Connect with us

Kreću pred-audicije za X Factor: evo kako se možete prijaviti
Kreću pred-audicije za X Factor: evo kako se možete prijaviti

Ovako je bilo prošle godine (foto: Luka Pilipović)

Ovako je bilo prošle godine (foto: Luka Pilipović)

Da li ste spremni za prvi, najvažniji korak ka ostvarenju svojih snova? Iskoristite svoju šansu: prijavite se za učešće u najpopularnijem pevačkom šou programu na svetu X Factor!

Proces prijavljivanja za uzbudljivu, drugu sezonu regionalnog šou programa X Factor Adria završava se u utorak , 27. januara, kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice! U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najgledaniji šou na planeti emitovaće se na proleće u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), Bosni (RTRS I RTVF), Makedoniji (tv Sitel) i Crnoj Gori (Prva CG)

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova: Skoplje (2-3.2.2015.),Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015), Sarajevo (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok je za srpsku prestonicu predviđeno čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate I doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti i takozvani faktor “X” pokaže pred regionalnim uticajnim članovima žirija na audicijama koje slede u februaru.

Proslogodisnja guzva na predaudicijama i proslogodisnji pobednik Daniel Kajmakoski stize na predaudiciju (foto: Luka Pilipović)

Proslogodisnja guzva na predaudicijama i proslogodisnji pobednik Daniel Kajmakoski stize na predaudiciju (foto: Luka Pilipović)

Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

Sudeći po interesovanju, broju i kvalitetu pristiglih prijava druga sezona ovog regionalnog takmičenja biće najuzbudljivija tv avantura do sada i neće biti lako odabrati najbolje. Međutim, kako biste ostavili dobar utisak na stručnu komisiju, produkcija “Connect Live Media” koja realizuje ovaj šou vam daje nekoliko korisnih saveta:

Ne imitirajte poznate pevače
Izaberite omiljenu pesmu (pesma ne mora biti zahtevna)
Budite originalni
Budite dobro raspoloženi i pobedite tremu
Verujte u uspeh

Pročitajte još i:  Takmičarka X Factora se opija?!

“Najvažnije je da se kandidat opusti, pobedi tremu i bude svoj. Najpoznatiji šou na svetu X Factor nije samo pevačko takmičenje: ne tražimo samo odlične pevače, već osobe koje poseduju prepoznatljiv karakter, ono nešto posebno tkz. faktor X. Veoma smo ponosni što je po dosadašnjim obrađenim podacima, broj i kvalitet prijavljenih prevazišao sva naša očekivanja! Međutim, još jednom pozivamo sve talentovane ljude da preuzmu stvar u svoje ruke i prijave se za učešće u najvećem pevačkom šou programu regiona koji, da podsetimo, od anonimnih pojedinaca stvara nove regionalne muzičke idole. Prijave se vrše putem telefona, kao i na našoj zvaničnoj fb stranici https://www.facebook.com/XFactorAdria” kaže Milena Popović, portparol produkcije koja realizuje ovaj šou.

Ogranizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem sms poruke ili online prijave, to možete učiniti direktno na lokacijama predaudicija.

“Prednost izlazka pred stručnu komisiju imaju oni koji su predhodno izvršili prijavu, što je velika olakšavajuća okolnost zbog ogromne gužve koja postoji na ovakvim dešavanjima, tako da preporučujemo da se kandidati prijave renije. Međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvuje u takmičenju, a iz nekog razloga nije stigao da se prijavi, bićemo blagonakloni. ”  poručuje Milena. Po završetku procesa prijavljivanja “X Factor Adria” ekipa kreće u uzbudljivu regionalnu potragu nove muzičke senzacije!

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Dušan

  25/01/2015 at 6:30 pm

  Bezveze je što nakon prošlogodišnje drame sa Ilmom nisu povećali dobnu granicu za učestvovanje, recimo od 17 godina da se dozvoli prijavljivanje. Nadam se da će ovaj X Factor biti bolji od prošlogodišnjeg. :)

 2. Sara

  25/01/2015 at 6:54 pm

  Vidim, sve su se bišvi takmičari i pobednici proslavili…

 3. ZELJKO

  05/01/2016 at 2:24 am

  ZELEOBIX DASE PRIJAVIM JA SAM BEATBOXER MOLIM VAS ZIVIM U NOVOM SADU IMAM 18 GODINA I ZELEOBIX DA POSTIGNEM NESTO U SVOM ZIVOTU EVO MOG FJSA ZELJKO ZIVKOV AKO SE SLAZETE HVALAA

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top