Connect with us

Ko je novi dečko LiLo?
Specijal

Ko je novi dečko LiLo?

31-ogodišnji Matt novi je dečko Lindsay Lohan

 

Čini se da je Lindsay Lohan napokon ponovo uzela život u svoje ruke i raščistila sa demonima prošlosti, baš kao što je i obećala nakon tromesečne rehabilitacije.

Američki mediji pišu da je LiLo započela vezu sa nekadašnjim sportistom Matt Nordgrenom, koji je sada uspešan biznismen. Naime, Lindsay i Matt su prijatelji već nekoliko godina, ali su tek sada prešli preko granice prijateljstva i otpočeli vezu. Publicista problematične glumice ne negira da su njih dvoje zajedno, dok LiLo na svom Instagram profilu u poslednje vreme često objavljuje fotografije sa Mattom.

“Veoma je srećna i istrajna u želji da ostane trezna. On pije, ali u umerenim količinama i ne u njenom prisustvu. Znaju se dosta dugo, tako da je blizak i sa njenom porodicom”, kaže izvor blizak Lohanovoj.

Inače, Matt se 2011. godine pojavio u rijalitiju Most Eligible Dallas, koji je pratio živote zgodnih i singl momaka, lociranih u Dalasu. Svojevremeno se bavio sportom i i igrao za Philadelphia Eagles, a nakon povrede posvetio se porodičnom biznisu, budući da njegova porodica vodi kompaniju iz oblasti energetike. Takođe je vlasnik konsultantske firme Nordco Consulting i humanitarne organizacije The Leadership Foundation.

31-ogodišnji Matt i ranije je bio u vezi sa poznatim damama. Bio je sa zvezdom rijaliija The Hills, Audrinom Patridge, kao i sa rijaliti zvezdom Viennom Giardi, koja je poznata po učešću u rijalitiju The Bachelorette.

F.Y./Tracara.com
Foto: Aceshowbiz.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Marija

  18/09/2013 at 2:26 pm

  Onako. :/

 2. Prince

  18/09/2013 at 2:30 pm

  Simpa je decko…

 3. Coffee_fan

  18/09/2013 at 3:02 pm

  Simpa?Za nju je mister.Kakva je ona narkomanka?

 4. Prince

  18/09/2013 at 3:53 pm

  u odnosu na nju da…

 5. meneminijejasno

  18/09/2013 at 5:06 pm

  decko je simpa???msm o.O decko je mrak…molim vas ne zanosimo se :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top