Prati nas

Ko je novi selebriti udvarač Jennifer Lawrence?

Extra

Ko je novi selebriti udvarač Jennifer Lawrence?

Da li lepa glumica ima novog udvarača? (foto: latimes)

Da li lepa glumica ima novog udvarača? (foto: latimes)

Glumicu Jennifer Lawrence nedavno je iznenadio poklon koji joj je isporučen na kućnu adresu!

Zvezdu filmskog hita Igre gladi, Jennifer Lawrence, prošlog vikenda obradovao je neobičan poklon koji je dobila od svog kolege Liama Hemswortha. Naime, glumac je odlučio da lepu glumicu iznenadi  – ogromnom plišanom koalom! Da li je Liam želeo da se izvini Jennifer zbog nedavnih prozivki na njen račun ili pak, da započne “ritual udvaranja” ostaje nam da nagađamo, ali uveliko se po Holivudu šuška da ovo dvoje talentovanih i lepih mladih glumaca nisu samo prijatelji.

“Između Liama i Jen oduvek je postojala neverovatna hemija, ali nikada do sada nisu bili single u isto vreme. Kada su se upoznali na setu filma Igre gladi, tadašnja Liamova verenica, pevačica Miley Cyrus, često ga je posećivala na snimanjima kako bi ga držala na oku. Jen i Liam su postali jako bliski, naročito otkad je ona počela da mu se poverava posle raskida sa Chrisom Martinom”, izjavio je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Nema sumnje da bi bili lep par! (foto: pinterest)

Nema sumnje da bi bili lep par! (foto: pinterest)


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. xy

    29. 11. 2014. at 19:59

    Da se izvini Jennifer zbog nedavnih prozivki na njen račun? O čemu vi pričate? Uopšte nije bilo prozivanje već šala. Ne lupajte više.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top