Prati nas

Komičari iz šoua Čelsi Hendler se izvinili za šale na račun Srbije!

Vesti

Komičari iz šoua Čelsi Hendler se izvinili za šale na račun Srbije!

Juče su svi pričali o “šalama” na račun Srbije u emisiji Čelsi Hendler, a sada su neki od aktera iskoristili društvenu mrežu Twitter i izvinili se zbog svojih “šala”, nakon što su bili zasuti porukama srpskih Twitter korisnika.

Komičari Greg Props i Kris Franjola, koji su bili gosti komičari u emisiji televizije E!, Chelsea Lately ponudili su svoje izvinjenje, pa je tako Greg napisao:

“Dragi Srbi, to su bile samo šale. Prihvatite moje izvinjenje, zaista mi je žao. Hvala”

Kris se takođe izvinio, rekavši u razgovoru sa jednom korisnicom ove društvene mreže:

“Razumem te, ali ovo je komični šou. Izvinjavamo se ako se neko uvredio.”

Ono što je još interesantno je da je Facebook stranica poznate voditeljke bila zatrpana negativnim komentarima povodom šala koje su se mogle čuti u njenoj emisiji, pa je u jednom trenutku čak bila nedostupna.

Šta mislite o ovome, da li su ova izvinjenja dovoljna?

izvor: Trojka.rs

Loading...


55 komentara

55 Comments

 1. limun

  25/06/2011 at 2:08 am

  žena poremećena,nema pojma ni gde se nalazimo,a vređa. tipična glupa američka plavuša došla do slave preko pornića i bog zna čega još. mogu samo reći gonise u 3 lepe materine,glupi stvore.

 2. limun

  25/06/2011 at 2:11 am

  šta reći o ženi koja je došla do te pozicije na osnovu pornića.tipična američka plavuša.a svi dobro šta to znači. ako je to humor za amere onda je to stvarno žalosno…

 3. Pires

  25/06/2011 at 12:17 pm

  POGLEDAJ IH MOLIM TE KAKVI SU DA SE COVEK UPLASI KAD IH VIDI ONAJ BEZ NAOCARA KO KONJ SA ONIM ZUBIMA A ONAJ KO MAGARAC A ONU K*RVU DA I NE SPOMINJEM JE*ALA SE SA SVAKIM S KIM JE RADILA INTERVJU POCEV OD 50 CENTA PA DO ……….. ODVRATNI SU I ONI NESTO ZA SRBIJU NEK POGLEDAJU PRVO NJIHOVU ZEMLJU PA POSLE DA PLJUJU NASU

 4. JOVANA V2

  26/06/2011 at 12:24 am

  AMERIKANCI SU GLUPI ONI SAMO ZNAJU STA JE JUGOSLAVIJA , NEZNAJU KO JE TITO , SRBIJA , NIKOLA TESLA…………GLUPI AMERIKANCI…….WHAT THE PROBLEM?

 5. :-))))))))

  27/06/2011 at 9:33 pm

  pa jok mi smo mislili da je ovo sou sa zivotinjama pa naravno da je komicni sou….ali sala je jedno a pljuvanje je drugo oni se uopste nisu salili nego su rekli ono sto stvarno misle o nama a nekad treba zadrzati misljenje za sebe…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top