Connect with us

Kojoj koleginici preti Seka Aleksić?!
Šokantno

Kojoj koleginici preti Seka Aleksić?!

Kome sada preti? (foto: novosti)

Kome sada preti? (foto: novosti)

Seka Aleksić objavila je jutros post na svom blogu koji će zasigurno šokirati mnoge.

Pevačica je u tekstu pod naslovom Nemoj da me teraš da progovorim napisala kako nepoznata koleginica šalje poruke njenom suprugu, jer je on njena tiha patnja! Pročitajte blog u celosti.

“Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. „Koleginica“ koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je ne moguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!” napisala je Seka.

Na koga je mislila?

Redakcija Tracara.com

Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Directioner

  17/10/2014 at 3:49 pm

  No comment …

 2. bebe

  17/10/2014 at 4:04 pm

  zalostno da mora da pise ovako javno – bez potrebe. Treba da to ostavi privatno i da bude ponosna da ja sa covjekom koji je odcigledno ok ako ga druge jure.

  Bezmisleno da pise na blog , jer treba da budu “role model” i da se ne ponizava na ovake stvari nego da se nasmije i nastavi.

  A to pacenica koja salje poruke.. nek salje. ko je **be.

 3. :D

  17/10/2014 at 4:29 pm

  Debela krmača ponovo izaziva pa kad joj neko vrati onda se pravi luda i glumi žrtvu !
  Stoko jedna dokona !

 4. hahha

  17/10/2014 at 7:45 pm

  Ova seka nasla nekom nesto da prica, aa brzo je zaboravila svoje grupnjake pod satorom, dizanje noga…. e seljanka ostaje seljanka
  idi na ispasu

 5. JA

  17/10/2014 at 7:47 pm

  Ova seka nasla nekom nesto da prica, aa brzo je zaboravila svoje grupnjake pod satorom, dizanje noga…. e seljanka ostaje seljanka
  idi na ispasu

 6. a

  17/10/2014 at 8:09 pm

  A inace, svi luduju za Veljkom

 7. Ciao

  17/10/2014 at 10:37 pm

  Uzasavam se ovih pevaljki koje su kad potrose 5 minuta slave spremne na SVE samo kako bi makar jedan stupac izasao o njima. Makar slicica velicine graska.

 8. nodi

  18/10/2014 at 4:26 pm

  Šta je ova Seka umislila???? Šta to nas briga koja cica ganja njenog muža. CCCCC…tako obraćanje svojoj “koleginici” neka zadrži za sebe. I neka se smeje sa svojim dragim i dalje u četiri zida. Briga me.

 9. sasana

  19/10/2014 at 9:32 pm

  Je l’ samo mene nervira što piše ‘ne moguće’?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top