Prati nas

Kristijan Golubović prodavao heroin u zamenu za posuđe!?

Hot!

Kristijan Golubović prodavao heroin u zamenu za posuđe!?

Kristijan Golubović (foto: Alo)

Kristijan Golubović (foto: Alo)

Kristijan Golubović je nabavljao heroin za tri i po evra po gramu, preneo je Kurir. Njihova redakcija došla je u posed snimka na kome se osuđivani narko-diler hvali kako je od narkomana dobio skup set posuđa od rostfraja u zamenu za drogu.

“To je snimljeno pre godinu dana, u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu. Sa njim je tada bilo nekoliko narkomana. Jedan od njih je Kristijana krišom snimao. Smejali su mu se dok je vadio šoljice za kafu, čaj i mleko. Hvalio se kako je taj set od rostfraja veoma skup, ali ga je on dobio za gram heroina i da tu drogu nabavlja za samo 3,5 evra po gramu”, otkrio je neimenovani izvor.

“Vidi, brate, šta sam sve dobio, rostfraj sve, po šest komada. Sve za 3,5 evra, a tol’ko je mene gram ispao. Ovo je večno. Ima za šećer, kaficu, čaj, fali još samo jedna kašičica, to mi je kurva uzela (Suzana Miljković, njegova bivša žena, prim.aut.)”, ispričao je Kristijan, ne sluteći da ga snimaju.

Kristijan se hvalio kako je skupoceno posuđe dobio u zamenu za gram žutog (foto: Kurir)

Kristijan se hvalio kako je skupoceno posuđe dobio u zamenu za gram žutog (foto: Kurir)

Prema rečima Kurirovog izvora, koji se zadesio na licu mesta, Golubović je narkomane upućivao na svoju prijateljicu, Biljanu Lukan, pošto je bilo kasno, a kod nje mu je bio štek za drogu.

“Ja ne znam ko je kad i za šta upućen kod mene. Za drogu sigurno nije. Odgovorno tvrdim da od januara, 2014. godine, otkad smo počeli da se družimo, kod Kristijana nikad nisam videla nikakvu drogu, on se grozi svih poroka, cigareta, alkohola, droge… Tokom 2014. kroz moju kuću prošlo je sigurno najmanje sto ljudi-prijatelji, drugari, fanovi… Često su trenirali u potkrovlju, posebno kad se on spremao za meč u Pazaru. Svakog sam ispoštovala, poslužila pićem i hranom. Stvarno ne znam da li je neko od njih bio narkoman”, izjavila je Biljana za Kurir.

Loading...


Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. nn

  11/11/2015 at 4:24 pm

  Dajte snimak…Bas bih to voleo da cujem…

 2. tinka

  11/11/2015 at 7:01 pm

  Pustite snimak ako ga vec imate

 3. LOla

  11/11/2015 at 7:04 pm

  Pricao je na Farmi kako mu je Sonja Savic, koja je bila deklarisana zavisnica nudila stan za 1000 maraka, ili tako nesto. Ima snimak. Ali je kao razlog naveo da je to zato sto joj je bio dobar drug. Ko jos drugovima daje stan za 1000 maraka?! Mozda se on “grozi poroka”, ali to znaci da ih ne konzumira ali ne i da ih ne prosledjuje dalje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top