Prati nas

Kristijan dokazao da Ljuba laže o vezi sa Čabarkapom

Kristijan dokazao da Ljuba laže o vezi sa Čabarkapom

Krisijan pokazao da Ljuba laže o vezi sa Čabarkapom (foto: Screenshot)

Krisijan pokazao da Ljuba laže o vezi sa Čabarkapom (foto: Screenshot)

Kristijan Golubović nalazi se u zatvoru ali ga to ne sprečava da pomno prati dešavanja u vili Parova i redovono komentariše učesnike.

Nakon žustrih prozivki na račun Jelene Krunić, na tapetu osuđenika su trenutno majka i ćerka, Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić, obe trenutno učesnice Parova. Fitnes šampionka u vili uporno tvrdi da nikada nije bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je otac njene 3-godišnje unuke Magdalene.

Golubović je čvrsto odlučio da javno dokaže da ona govori neistinu i na njegovom Facebook profilu osvanula su dva snimka iz četvrte sezone Farme, na kojima se jasno vidi da Pantovićeva pominje i pozdravlja dečka Aleksandra.

Tu je i drugi snimak iz studija pre ulaska na imanje, na kome sportistkinja šalje pozdrave ćerkama Aleksandri i Gorani i Aleksandru.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Toxi

    16. 02. 2017. at 19:17

    Ljuba je rekla da je taj Aleksandar kog pozdravljala odavno umro.Nekoliko puta rekla da umro a juče u emisiji Mira Škorić kaže kako se sa njim čuje i dan danas .Pokopale se svojim lažima i jedna i druga.Ima i audio zapisa na YT koje Srba objavljuje

  2. Toxi

    16. 02. 2017. at 19:19

    Da se razumemo,Ljubika prvo tvrdila da nikad nije spominjala ime svog dečka nego ćerku Aleksandru,ne i Aleksandra.Pa smo i tad videli da laže

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top