Connect with us

Kortni Lov izgubila starateljstvo nad ćerkom!
Vesti

Kortni Lov izgubila starateljstvo nad ćerkom!

Problematična pevačica i udovica legendarnog frontmena Nirvane, Kortni Lov izgubila je starateljstvo nad svojom ćerkom Frensis Bin. Tačan razlog za ovakvu odluku suda nije naveden.

A kako se šuška, Kortni je navodno čista od alkohola i zavisnosti bilo koje vrste, ali sedamnaestogodišnja Frensis jednostavno preferira da živi sa bakom i tetkom, odnosno majkom i sestrom njenog oca Kurt Kobejna koji je 1994. godine počinio samoubistvo.

Ovo nije prvi pit da Kortni gubi starateljstvo nad svojom ćerkom, jer je u 2003. godini odlukom suda devojčica već živela sa bakom i tetkom, kad je Kortni bila uhapšena zbog prekomerne doze lekova protiv  bolova.

fransis i kortni lov

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Lorelei

  15/12/2009 at 2:25 pm

  ma kortni je za ustanovu bre

 2. Minja

  15/12/2009 at 11:12 pm

  Ma bezi breee…da je Kurt vidi sada sta radi…sacuvaj me Boze…a zavina je ona i dalje 100%..treba da prodje najmanje 11 godina da se soro potpuno istrezni…hmm..i jos nesto…Kurt Cobain nije izvrsio samoubistvo. To nikada nije bilo potvrdjeno..a i ima jako puno logicnih dokaza da nije..skoro je potvrdjeno da je bas ova njegova zena unajmila nekog lika da ga ubije..itd itd itd..
  P.S. Tracaro hvala sto si napisala nesto o ovome..moglo bi malo vise da se pise o Metallici i Nirvani…

 3. mila

  15/12/2009 at 11:36 pm

  Cortney ko Cortney,luda skroz ali pesme su joj extra,ja je obozavam

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top