Prati nas

Koga ljubi Nikola Šoć?!

Foto

Koga ljubi Nikola Šoć?!

Nikola Soc

Poznati maneken i glumac, Nikola Šoć odlučio je da ulepša „Dan zaljubljenih“ svim pripadnicama lepšeg pola. Kako bi ovaj praznik damama učinio nezaboravnim, popularni Crnogorac je razmenjivao poljupce sa devojkama koje su se zatekle u Delta Sitiju, a sve u svrhu promocije Rosal (INK)REDIBLE COLOR pigmentiranih lip balmova.

Nikola Soc sa pobednicom dana

Dok je Nikola Šoć, u specijalno dizajniranoj kabini, primao poljupce, podršku mu je pružala mlada pop zvezda, Sara Jovanović, koja se zbog svog imidža moderne i talentovane predvodnice mlađih generacije, nametnula kao savršen izbor za ambasadorku kompanije Rosal.

Sara svakodnevno koristi Rosal proizvode, od kojih kao favorite izdvaja Morning Rose, koju karakteriše mladost, nežnost i mekoća i Violet Touch karakteristična za glamuroznu i otmenu ženu. Upravo ova dva pigmenta predstavljaju dva ideala lepote koje ima svaka žena od 15 do 50 godina.

Sara Jovanovic sa obozavaocima

(INK)REDIBLE COLORS je naziv kampanje i najnovije kolekcije proizvoda koji osim nege i zaštite imaju i dekorativni element – svoju dugotrajnu i postojanu boju, čime Rosal predstavlja jedan potpuno novi smer za Lip Balm.

Zavodljivi Rosal Lip Balm Cherry Lady svim damama nude sjajnu crvenu boju i nežan sjaj, na koji retko ko ostaje ravnodušan. Nanošenjem ovog balma, usne dobijaju dubinsku negu, elastičnot i mekoću, ali i zaštitu od ponovnog isušivanja.

Nezaboravno nežne i mirisne usne mogu biti i savršen deo iznenađenja za voljenu osobu povodom Dana zaljubljenih!

Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. Jovan

  18/02/2014 at 3:30 pm

  Pazi Niki, možeš pokupiti neku boleštinu olako… hehe :D Sara je stvarno najlepša. <3

 2. kskajdkf

  18/02/2014 at 6:18 pm

  zasto nema nikoga oko nikole, a oko Sare je ruljaa

 3. Draguljce

  18/02/2014 at 6:27 pm

  smeker? ma nismo ga prepoznali.

 4. skandalka

  18/02/2014 at 7:13 pm

  Nikola jeste smeker, a ljubomorni ruzni decaci koji ovde lece komplekse neka cute. A, ovo oko Sare nije rulja, vec pomamljene devojcice ispranih mozgova.

 5. Jovan

  18/02/2014 at 11:46 pm

  Skandalka, zašto se ti i ja nikad ne možemo složiti? :'(

 6. skandalka

  19/02/2014 at 10:30 am

  @Jovan: Budi ljubazan i navedi jedan razlog zbog kojeg bi se ja i ti u bilo cemu slozili. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top