Prati nas

Ko sve snima ‘Sulejmana’ ?

Serije

Ko sve snima ‘Sulejmana’ ?

Popularnost serije Sulejman Veličanstveni postaje globalna!

Velike producentske kuće nude i do 60 miliona dolara, za svoje obrade ove istorijske drame, koju svake večeri gleda preko 2 miliona gledalaca u Srbiji.

Američke produkcije navodno snimaju šestodelnu mini seriju po imenu Harem, koju će producirati BBC i saradnji sa Starzom, a koju je osmislila glumica Gina Gershon. Scenario piše Ann Peacock, dok će glavna tema biti upravo Hurem – robinja, koja udajom za Sulejmana pokrenula doba vladavine žena.

Egipatska rediteljka Enas El Deghedi uz pomoć poznatog egipatskog pisca i tuniskih glumaca snima seriju Sultanove žene, u kojoj će prikazati priču mlade Egipćanke Ramze koja se zaljubila u člana carske porodice, dok je francuska TV2 krajem prošlog meseca prokazala dvočasovni dokumentarac o ovom vladaru.

P.Ž./Tračara
Izvor: Jutarnji.hr7 komentara

7 Comments

 1. Aleksandra

  15/12/2012 at 12:13 pm

  A zasto bi nas trebale zanimati egipstske serije,molicu lepo? :)

 2. bzv LDR

  15/12/2012 at 1:08 pm

  @Aleksandra
  Kad mogu spanske,turske i indijske mogu i egipatske :D

 3. Nemam ime.

  15/12/2012 at 1:43 pm

  Ne znam kako se zove ova glumica sto glumi Hurem, ali je toliko u ulozi i toliko joj lezi, da stvarno imam utisak da je Hurem bila bas takva, i ne postoji glumica koja bi mogla to bolje da odradi, tako da nijedan rimejk nece biti ovoliko uspesan.

 4. La la

  15/12/2012 at 1:58 pm

  Hurem je pokazana kao najzlocestija zena na svijetu sto ujedno i jeste bila. Ja ne znam zasto ljudi toliko vole zenu koja je ubila Ibrahima, bila kriva za Mustafinu smrt, i svoje sinove navela na svadju radi vlasti, da ne pricam o zenama koje je pokusavala ubiti Izabela, Mahidevran itd. Smatrali su je najvecom spletkarkom starog vremena. I da mi nebiste sad rekli kako je takva situacija bila i kako su svi to radili nije tacno, samo je ona bila toliko zlobna da je spremna bila ici preko leseva da ostvari ciljeve.

 5. ikaccc

  15/12/2012 at 2:47 pm

  egipat <3 nije los opis

 6. Vladimir

  15/12/2012 at 2:52 pm

  Hürrem je najbolja! Moj omiljeni lik u Muhteşem Yüzyıl-u! Obožavam je! Da nema nje, serija ne bi bila ovako gledana!!!

 7. Anonymous - * I give all,what you give *

  17/12/2012 at 12:00 pm

  * Wonderful in the eyes of the God * Christ is between all,to let us to see and experience how much we are wonderful in His eyes,living by the will of the Lord * Praise God * The Lord bless,heals and protect you * Amen *

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top