Prati nas

Komentar Jelene Karleuše na ovaj stajling izazvao buru u studiju

Extra

Komentar Jelene Karleuše na ovaj stajling izazvao buru u studiju

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Jelena Kareluša je, tokom svog učešća u Zvezdama Granda, patentirala brojne izraze koji se prenose iz emisije u emisiju i postaju deo komentara i drugih članova žirija, a kafe-kuvarica je samo jedan od njih.

Nakon sinoćnjeg nastupa jedne od kandidatkinja, Jelena je imala komentar vezan za stajling koji je izazvao lavinu smeha u studiju. “U univerzumu su se zvezde sastavile da od tebe nešto bude, čak i sa tim stajlingom sado-mazo kuvarice, kafe-konobarice. Sado-mazo kafe-kuvarica kod mene zvuči seksi. Ne znam da li ste gledali ove filmove za odrasle, ali tu ima super takvih uloga.”

Naravno da su se na to nadovezali ostali članovi žirija koji su je pitali da li i ona gleda takve filmove, na šta je Karleuša imala potvrdan odgovor.

A onda se opet vratila na kandidatkinju. “Sa tim loknama krofnama, sa tim nogicama u najlon čarapama, čizme na te kornetiće nogiće, jednostavno ne-ne!”


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Sunny

  02. 04. 2017. at 11:29

  Ko o čemu? Ne sumnjam da ona to tako vidi i to uoražnhava odavno. Zna posao. Samo danas su Vam izbori i nema tog političara koji može uticati da se devojke tamo ponašaju i žive kao sponzoruše, polugole i vulgarnog izgleda izlaze na ulici i klubove. Ove su uzor i zloupotrebljavaju svoju medijsko i javno pojavljivanje da Vam deci promovišu i nameću: primitivizam, rečnik ulice, vulgarnost, materijalizam. I posle Vučića, Jankovića koga god, imaće te opet jeftine kineske kopije ove pogubljene osobe na ulici. Džaba krečite. Fuli te suštinu. Mislite da je sve u lovi i ne štitite svoju decu od ovoga.

 2. Etika

  02. 04. 2017. at 20:39

  Jelena ne vidi da izgledca sa ta njena usta kao sisacica kurca !

 3. msx

  02. 04. 2017. at 21:03

  jelena u brusu i stezniku sa sve mindjudom u nosu komentarise neciji outfit?! tracaro, vic do vica!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top