Prati nas

Kris je besna što Kanye i Kim nisu prodali fotke s venčanja!

Šokantno

Kris je besna što Kanye i Kim nisu prodali fotke s venčanja!

Besna zbog odluke ćerke i zeta!

Besna zbog odluke ćerke i zeta!

 

Kris Jenner, mamadžer (menadžer i mama) najpoznatije rijaliti porodice, besna je na svoju najpopularniju ćerku jer nije prodala fotografije sa venčanja!

Da stvar bude još gora po Kris, Kim i njen novi suprug Kanye West odbili su ponudu jednog magazina, koji im je ponudio da otkupi fotografije za 11 miliona dolara!

“Kris je želela da fotografije budu prodate. Nije ni malo srećna zbog odluke svoje ćerke i zeta. Kanye je odlučio da se ugleda na primeru Jay Zija i Beyonce, koji ne prodaju svoje prvatne fotografije”, otkriva izvor blizak Kardashian klanu.

Podsetimo, jedan od najmoćnijih parova današnjice, Beyonce i Jay, koji su propustili venčanje starlete i repera, svoje privatne fotografije isključivo objavljuju putem svojim sajtova i profila na društvenim mrežama. Beyonce je prvu fotografiju ćerke Blue Ivy objavila upravo na svom Tumblr nalogu.

Šta Beyonce govori Kim Kardashian iza leđa?

F.Y./Tracara.com
Foto: Posh24.com5 komentara

5 Comments

 1. ajeee

  18/06/2014 at 2:38 am

  Too Kris deri lovu, sisaj ovce

 2. Troll

  18/06/2014 at 4:13 am

  Dzabe Kanyeu sto pokusava da ostane normalan, neka prihvati da je dospeo u degenericnu porodicu. Sem onog sirotog Roberta …

 3. sasa

  18/06/2014 at 1:42 pm

  Beyonce i Jay Z nikada nisu prodali slike ali ih nikada nismo ni videli,dok od Kim i Kanya jesmo i slusali danima o vencanju,jer je Kanye kao i Kim tip osobe koja voli da se hvali prica tome sta ima koliko ima,a kada su ih vec tako obijavljivali mogli su i prodati barem zaratit od njih..

 4. RiRi forever

  18/06/2014 at 3:31 pm

  Pih,pljunem ja u takvu majku. Ne mogu da vjerujem da majka od svojih cerki moze to da napravi.Strasno,samo joj je stalo do para…Boze u paklu gorela.

 5. Neko

  18/06/2014 at 6:06 pm

  Ja vas molim da malo bolje razmislite. Jes da me niko od spomenutih nimalo ne interesuje ali podržavam Kris. Zbog čega? Zbog toga što se zna da će slike dospjeti u javnost jer su i Kim i Kanye takvog karaktera, vole da se hvale. Znači po meni, bolje uzeti 11 miliona za slike koje će ionako ugledati svjetlost dana.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top