Prati nas

Ko večeras ispada u ‘Plesu sa zvezdama’

Ko večeras ispada u ‘Plesu sa zvezdama’

sapic psz

Treća epizoda emisije Ples sa zvezdama emitovana je sinoć. Publici se predstavilo 13 parova, a večeras ćemo saznati ko ne ide dalje.

Prošle nedelje napustili su nas Saša Vidić I njegova parnterka Ana Miailović. Ostalo je 13 takmičara koji su nakon oštrih kritika žirija, krenuli u još intenzivnije treninge kako bi svaki korak doveli do savršenstva.
Dve Tanje, Bošković I Petrović obeležele su prošlu epizodu i zauzele vrh tabele po ocenama žirija, a nisu zaostali ni Ivan Mihailović, ni Lena Bogdanović. Ipak, svaka epizoda može da donese značajan obrt.

U prvom delu emisije, takmičari su se predstavili strastvenim plesovima, a na kraju emisije na prvom mestu našli su se Vanesa i Vlada sa 43 poena, na drugom Lena I Nikola sa 42. Poslednji  na tabeli su Tamara I Nikola sa 23, a pretposlednji Milojko I Zorana sa 27 poena.

Ko ispada večeras?

Redakcija Tracara.com


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. plavusaaaaa

    14. 04. 2014. at 13:11

    kakav par ovaj Sapic i Sladjana :D :D 3:)

  2. Troll

    14. 04. 2014. at 14:55

    Kako je retardirano to sto se tek sutradan objavljuju dueliti i desava se ispadanje. Taman u te reklame sto imaju, mogli su da uvale i sat vremena programa jos. Hah, al’ kako bi navukli narod da gleda …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top