Connect with us

Kome je Bieber posvetio novu tetovažu?Foto

Kome je Bieber posvetio novu tetovažu?

Justin je mami posvetio novu tetovažu

 

Čini nam se da je Rihanna kada je započela sa promocijom svog novog albuma Diamonds, pokrenula novi trend golišavog fotografisanja. Prva pristalica ove nove tendencije je 18-ogodišnji Justin Bieber koji u poslednje vreme češće bez majice nego što je u njoj. :)

Miljenik devojčica širom planete nedavno je objavio fotku na kojoj gle čuda bez majice pozira dok mu tattoo majstor radi novu tetovažu. Svoj novi trajni ukras na telu Justin je posvetio svojoj mami Pattie Mallette, ispisavši ispod ključne kosti godinu njenog rođenja.

P.S. Ukoliko ste fan kanadske zvezde, obavezno posetite ovaj Tumblr nalog gde možete videti bezbroj njegovih fotografija… bez majice. :)

F.Y./Tracara.com
Loading...

7 Comments

7 komentara

 1. Britney

  19 January 2013 at 5:07 pm

  Meni je on prelep. Gledala sam na youtube neke snimke kada se slikava i uvoznava sa fanovima, izuzetno je ljubazan.. ma super je on :)

 2. Ana

  19 January 2013 at 5:33 pm

  kakva glupost…

 3. guza iz mk

  19 January 2013 at 5:48 pm

  MARS!

 4. Jovana :-)

  19 January 2013 at 5:59 pm

  Nisam njegov fan,ali ga ne mrzim! Smatram da je lepo to što je mami iskazao ljubav i poštovanje na svoj način :) Takođe mislim da je jedan prosečan i normalan dečko,i ne znam zbog čega bi njega ili bilo koga drugoga omalovažavali !? ;)

 5. Britney

  19 January 2013 at 9:59 pm

  @Jovana :-) , delimo misljenje, ne znam zasto ga toliko mrze. Jednostavno, ovde ce, sta god Justin uradi, prokomentarisati nesto u stilu ‘Fuj, to je onaj peder’..

 6. MJ's wife

  19 January 2013 at 11:50 pm

  jok tetoviraće se obučen :)

 7. ...

  20 January 2013 at 3:25 pm

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top