Prati nas

Kristijan Golubović piše knjigu

Hot!

Kristijan Golubović piše knjigu

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Kristijan Golubović je odlučio da vreme koje će provesti u zatvoru provede produktivno, te će napisati biografiju. Pored doživljaja iz privatnog života, bivši farmer će u knjizi otkriti i sve pikantne detalje sa Farme 6.

“Kristijan već neko vreme želi da napiše knjigu o svom životu, a sada ima dovoljno vremena za to. Poseban deo biće posvećen Farmi. On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i Balerinom imao seksualni odnos na imanju. Konačno će to u knjizi priznati. Stanija ga je razočarala i želi ljudima da pokaže njeno pravo lice. S Balerinom je takođe prošao sve i svašta i misli da je interesantno da ona bude jedna od junakinja”, rekao je Golubovićev prijatelj.

❤️

A photo posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on

U knjizi će, takođe, otkriti detalje svog odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem i sve druge tajne srpskog podzemlja. Neće zaobići ni estradu.

“Kiki se družio s brojnim pevačicama, a s mnogim je bio u vezi. Odlučio je da o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna zato što su one sada udate, imaju decu. Ne želi da im napravi pakao od života”, rekao je izvor za Informer.

Da li ćete pročitati ovu knjgu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. jaaa

    07/06/2016 at 7:33 pm

    Jer nam nije dovoljno da samo Atina Ferari izda knjigu. E, zivote neisprani dzojstiku….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top