Prati nas

Kom pevaču je nasred aerodroma ispalo seksualno pomagalo?

Bizarno

Kom pevaču je nasred aerodroma ispalo seksualno pomagalo?

Nesvakidašnje iskustvo podelila sa prijateljima (foto: Instagram)

Nesvakidašnje iskustvo podelila sa prijateljima (foto: Instagram)

Seka Aleksić podelila je sa čitaocima svog bloga nesvakidašnji događaj koji se zbio na aerodromu.

Pevačica je otkrila da je jednom njenom neimenovanom hrvatskom kolegi iz torbe ispalo seksualno pomagalo – nasred aerodroma!

“Frankfurt, aerodrom, nedelja ujutru. Oči na pola koplja i blago šlogirane face na sve strane. Iza mene burna noć, u grlu knedla i umorne glasne žice, hronično sam umorna, ali držim se. Stigla sam tek nekoliko minuta pre zatvaranja check-in šaltera i imala šta da vidim, ali i da čujem. Ljubazna ženska osoba u čijoj pratnji su dva muškarca razgovara sa pevačem, kolegom iz susedne Hrvatske, kolegom koji redovno para nosom oblake. Naravno da mi se nije javio, jer naravno, nije me prepoznao. Fejk torba, jedna, druga i treća. Kolega histeriše i vrišti na svim meni poznatim i nepoznatim jezicima. Pravi se zapisnik, kolega besno otvara torbu, a u torbi… i zaista, sramota me njegove sramote! Seksualno pomagalo po nesreći ispada pred službena lica koja se grohotom smeju, dok moj nadobudni kolega kao bulka crveni i bradom probija vlastita prsa.Pravda se da je igračku kupio devojci, da nije njegova, i jedva da mu polazi za rukom da sastavi rečenicu. Skuplja svoje krpice, pomera se i staje u stranu, dok se žurnim korakom udaljavam od šaltera. Vrištim od smeha, misle da sam luda…,” napisala je Seka.

Možete li da pretpostavite o kome je reč?

Loading...


10 komentara

10 Comments

 1. pipi

  09/12/2014 at 4:09 pm

  Prvo mi je pao na pamet Toni Cetinski..

 2. Marko

  09/12/2014 at 4:21 pm

  Bitno je da si se ti nasmejla, a to sto tebi pic*a ispadala po klupama ,parkovima,i satorima za sitne pare….eee moja ti..

 3. wanja

  09/12/2014 at 5:29 pm

  mozda je to bio onaj transtvestit Ceca? ona arkanova udovica tj udovac sta li je s obzirom da ima dlakavi šupak ko muško a navodno ima i jaja i penis

 4. Aleks

  09/12/2014 at 5:33 pm

  Ivan Zak je u pitanju !

 5. Edward

  09/12/2014 at 6:20 pm

  Ivan Zak. U Hrvatskoj svi pričaju o njegovoj sklonosti igračkama i muškarcima.

 6. rebeca

  09/12/2014 at 7:27 pm

  svasta… ti iz sela al ne i selo iz tebe… to nije nista cudno niti sramota da neko koristi a samim tim i nosi sa sobom sexualna pomagala, i cisto sumnjam da su radnici na aeroromu toliko neprofesionalni i prosti da se smeju u toj situaciji…

 7. sasa

  09/12/2014 at 7:55 pm

  @rebeca zovi me ludom ali mene BI bilo sramota da mi ispadne seksualno pomagalo pred strancima i kao zeni a ne tek muskracu,jeste 21 vek ali sad da nas ne treba biti stid nicega.Ne kazem ne koristiti u privatnosti ali da mi ispadne bilo bi me blam

 8. Filip

  10/12/2014 at 7:32 pm

  Da je pametna bavila bi se drugim stvarima u svom precenjenom zivotu…i da je tako ona ne bi ni obratila paznju na to sta i kome ispada. Pa i ne treba ljudi da joj se javljaju. Ako misli da je ispala faca vara se. . .degradirala je samu sebe. Bravo!

 9. Nadžak Baba

  11/12/2014 at 4:59 am

  debela seljanka

 10. boba

  15/12/2014 at 10:00 am

  Nemogu da verujem da neko tako seksualno pomagalo nosi u torbi kao hemisku olovku ,valjda to treba da bude adekvatno upakovano ,osim ako je hteo da se bas vidi ,a Seka ispala velika ljakse .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top