Prati nas

Kristen Stewart o Gandolfinijevoj smrti

Hot!

Kristen Stewart o Gandolfinijevoj smrti

Kristen Stewart je izgubila prijatelja Jamesa Gandolfinija

Glumica Kristen Stewart blisko je sarađivala sa filmskom zvezdom Jamesom Gandolfinijem. I nju je njegova iznenadna smrt ostavila u šoku. Evo šta je 23-godišnja rekla povodom ovog nemilog događaja.

Glumica je izjavila: ”Kada sam čula da je James preminuo bila sam u New Orleansu, gde smo se nas dvoje i upoznali na snimanju, i svaka uspomena mi se u tom trenutku vraćala i obuzimala me. To vreme sa njim ću zauvek da čuvam u sebi. On je bio neizmerno veliki čovek. Sva moju ljubav ide njegovoj porodici.”

Kristen, najpoznatija po glumi u Twilight sagi, sa Jamesom Gandolfinijem je snimila film Welcome to the Raileys 2010. godine. Stewartova u filmu glumi striptizetu i prostitutku, koju James pokušava da spase, nakon gubitka njegovog deteta. Tada se dvoje glumaca sprijateljilo.

Pokojni Gandolfini je posle saradnje sa Kristen izjavio: ”Kristen Stewart je jedna od najluđih, ali u najboljem smislu. Odlučna je da ljude izludi i da im pokaže da je nešto više od Belle iz Twilighta. Želi da pokaže da ume da gori i hoće više od svoje karijere i života.”

Njihova saradnja na filmskom setu 2010. godine je bila vrlo uspešna

D. J. / Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Zli Zeka xD

  26/06/2013 at 11:51 pm

  niti jedan komentar? uh…evo mene prvog jarani…:)tuzno je sto je umro…:( lijepo je sto su bili prijatelji…i jedno i drugo su u pravu sto kazu…

 2. Ja komentarišem!

  26/06/2013 at 11:54 pm

  Aaa ćuti jadna..Ti se nisi ni rodila, a on je već menjao djevojke ka čarape.Ma tebi i da mu noge daju da pomirišeš tebi bi bilo dovoljno..A ne sad da mi se hvalis sa nekom sagom o Vampirsim govnima(Sranjak saga)aa ne znas ni ko je bio prvi “vampir” (Srbin,Sava…)

 3. Ja komentarišem!

  26/06/2013 at 11:56 pm

  Aaa ćuti jadna..Ti se nisi ni rodila, a on je već menjao djevojke ka čarape.Ma tebi i da mu noge daju da pomirišeš tebi bi bilo dovoljno..A ne sad da mi se hvalis sa nekom sagom o Vampirsim govnima(Sranjak saga)aa ne znas ni ko je bio prvi “vampir” (Srbin,Sava….)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top