Connect with us

Ko su nove muzičke nade?

Ko su nove muzičke nade?

U petoj epizodi muzičkog programa Prvi glas Srbije, predstavili su nam se i više nego zanimljivi kandidati – neki talentovani, a neki… pa i ne baš.

Marina Moconja dolazi iz sremskog sela Jarak i svim gledaocima je objasnila šta su koze, a šta je ambar. Što se pevanja tiče – otpevala je pesmu Dina Merlina i dok je pevala već je dobila sva tri zelena svetla za dalji prolazak!

Gledaocima se predstavio i “srpski junak” i glas srpskoga naroda – Marko Kraljević, koji nije želeo da prestane sa pevanjem iako ga je žiri molio. Iako ima sluha, mozak i grlo nisu povezani. Razumljivo, nije prošao u naredni krug.

Tremu je imala Una Marija Fece, ćerka Marine Perazić i bubnjara Ivana Fecea Firčija, koja je otpevala pesmu od Adele, Set Fire To The Rain – i uprkos strahu prošla u naredni krug.

Možda je najzanimljiviji kandidat bio Nikola Dragović, koji je inspirisan pedesetim godinama, te tako živi sa crno belim monitorima i televizorom! Pevao je i muziku pedesetih i time sebi obezbedio plasman u naredni krug takmičenja!

Simpatična je bila i Gordana, koja je slagala za godine, ali je žiri ipak mislio da treba da je čuje, jer komšije zovu policiju zbog njenog pevanja!

Ko je vama bio najzanimljiviji kanditat?


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
9 Comments

9 komentara

 1. no name

  09/10/2011 at 2:20 pm

  Ja poznam takve kao ti sarnere neodoljive!!!!xD

 2. Kyla

  09/10/2011 at 3:10 pm

  Meni je zao onog momka sto je pevao ”Jedina” od Toseta,uopste nije bio los a oni ga nogirali samo tako.

 3. miranda kerr

  09/10/2011 at 3:13 pm

  Meni se nije svidelo kako peva Fircijeva cerka,mislim da nije zasluzila da prodje,treba da saceka jos koju godinu da joj se stabilizuje glas…

 4. Lora

  09/10/2011 at 3:17 pm

  Meni je pojavljivanje Firčijeve ćerke bilo zanimljivo. A uz činjenicu da je njena majka, Marina Perazić, bila u vezi sa Vladom Georgievim, zanimljivo su odglumili da se ne znaju…

 5. Ana

  09/10/2011 at 4:16 pm

  Iskreno mislim da je Fircijeva i Marinina cerka prosla bas zbog toga sto je njihova jer imala je opasne falseve a neki koji su bolje pevali su otpali odmah i nisu pevali pored rupe.

 6. anchi

  09/10/2011 at 4:32 pm

  Jel zna neko koliko je ostalo epizoda sa audicija,kad pocinje drugi krug?

 7. shh

  09/10/2011 at 9:26 pm

  Mala Fircijeva ima jako lep glas, ali na tehnici treba MNOGO da se radi… Inace, prosli su i gori od nje, tako da… Nije ona strasna. Moramo uzeti u obzir i da se nenormalno tresla zbog treme… Ne verujem da ce dogurati do vrha, ali postoji veliki broj ljudi od kojih je bolja.

 8. sana

  09/10/2011 at 11:00 pm

  Marinina cerka je prelepa. Pametno i vaspitano dete. Jos je mlada, ali bice ona jednog dana dobra pevacixa.

 9. Xoxo.D

  09/10/2011 at 11:13 pm

  Nije Una, već Luna.
  Ima jako dobar glas, samo što ju je uhvatila velika trema!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara