Prati nas

Ko su nove muzičke nade?

Ko su nove muzičke nade?

U petoj epizodi muzičkog programa Prvi glas Srbije, predstavili su nam se i više nego zanimljivi kandidati – neki talentovani, a neki… pa i ne baš.

Marina Moconja dolazi iz sremskog sela Jarak i svim gledaocima je objasnila šta su koze, a šta je ambar. Što se pevanja tiče – otpevala je pesmu Dina Merlina i dok je pevala već je dobila sva tri zelena svetla za dalji prolazak!

Gledaocima se predstavio i “srpski junak” i glas srpskoga naroda – Marko Kraljević, koji nije želeo da prestane sa pevanjem iako ga je žiri molio. Iako ima sluha, mozak i grlo nisu povezani. Razumljivo, nije prošao u naredni krug.

Tremu je imala Una Marija Fece, ćerka Marine Perazić i bubnjara Ivana Fecea Firčija, koja je otpevala pesmu od Adele, Set Fire To The Rain – i uprkos strahu prošla u naredni krug.

Možda je najzanimljiviji kandidat bio Nikola Dragović, koji je inspirisan pedesetim godinama, te tako živi sa crno belim monitorima i televizorom! Pevao je i muziku pedesetih i time sebi obezbedio plasman u naredni krug takmičenja!

Simpatična je bila i Gordana, koja je slagala za godine, ali je žiri ipak mislio da treba da je čuje, jer komšije zovu policiju zbog njenog pevanja!

Ko je vama bio najzanimljiviji kanditat?


Loading...
9 komentara

9 Comments

 1. no name

  09. 10. 2011. at 14:20

  Ja poznam takve kao ti sarnere neodoljive!!!!xD

 2. Kyla

  09. 10. 2011. at 15:10

  Meni je zao onog momka sto je pevao ”Jedina” od Toseta,uopste nije bio los a oni ga nogirali samo tako.

 3. miranda kerr

  09. 10. 2011. at 15:13

  Meni se nije svidelo kako peva Fircijeva cerka,mislim da nije zasluzila da prodje,treba da saceka jos koju godinu da joj se stabilizuje glas…

 4. Lora

  09. 10. 2011. at 15:17

  Meni je pojavljivanje Firčijeve ćerke bilo zanimljivo. A uz činjenicu da je njena majka, Marina Perazić, bila u vezi sa Vladom Georgievim, zanimljivo su odglumili da se ne znaju…

 5. Ana

  09. 10. 2011. at 16:16

  Iskreno mislim da je Fircijeva i Marinina cerka prosla bas zbog toga sto je njihova jer imala je opasne falseve a neki koji su bolje pevali su otpali odmah i nisu pevali pored rupe.

 6. anchi

  09. 10. 2011. at 16:32

  Jel zna neko koliko je ostalo epizoda sa audicija,kad pocinje drugi krug?

 7. shh

  09. 10. 2011. at 21:26

  Mala Fircijeva ima jako lep glas, ali na tehnici treba MNOGO da se radi… Inace, prosli su i gori od nje, tako da… Nije ona strasna. Moramo uzeti u obzir i da se nenormalno tresla zbog treme… Ne verujem da ce dogurati do vrha, ali postoji veliki broj ljudi od kojih je bolja.

 8. sana

  09. 10. 2011. at 23:00

  Marinina cerka je prelepa. Pametno i vaspitano dete. Jos je mlada, ali bice ona jednog dana dobra pevacixa.

 9. Xoxo.D

  09. 10. 2011. at 23:13

  Nije Una, već Luna.
  Ima jako dobar glas, samo što ju je uhvatila velika trema!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top