Prati nas

Kome to maše Jelena Karleuša?

Hot!

Kome to maše Jelena Karleuša?

Karleusa i Maya 4

Kome to Jelena maše?

Iako naizgled različite, Jelena Karleuša i Maya Berović se dobro slažu. To su potvrdile i pre neki dan u jednoj emisiji, u kojoj su otkrili da su njih dve, pored toga što su koleginice i komšinice.

Maya i Jelena žive skoro u istoj zgradi, tačnije rečeno u dvema, ali kako su zgrade spojene, a Maya na trećem spratu, dok je Jelena na prvom, njih dve često komuniciraju preko terasa, pa često prolaznike podsećaju na „Romea i Juliju“.O tome da između njih nema loših namera i da su u dobrim odnosima, potvrdila je i Maya, komentarišući Jelenu.

Maya uzvraća pozdrave

Maya uzvraća pozdrave

“Jelena je divna koleginica i komšija i lepo ju je imati u blizini.Da sam birala, bolji i lepši komšiluk ne bih mogla izabrati.” tvrdi mlada pevačica.

Ipak, da nije baš sve idealno, govori i podatak da se zgrada u kojoj njih dve imaju stanove nalazi na opasnim podzemnim vodama, zbog kojih vrlo često nemaju sna, ali ih to ne ometa da imaju ite kako dobre komšijske i kolegijalne odnose.7 komentara

7 Comments

 1. bubamara

  04/11/2014 at 5:10 pm

  Ma mase onoj stjuardesi kojoj je pretila otkazom ako je ne smesti u biznis klasu :P

 2. Alex

  04/11/2014 at 5:19 pm

  Maya zivi u stanu, a JK u svojoj vili od 2 miliona eura!!!! MOLIM LEPO

 3. ha

  04/11/2014 at 5:33 pm

  Kojoj vili?zivi u zgradi kao i ova maja,samo sto je zgrada lukzuznija!

 4. Mila

  04/11/2014 at 6:01 pm

  Karleusa zivi u vili koja je deo kompleksa sa zgradama, maya joj mase iz stana…

 5. Irena

  04/11/2014 at 6:40 pm

  Inace ljudi tako obuceni bleje u stanu posle posla

 6. NIJE BITNO

  04/11/2014 at 9:33 pm

  Ne mogu da vjerujem da se rasprava vodi oko toga da li Jelena Karleusa zivi u vili ili u stanu, tako i ova Maja Berovic, ma nrod je stoka nevidjena.

 7. Trish

  04/11/2014 at 10:23 pm

  Jako važno kome Karleuša maše… KOGA BRIGA? Tračaro, još u osnovnoj se uči kako se piše novinarski tekst. Evo ja sam to prošle godine učila. To je čisto izvještavanje, ne smije biti nimalo subjektivnosti i pristrasnosti. A ti to itekako imaš u svojim tekstovima. Ovaj sajt je više kao tvoj lični blog o poznatim ličnostima, nego pravi tabloid. Izvini, ali mislim da nisi dorasla poslu novinara. To je to, morala sam da prigovorim. Ja sam iskrena osoba. Pa ti uzmi ili ostavi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top