Connect with us

Krenuo sa radom Wannabe Stars!
Događaj

Krenuo sa radom Wannabe Stars!

Wannabe i Wannabe Stars ekipa

Povodom redizajna lifestyle, fashion and beauty portala www.wannabemagazine.com upriličena je zabava u popularnom gradskom klubu Dobrila. Prisutnima, koji su došli u velikom broju obratile su se vlasnice i idejni tvorci koncepta www.wannabemagazine.com Nina Fićović i Nađa Jokanović, kao i glavna i odgovorna urednica Jovana Katić.

U vrhunskim vinima, ručno rađenim čokoladicama i drugim poslasticama uživali su Jelena Ivanović, direktorka International Scouting Office, Danijela Karić Martać sa suprugom Nikolom Martaćem, vlasnikom portala www.hotspot.rs, pevačica Darja Stanojević, kreatorka Tijana Žunić, modna blogerka Zorana Jovanović, Vuk Brajović, DJ Stefan Vulićević, voditeljke Irena Atanasković, Ksenija Bujišić, Nastasija Stošić i drugi gosti.

Još jedan povod da se napravi više nego uspešna zabava je i lansiranje novog portala www.wannabestars.rs čiji je urednik Milan Nikolić, a koji je za kratko vreme koliko postoji na virtuelnom nebu postigao zavidnu čitanost. Prvi intervju za ovaj portal dao je pop pevač Vlado Georgiev, koji retko daje intervjue. Zanimljiv je podatak da je Vladov intervju pročitalo onoliko ljudi koliko svakog dana kupi jedan tiražniji dnevni list u Srbiji, što govori u prilog činjenici da je izazvao veliku pažnju javnosti i publike na netu.

Brojni prijatelji zabave potrudili su se da gosti uživaju svim čulima: Maybelline, Cream of Scandinavia, Socks from Heaven, Afrodite Mode Collection, Zorannah Fashion Corner, Eugene čokolade, Knjaz Miloš, Fit & Fun, Absolut Vodka, Tigar Maniera, City Fashion i klub Dobrila.

Danijela Karić Martać sa suprugom Nikolom

Jelena Ivanović i Branka Kovačević

 Tracara.com

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Milos

    25/10/2012 at 2:22 am

    Ovu matoru pedercinu Nikolica kad vidim…. FUUUUUUUUUJ!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top