Prati nas

Ko napušta ‘Farmu’: Divna, Ekrem ili Mis Svetlana?

Ko napušta ‘Farmu’: Divna, Ekrem ili Mis Svetlana?

Ko ispada s ‘Farme’?

 

Farmeri su sinoć od dvoje ovonedeljnih slugu Ekrema Jevrića i Džidže u izolaciju poslali YouTube senzaciju, dok je publika najmanju podršku udelila Mis Svetlani.

Ipak, Ekrem i Mis Svetlana nisu jedini koji će se večeras u kvizu znanja boriti za opstanak na Farmi. Divna Karleuša kažnjena je direktnom nominacijom jer je u toku nedelje počupala Jelenu Golubović i otkinula joj lenčić jer je rediteljka prozovala njenu ćerku da je loša pevačica.

Ove nedelje dvoje farmera kažnjeno je ukidanjem nedeljnog honorara zbog pušenja na nedozvoljenom mestu na imanju. Reč je o Jeleni Jovanović i Ivanu Marinkoviću.

Inače, majka Jelene Karleuše imala je zanimljivo priznanje ove nedelje. Ona je ispričala da nedeljno ima seks od 50 do 70 puta!

“Vozimo se mi tako automobilom i jedan voditelj pita koliko puta nedeljno imam seks, a ja se tako nasmejem da njemu ništa nije bilo jasno. Ja nedeljno imam seks 50 do 70 puta. Jednom sam imala 11 puta za dan, ali uglavnom je to šest puta dnevno”, rekla je Divna.

Ko napušta 'Farmu'?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. Coka

  03/11/2013 at 12:43 pm

  Zalim Karleuse! Ne znaju kako drugacije privuci paznju, nego bljuvotinama!!! Koga zanima sexualni zivot neke babe?!

 2. Jovan

  03/11/2013 at 12:55 pm

  ‘Jednom sam imala 11 puta za dan, ali uglavnom je to šest puta dnevno’ ok… Sta je spisateljica ovim htela da pokaze??

 3. BABAB RADA

  03/11/2013 at 2:28 pm

  nadali smo se da će biti nominovan jedan od ona dva pvijana shizofreničar Mića ili alkoholičar Ivan ali sad je sve jasno da je sve namešteno njih dvojica su zaštićeni od strane produkcije

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top