Prati nas

Kris Jenner: Nikad nisam bila više razočarana nego nakon čitanja Caitlyninih memoara

Hot!

Kris Jenner: Nikad nisam bila više razočarana nego nakon čitanja Caitlyninih memoara

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon godinu dana medijske ćutnje, Caitlyn Jenner je odlučila da se obrati javnosti memoarima u kojima će jednom zasvagda reći celu istinu o svojoj promeni pola, ali i odnosu sa bivšom suprugom Kris Jenner, kao i ćerkama iz Kardashian-Jenner klana.

Nekoliko skandaloznih detalja iznetih u ovom štivu je već završilo na naslovnim stranama svih svetskih medija (o čemu više možete pročitati OVDE), a nakon toga je i sama Kris rešila da se razračuna za nekadašnjim partnerom.

“Pročitala sam te memoare i jedina lepa stvar rečena o meni u njima je to da sam jedanput bila dobro društvo na zabavi”, požalila se Jennerova svojim ćerkama, na šta su joj one odgovorile da to nema smisla jer su Bruce i ona bili u braku 2 decenije.

“Naravno da nema smisla kada je sve to napisano potpuna izmišljotina”, nastavila je razočarano Kris i dodala da ju je najviše potreslo svaljivanje kompletne krivice na nju. “Ona u knjizi stalno piše da sam ja sve vreme znala tajnu o želji za promenom pola, čak i pre nego što smo spavali zajedno. Non-stop ponavlja to da sam ja znala i dok sam čitala sve to pitala sam se da li je moguće da piše takvo nešto.”

“Nikada nisam bila više ljuta ili razočarana u neku osobu u celom svom životu”, zaključila je Kris i dodala da više nikada neće poraditi na tome da izgladi odnose sa Caitlyn jer joj je dosad pružila i previše šansi, a nije dobila ništa zauzvrat.

Ipak, u prilog tome da je Kris godinama morala znati istinu govori i to što je pre dve godine njihova ćerka Kendall Jenner priznala da su ona i sestra Kylie sumnjale da otac vara njihovu majku budući da su nalazile mnoge ženske stvari među njegovim ličnim stvarima, ali da im je istina postala jasna kada je Kendall jedanput u 4 ujutru primetila da se Bruce po kući šeta u ženskoj odeći, misleći da ga niko ne vidi.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Castles

  20/04/2017 at 11:55 am

  Gomila kalaštura…

 2. nn

  20/04/2017 at 2:04 pm

  Pa prvo je on sam kriv sto nije sam sebi priznao da je derpe a ne da zavarava i sramoti pod stare dane suprugu i cerke.Sta je cekao tolike godine ???

 3. nenad

  20/04/2017 at 4:23 pm

  Pa brate, znas da on nije derpe? On voli zene…

 4. Roxy

  21/04/2017 at 9:26 am

  Kako god se okrene, Caitlyn je i dalje samo jadni, ogorceni, bedni, zbunjeni, lazljivi, ruzni Bruce.

 5. nenad

  21/04/2017 at 11:48 pm

  Slazem se. Vrlo bolesna pojava

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top