Prati nas

Kraj romanse na Akademiji debelih?!

Kraj romanse na Akademiji debelih?!

Svađa sve gora?

Ovaj jutarnji trening u teretani prošao je uz konstantnu svađu Mrvice i Tatjane.

Da podsetimo, Mrvica i Tatjana su se posvađali jer je Mrvica pred nekoliko ukućana, ali i brojnom publikom ispred malih ekrana, pričao o tome kako mu je sa Tatjanom i šta sve njih dvoje rade dok ostali ukućani spavaju. Kada je Tatjana za to saznala, briznula je u plač i nije htela da komunicira ni sa kim na Akademiji. Razgovor u četiri oka im nije pomogao da definišu u kakvoj se situaciji nalaze, i koji će biti njihov sledeći korak.

Andrej i Mrvica

Voditelj Andrej je iskoristio priliku da u teretani sa Mrvicom popriča o najnovijim dešavanjima na Akademiji. Mrvica je bez pogovora priznao da se kaje zbog toga što je uradio. Rekao je i da mu je krivo jer je njegov odnos sa Tatjanom sada jako loš.

Razgovor

Po povratku sa Akademije, njih dvoje su ponovo razgovarali. Tanja mu je rekla da ne želi da se nastavlja to što su imali, jer ne želi da bude predmet priča i tračarenja. On joj je obećao da neće odgovarati na pitanja vezana za ljubav na Akademiji, na šta mu je ona odgovorila da on nije odgovarao na pitanje, već da je sve sam ispričao. Iz Tanjinih reči se moglo naslutiti da je kraj njihove romanse blizu, međutim, ni ovaj razgovor nije doneo konkretna rešenja problema.

Ogovaranje

Heroji su upitali Zoricu i Divnu da pokušaju da im objasne zašto su, gotovo čitav dan, ogovarale sve takmičare, bez izuzetaka. Njih dve su pokušale da im objasne da nisu “alapače”, već da je tema njihovog razgovora sasvim normalna, što se opet dešava u svakom rijalitiju. Boža je bio ljut na ukućane. Gotovo niko od Heroja nije poslušao njegova naređenja, iako je na poziciji starešine kuće. Ljutitim glasom je pokušao da objasni ukućanima da, ako se oni ne zalažu da počiste kuću, niko to neće učiniti umesto njih.

Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. totalno

  02/08/2012 at 1:33 pm

  tanja se prva trpala mrvici a sad kao nikom nista,,,

 2. Baba Lepa

  02/08/2012 at 4:10 pm

  Stvarno mu nije fazon da tako istrtlja. Muskarac koji je tako indiskretan nije muskarac nego gno od coveka.

 3. ew

  02/08/2012 at 4:19 pm

  I tako su Srbi od jos jednog rijaliti programa napravili cirkus.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top