Connect with us

Košarkaš verio Ćeranićku: Šokiraćete se kada budete videli ‘prsten’

Extra

Košarkaš verio Ćeranićku: Šokiraćete se kada budete videli ‘prsten’

(foto: Twitter)

(foto: Twitter)

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić verili su se posle višegodišnje veze. Košarkaš je odlučio da to uradi na što neobičniji način, te joj je umesto prstena dobila tetovažu.

Pevačica i košarkaš su često raskidali. Mnogi su smatrali da će svađa koja se desila pre mesec dana biti poslednja, ali prevarili su se. Njih dvoje su se pomirili a potom odlučili i da se vere na nesvakidašnji način. Milena je na prstu desne ruke istetovirala burmu na kojoj piše čudo.

(foto: Twitter)

(foto: Twitter)

“To su učinili baš kao što sve čine, na drugačiji i potpuno originalan način. Milena je istetovirala prsten na kojem piše čudo, kako inače jedno drugo oslovljavaju godinama. Milena i Vladimir o svojoj ljubavi nikada nisu želeli da govore javno. Da bi ostali zajedno, svašta su morali da istrpe. Ona njegovo dete sa drugom ženom, a on njen posao i razne tračeve koji su je godinama pratili, te tabloidne naslove u novinama… Njeni roditelji ovu vezu nisu odobravali, kao ni njegovi. Da bi bili zajedno, Milena je često lagala da ima nastup, a putovala je s njim kako bi daleko od očiju javnosti mogli da uživaju u svojoj ljubavi”, rekao je izvor za Blic.

Čestitamo budućim mladencima.

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. STARSHIP

  13/01/2016 at 8:11 pm

  JEL OVO PISE “MUDO”???

 2. Viki

  13/01/2016 at 10:31 pm

  I tetovaza od pre 4 god…

 3. Mason

  13/01/2016 at 11:01 pm

  Ruznije cure na estradi nema….a on lutka….ne znam kako je nju izabrao? 😥

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top