Connect with us

Kristijan opet preti, pa završio u pritvoru

Šokantno

Kristijan opet preti, pa završio u pritvoru

kristijan

Kristijan Goluboović Kiki (Foto: Facebook)

Farma se nastavila na društvenim mrežama, pa tako i pretnje kriminalca Kristijana Golubovića ostalim farmerima. Međutim, zbog teških reči on se našao u pritvoru.

Skoro je Rade Lazić izneo niz uvreda na račun popularnog Kikija na Facebooku. Pogledajte šta je napisao:

rade

(Foto: Screenshot)

Golubović mu nije ostao dužan. On je za Pink.rs izjavio: “Radeta Lazića ne smatram nimalo bitnim, jer je to samo primer klasičnog degenerika, generacijskog promašaja. On se na Farmi pokazao kao cava i totalno marginalan lik. Da zadruga nije htela da ja izletim zbog lažnog napada na njega, on bi se istopio iz postojanja na Farmi. Kada neko leži u krevetu sa uspavanom lepoticom Gabi 50 dana i uputi joj desetak poljubaca, a pre te Farme je davao du*e tri godine robusno energičnom geju, šta reći više. On je živ i zdrav, kao i još par farmera, samo zato što ja ulažem ogroman trud i ubeđujem mnoge osobe da su oni samo sitni degenerici i da nema potrebe da ih bilo ko povređuje ili ubije zbog verbalnog lupetanja.”

Da bi potom kriminalac i na Facebooku odgovorio Laziću:

kiki

(Foto: Screenshot)

Međutim, zbog uvreda i teških pretnji koje Kristijan često piše po društvenim mrežama on je uhapšen u Kraljevu i nalazi se trenutno u pritvoru. Pritvoren je zbog pretnji koje je putem Facebooka uputio Tamari Đurić.

Podsetimo se, da se kriminalac nije javio na služenje zatvorske kazne u Zabeli. On je tražio da se to odloži zbog operacije koju je imao na mozgu.

“Kristijan je blagovremeno zatražio odlaganje kazne kad mu se zdravstveno stanje pogoršalo. On je lično odneo zahtev u sud, ali ne mogu da vam kažem kad se to tačno dogodilo jer zahtev nije poslat iz moje kancelarije”, izjavio je Kristijanov branilac Gvozden Grugur za Kurir.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
3 Comments

3 komentara

 1. Lepi

  20/01/2016 at 4:05 pm

  Ovakvim kriminalkcima se daje mjesta u sou programima jer tim sou programima upravljaju kriminalci , kao na primjer Zeljko Mitrovic direktor pink televizije kriminalac veliki.

 2. lolita

  20/01/2016 at 8:31 pm

  joj što je dosadan ovaj krivousti balvan . Aj čoveče odbi, prohujao si sa vihorom, šta se šlepaš dosado dosadna. idi u taj zatvor smoru

 3. lolita

  20/01/2016 at 8:36 pm

  dosada krivousta , klempava,. koliki mora da si retard pa da ovom bilmezu tražiš autogram . nevolim ni onu Tamaru, al je bensedin za ovog majmuna klempavog

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara