Connect with us

Kolege žele Lepu Lukić van rijaitija!
Kolege žele Lepu Lukić van rijaitija!

Da li je Lepoj mesto u 'Parovima'? (foto: Kurir)

Da li je Lepoj mesto u ‘Parovima’? (foto: Kurir)

Nakon što je Lepa Lukić u rijalitiju Parovi simulirala seks pred kamerama, brojne kolege koje poštuju njen lik i delo apeluju da se kraljica folka izbavi iz vile u kojoj ostali učesnici šoua loše utiču na nju.

Naime, Lepa se posle nekoliko dana boravka u kući malo više opustila, pa je prihvatila zadatak koji joj je zapao u igri masne fote i bez ikakvog problema ustala i demonstrirala seksualnu scenu, iako su svi očekivali da će ona to odbiti, piše Kurir. Zbog ovog zastrašujućeg čina svoje cenjene koleginice digli su glas brojni pevači.

S obzirom na to da Lepa iza sebe ima više od 50 godina uspešne karijere, među prvima se pobunio Željko Šašić, zgrožen njenom odluku da iste prostorije deli s devojkama lakog morala.

“Mislim da njoj tamo nije mesto jer su svi ti učesnici teški anonimusi. Izgleda da je Lepoj toliko bilo dosadno kod kuće, pa je ušla u šou da prekrati tu dosadu. Žena, bre, ima nacionalnu penziju, šta će joj to u životu. Zašto je neko nije sprečio da uđe unutra, da ne pravi tu budalaštinu?! Daj da je vadimo odande. Vi novinari imate tu moć, preklinjem vas da je izbavite iz onog legla bluda. Šta ona radi tamo?! Da li je par s Borom Drljačom?! Možda se i smuvaju na kraju, nikad se ne zna. Je l‘ oni spavaju zajedno u istom krevetu?!”, rekao je Šašić iskreno pogođen.

“Ona je veoma pametna žena i ne znam zašto je tu ušla. Lepa voli da se šali i uvek je volela slobodnije događaje. Mislim da je ušla zbog zabave. Ima mnogo prašine zbog tih ukućanki. Po meni je to skup šarenih ljudi”, izjavio je Tozovac!

Pročitajte još i:  Ivana: Zbog pornića mi ispašta porodica!

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Mita

  12/03/2015 at 12:54 pm

  Neka ostane tamo, opaljena u glavu koliko i svako drugi.

 2. nn

  12/03/2015 at 2:24 pm

  Ukrivala se ona do sada …nije ona tako smerna kako se prikazivala….Jos hoce da se meri sa mladima….A Bora me totalno razocarao….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top