Prati nas

Ko su finalistkinje “Srpskog top modela”?

Vesti

Ko su finalistkinje “Srpskog top modela”?

Modni šou Srpski Top Model by Ivana Stanković bliži se velikoj završnici, a u 11. epizodi, koja je prikazana sinoć pala je i odluka koje tri kandidatkinje idu u finale!

Za titulu prvog srpskog top modela, po odluci žirija u sastavu Ivana Stanković, Miša Obradović i Nenad Radujević, u superfinalu 5. juna takmičiće se Neda Stojanović, Bojana Banjac i Milica Đorđević!

Ovu šansu propustiće Ana Minkić i Katarina Kojadinović.

Odluka žirija pala je u Budvi gde se odvijala poslednja nedelja ovog TV šoua. Pet devojaka koje su stigle do poslednjeg kruga ponovo su bile pred svojevrsnim izazovima koje im je pripremila žirijska trojka.

Svoj catwalk trebalo je da pokažu bose, na šljunkovitoj plaži, a onda su umesto cipela dobile peraja! Ribe i plodovi mora, bili su im rekviziti na foto setu, pred objektivom Miše Obradovića. Snimanje je obavljeno u rano pre podne na plaži. Devojke su bile u kupaćim kostimima, bilo im je pomalo hladno, ali najviše im je smetao opojni miris morske hrane s kojom su se fotografisale. Ipak bile su maksimalno profesionalne i koncetrisane, pa je poznati fotograf bio prezadovoljan.

Nenad im je uzeo i mere i uporedio sa onim s početka takmičenja. Bilo je znatnih odstupanja kod Nede i Bojane, dok su ostale devojke zadržale liniju, a Milica je čak i smršala.

Konačna ocena žirija nije doneta samo na osnovu ove poslednje nedelje, koja je bila i najmanje stresna što se težine zadataka tiče. Njihovo celokupno ponašanje tokom šoua, harizma, lice, telo, hod, uspeh na zadacima, poslovi koje su dobijale, moć transformacije, potencijal pomno je praćeno i analizirano. Na kraju, žiri je prelomio: Ana Minkić i Katarina Kojadinović ne idu u finale!

Ana ima dosta kvaliteta, ali nije fotogenična. Mislim da je veliki uspeh što je ušla u Top 5 – rekao je Miša Obradović za Anu, kojoj je prvoj saopštena odluka, a sve devojke su zaplakale s njom.

Još više emocija izazvala je Katarinina eliminacija, zbog koje je čak i žiri zaplakao.

Nisi do kraja pokazala svoj potencijal. Nedostajala ti je energija, opuštenost i kreativnost na fotografisanju, a to sve mora da poseduje jedan top model – objasnila je Ivana Stanković odluku žirija.

Posle rastanka u suzama, pobednička trojka smogla je snage da se raduje svom uspehu, pa su Neda, Bojana i Milica plasman u finale proslavile na plaži, uz šampanjac.

Njih očekuje još deset dana priprema za veliko, spektakularno finale koje će se održati u nedelju 5. juna. Tada ćemo, uz direktan prenos na televiziji Prva videti koja će od ove tri gracije postati PRVI SRPSKI TOP MODEL!

Kako ste zadovoljni izborom finalistkinja?


Loading...
102 komentara

102 Comments

 1. Miki

  04. 06. 2011. at 20:13

  Pazi, da bi takve stvari govorio nekog moras poznavati. Ovo je obican show. Da bojanu znas, znao bi da je daleko od inteligencije. Devojka jedva upisala 3. stepen a na neki 4. presla preko veze. Tako rade za nju. Cista foliraza. Niko nije rekao da su joj zubi veliki nego ruzni.
  Milica do pobede!

 2. Dora

  26. 06. 2012. at 21:23

  Po menin je steta je sto je Katarina ispala, za Anu je OK, ali nije imala mnogo losije fotografije od Nede i Milice.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top