Connect with us

Koji bračni par se kupao sa ajkulama u Dubaiju?
Extra

Koji bračni par se kupao sa ajkulama u Dubaiju?

Last night of an incredible 2 weeks !! #honeymoon

A post shared by Mark Wright (@wrighty_) on

Nedavno venčani par Michelle Keegan i Mark Wright je imao bliski susret sa ajkulama tokom medenog meseca koji su proveli u Dubaiju, a da nisu to ni znali.

Televizijski voditelj je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju na kojoj su njih dvoje kako rone, dodajući pritom da nisu ni bili svesni da je brdo ajkula iza njih.

“Sada razumem zašto nam je fotograf zabranio da se okrećemo. Sad mi je Michelle poslala ovu fotografiju, a nismo ni znali da je iza naših leđa ajkula čekićara”, ovim rečima je Mark potkrepio fotografiju.

Now I know why the camera man stopped us turning around !! Just had this sent to me @michkeegan we never knew #hammerhead

A post shared by Mark Wright (@wrighty_) on

Par je zaronio u velikom bazenu Ambassador Lagoon u Dubaiju, što je dom za 65 000 vrsta morskih životinja, uključujući jastoge, pirane, kao i ove ajkule čekićare sa kojima je plivao bračni par Wright.

Mladenci su završili svoj medeni mesec provodeći poslednje veče u podvodnom apartmanu u hotelu i uživali u prelepom pogledu na neverovatnu lagunu.

Sa svojim obožavateljima su podelili i fotografije luksuzne hotelske sobe, gde je za noć potrebno izdvojiti više od 5 000 funti.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top