaže da bi volela da ona bude ta kou će pleme izglasati na Plemencu, jer joj je zbog sve češćih tenzija u plemenu postalo prenaporno. Rado bi otišla na Ostrvo odbačenih da se ispriča sa majkom i da konačno malo bude na odmoru, a ne u Survivoru.  Iako sebe smatra borcem, Maja Lena ne vidi da joj je mesto u finalu jer je premlada.

Trideset prvi takmičarski dan na Kostariki donosi i novu igru. Od članova plemena Sibu se očekuje da pogledaju svoj odraz u ogledalu i na osnovu stečene slike procene koliko kilograma su smršali od dolaska na ostrvo. Ko najbolje proceni svoju trenutnu kilažu, osvaja crni ili dupli glas.

Vlada se teško miri sa likom momka u ogledalu. Konstatuje da je toliko smršao da više nema noge, a svoju težinu pogađa skoro u gram. Kaže da sada ima 81,2 kg, dok vaga pokazuje samo 100 grama više, tačnije 81,3 kg. “Vlado, ti izgleda dosta vremena provodiš pred ogledalom čim si tako dobro pogodio,” kaže mu voditeljka Marijana.

S druge strane, Martina otkriva da je pre dolaska u Survivor slagala svoju pravu težinu. Priznaje da nije imala prijavljenih 78 već 82 kg, a nakon što se pogleda u ogledalu konstatuje da je baš smršala. Međutim iako misli da je sada “pala” na 74,2kg, vaga je pokazala da ima upravo onoliko kilograma koliko je slagala – 78,5. Čudi se što nije više izgubila na kilaži, a Kristina zaključuje da je onda imala i više od 82 pre Survivora. “Ma imala sam 92!” šali se Martina.

Tabela sa početnim i trenutnim kilogramima članova Sibe izgleda ovako:

VLADA 88 – 81.3
KRISTINA 61 – 56,9
SEBASTIAN 90 – 79,9
AVA 61 – 61,9
MARTINA 82 – 78,5
NIKOLA 83 – 75,3
ALEX 59 – 53,2
MILAN 75 – 75,8
MAJA 67 – 65

Uglavnom, niko nije bio toliko precizan u pogađanju svoje težine kao Vlada, pa zasluženo pobeđuje i za Plemenski savet bira dupli glas. On dobija specijalnu poslasticu – američke palačinke prelivene javorovim sirupom. I opet ima određeno vreme da ih pojede, ali pošto mu je svih ovih dana jako nedostajalo slatko, Vlada to čini veoma uspešno.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. Beki

  18/05/2012 at 12:53 am

  Kada ce Martina shvatiti da nije dosla u Survivor da bi jela?

 2. Still number one

  18/05/2012 at 1:58 am

  Ma da, nije nego! Sebastijan je valjda napravio licencu za survivor. Pa ce on reci da li je neka zena zasluzila da udje u finale ili ne. A ocigledno pokazuje svoje “ljutsko” lice kada kaze da Alex nije zasluzila da bude finalista. Ma nemoj mi reci. A u cemu je on toliko bolji od Alex?! Osim sto ribari.

 3. Сашка П.

  18/05/2012 at 8:17 am

  Martina je mnogo debela zar ne shvata.. Sebastian je mnogo smrsao 10,1kg…
  A neki su se i ugojili..
  Alex i Vlada napred

 4. Nikica

  18/05/2012 at 8:43 am

  Kristina se gubi u vlastitim lažima, ali ipak meni je najodvratniji trenutak kad se Martina okrene prema Avi i kaže joj bezobrazno da zaveže! Ej! debela pokvarena prasice (oprostite mi na rječniku) odakle ti pravo? Srami se! Ava joj je tribala peščurinu opalit samo takvu…

 5. Milica

  18/05/2012 at 10:03 am

  Gledala sam sinoc izbacivanje na obn-u i bilo je žestoko na plemencu i prilično veselo. Necu da kažem ko je izbačen da ne kvarim ovima sto nisu gledali, ali moram da kazem za Jelenu da je odvratna koliko je zlobna to je neverovatno…

 6. a

  18/05/2012 at 10:34 am

  daj recite ko je ispaoo

 7. Maha

  18/05/2012 at 1:24 pm

  Evo ja ću vam reći ,ko ne želi da vidi neka samo ne gleda kom
  dole ću ga napisati da ne biste videli! :D

  Maja Lena

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top