Search
Close this search box.

Ko pobeđuje u Zvezdama Granda 2016/2017?

(foto: Instagram/zvezdegranda)

Na fotografiji iznad možete videti finaliste ovogodišnje sezone talent šou programa Zvezde Granda, koji će se u sredu boriti za prvo mesto, a samim tim i album snimljen za Grand produkciju.

Ipak, svi oni će dobiti svoju šansu da pridobiju publiku u mesecima koji slede jer će im ova muzička kuća snimiti barem po jedan singl i omogućiti promociju u najgledanijim emisijama, tako da je nakon toga sve na njima koliko će ovu šansu iskoristiti. Da pobeda ne znači mnogo, govori i činjenica da su pesme prošlogodišnjeg pobednika (kao i mnogih pre njega) prošle potpuno nezapaženo, dok je, na primer, jedna od finalistkinja Aleksandra Mladenović predstavila publici singlove koji ne samo da imaju na YouTube-u gledanost koja se može meriti sa njenim mnogo iskusnijim kolegama, nego i ovogodišnji učesnici ovog takmičenja često pevaju njene pesme, koje čak i članovi žirija pevuše uz njih.

A sada vas pitamo, ko je vaš favorit za pobedu u ovogodišnjim Zvezdama Granda?

Mi imamo 3 favorita za koje smatramo da imaju najveći potencijal za pobedu, a zatim i karijeru nakon takmičenja.

3. Aleksa Perović je već od ranije poznat publici iz sličnih formata, tako da su mu i sami članovi žirija već skrenuli pažnju da je rođen za scenu kojom vlada kao nijedan drugi takmičar. Kada se na to doda dobar glas i fizički izgled koji je veoma primamljiv lepšem polu, da se zaključiti da je zvezda već rođena.

2. Sanja Vasiljević je nesumnjivo najbolji ženski vokal u ovoj sezoni. Međutim, zbog imidža devojke iz rok benda i muzike koju uglavnom izvodi, Jelena Karleuša joj je poručila da nikada neće postati zvezda, te da će proći kao i sve vrhunske pevačice koje su nas, osim Marije Šerifović, predstavljale na Evroviziji, odnosno da ćemo je zaboraviti nakon par meseci. Sama Šerifovićka se nije složila sa tim. „Ona je bolji vokal od svih onih koji su nas predstavljali na Eurosongu, a, osim toga, ona ima nešto posebno u svom načinu pevanja što će svi zapamtiti.“ I, zaista, čak i kada peva narodne pesme, Sanja im da notu nečeg potpuno drugačijeg.  

I, za kraj, Armin Dedić, koga je već, pre nekoliko meseci, Marija Šerifović proglasila pobednikom na Twitteru. I, zaista, moramo da se složimo sa njom. Osim neverovatne harizme, ovaj 16-godišnjak svojim prepoznatljivim vokalom oboji svaki stih i to na takav način da ćete uvek čuti njegov glas kada budete slušali pesme koje znate već godinama ukoliko ih on jedanput otpeva.

  Da li se slažete sa nama ili imate druge favorite?  

POSLEDNJE VESTI