Connect with us

Ko su ovonedeljni talenti?
Ko su ovonedeljni talenti?

Teška životna priča 25-ogodišnje Mine Nikolić

 

Treća emisija četvrtog ciklusa Ja imam talenat odvela je gledaoce na putovanje od vrele Kube do hladne Ukrajine. Uz mešavinu salse, rokenrola, irske nacionalne muzike do izmišljenih melodija 25-godišnje Beograđanke Mine, koja je izmislila sopstveni stil pevanja, čitava emisija dobila je na emotivnom naboju.

“Godine 2007. imala sam tešku saobraćajnu nesreću i dobila sam multiorgansku sepsu i bila dugo u komi. Kako bi me spasli, lekari su mi davali jake antibiotike koji su mi bukvalno spržili bubrege”, rekla je je Mina, koja je obezbedila mesto u sledećem krugu.

Poslednjih pet godina bavi se free style pevanjem, a želela bi da kroz ovaj rijaliti šou upozna ljude s kojima bi sarađivala.

“Volela bih da što duže ostanem na TV sceni jer su mi glavni cilj di-džejevi i drugi muzičari koji bi mogli da naprave muziku uz koju ću pevati”, kaže Mina.

Podjednako interesantni bili su i plesači iz sastava Run Jug. Oni su pokazali šta se dobije mešanjem parkura, kapoere, borilačkih veština i break dancea, a žiri je njihove vratolomije ispratio otvorenih usta. Mladi roker Danilo Orbović oduševio je svojim sviranjem gitare, koju tako dobro poznaje da je bez problema svira i iza glave, dok su simpatični Kruševljani pokazali su da se u Talentu ponekad može proći i na šarm, a žiri su kupili tako što su na srpskoj fruli izvodili tradicionalnu irsku muziku.

12-ogodišnja Luna Arnaut koja je pevala pesmu Adele oduševila je žiri, koji je jednoglasno poslao u naredni krug.

Pogledajte sve ovonedeljne talente. Ko je na vas ostavio najveći utisak?

Redakcija Tracara.com

Loading...
Pročitajte još i:  Bend Vocal 5 napravio neverovatnu obradu Rastinih hitova
5 Comments

5 komentara

 1. ikaccc

  03/12/2012 at 1:10 pm

  luna amaut ima bas super glas sobzirom da je jos dete :)

 2. katarina

  04/12/2012 at 1:19 am

  ajme kolko dobrih ljudi! a ova zena u ziriju je prelijepa!

 3. mimi

  04/12/2012 at 6:31 am

  najgori serijal talenta do sad! jedino ih slatki Ivan izvlaci :D

 4. Andrea Rose

  06/12/2012 at 10:11 pm

  Danilo,Danilo. :D

 5. v

  15/01/2013 at 12:45 pm

  meni se dopada ova sezona stvarno ima telentovanih ljudi,mozda je steta sto nema vise kandidata,ali nema veze.bas mi je drago

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top