in

Kourtney Kardashian proslavila je Dan zahvalnosti sa decom i bivšim dečkom


Kourtney Kardashian proslavila je Dan zahvalnosti sa svojim bivšim dečkom i njihovom zajedničkom decom.

TV zvezda objavila je fotografiju Scotta Disicka i njihovo troje dece i napisala da je zahvalna jer Dan zahvalnosti provodi sa celom svojom porodicom na okupu.

Fotografija koju je objavila nastala je tokom njihovog nedavnog putovanja u Bali.

View this post on Instagram

I woke up this morning in bed with my children, in the same house as my sisters (minus @khloekardashian 😩😢i miss you), my brothers, the father of my kids, my mommy, my grandma, my nieces and nephew. I feel beyond grateful. Happy Thanksgiving!

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Srećna sam što sam se jutros probudila u krevetu sa svojom decom, i to u istoj kući u kojoj žive i moje sestre … osim Khloe koja nam mnogo nedostaje“ , napisala je trideset devetogodišnja zvezda.

Fanovi su u komentarima rekli da su ih smatraju divnom porodicom, izrazili želju za njihovim pomirenjem a jedan od komentara glasio je, „Tako je divno što pronalazite način da provedete zajedno vreme sa decom. To će biti njihove uspomene do kraja života.“ 

Scott je u od maja 2017. u vezi sa dvadesetogodišnjom Sophijom Richie, a postoje glasine da se Kourtney zabavlja sa dvadesetogodišnjim modelom i glumcem, Lukom Sabbatom.