Prati nas

Kreće informativni program na TV Nova

Vesti

Kreće informativni program na TV Nova

informativni program tv nova

Nova lica TV Nove!

Televizija Nova.rs će od danas (25.02.) svojim gledaocima ponuditi i informativni program. Premijerno prikazivanje centralne informativne emisije, pod nazivom Novi Dnevnik je zakazano za 19 časova.

Osim ovog termina, Novi Dnevnik će se prikazivati i u 22 časa svakog radnog dana. Ta čast da prvi pozdravi gledaoce, pripala je Slavku Beleslinu koji je voditelj i urednik, dok će tri sata kasnije to uraditi i Zoran Mihajlović. Podsećanja radi, Beleslin je prešao sa televizije B92 u redove TV Nove, dok je Zoran Mihajlović pre sadašnjeg angažmana vodio Noćni žural na Prvoj. Tokom dana vikenda, uloga voditelja urednika je poverena Jovana Jakić Grgurević, koja ima bogato iskustvo u informativnom programu a poznata je i kao prva voditeljka vesti na televiziji Fox.

Nekadašnji novinar B92, Aleksandar Miladinović, koji je oko Nove godine privukao pažnju sjajnim intervjuima sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i premijerom Ivicom Dačićem je sada deo informativnog tima Nove i on će imati ulogu da aktulenim dešavanjima da pečat i analizu sa lica mesta.

O dobroj i pravovremenoj obaveštenosti gledalaca će brinuti i novinarke Emina Kovačević, Bojana Ranković i Jovana Đurović čiji je rad televizijskoj publici poznat sa Prve koju su napustile januara ove godine.

Slavko Beleslin, jedan od urednika voditelja, o Novom dnevniku kaže: “Tim iskusnih stručnjaka i nova energija su dali rezultat da imamo potpuno nov pristup temama oko nas. Informativni program će biti jedna od okosnica naše medijske kuće zbog koje ćemo svakoga dana u Novom Dnevniku gledati događaje očima nasih gledalaca. Iznenadićete se, koliko samo ugao gledanja na stvari može da promeni svet oko vas.“

 1 komentar

1 komentar

  1. Jovan

    25/02/2014 at 9:13 pm

    Nemam ni ž od TV Nove….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top