Prati nas

Kristijan opet preti, pa završio u pritvoru

Šokantno

Kristijan opet preti, pa završio u pritvoru

kristijan

Kristijan Goluboović Kiki (Foto: Facebook)

Farma se nastavila na društvenim mrežama, pa tako i pretnje kriminalca Kristijana Golubovića ostalim farmerima. Međutim, zbog teških reči on se našao u pritvoru.

Skoro je Rade Lazić izneo niz uvreda na račun popularnog Kikija na Facebooku. Pogledajte šta je napisao:

rade

(Foto: Screenshot)

Golubović mu nije ostao dužan. On je za Pink.rs izjavio: “Radeta Lazića ne smatram nimalo bitnim, jer je to samo primer klasičnog degenerika, generacijskog promašaja. On se na Farmi pokazao kao cava i totalno marginalan lik. Da zadruga nije htela da ja izletim zbog lažnog napada na njega, on bi se istopio iz postojanja na Farmi. Kada neko leži u krevetu sa uspavanom lepoticom Gabi 50 dana i uputi joj desetak poljubaca, a pre te Farme je davao du*e tri godine robusno energičnom geju, šta reći više. On je živ i zdrav, kao i još par farmera, samo zato što ja ulažem ogroman trud i ubeđujem mnoge osobe da su oni samo sitni degenerici i da nema potrebe da ih bilo ko povređuje ili ubije zbog verbalnog lupetanja.”

Da bi potom kriminalac i na Facebooku odgovorio Laziću:

kiki

(Foto: Screenshot)

Međutim, zbog uvreda i teških pretnji koje Kristijan često piše po društvenim mrežama on je uhapšen u Kraljevu i nalazi se trenutno u pritvoru. Pritvoren je zbog pretnji koje je putem Facebooka uputio Tamari Đurić.

Podsetimo se, da se kriminalac nije javio na služenje zatvorske kazne u Zabeli. On je tražio da se to odloži zbog operacije koju je imao na mozgu.

“Kristijan je blagovremeno zatražio odlaganje kazne kad mu se zdravstveno stanje pogoršalo. On je lično odneo zahtev u sud, ali ne mogu da vam kažem kad se to tačno dogodilo jer zahtev nije poslat iz moje kancelarije”, izjavio je Kristijanov branilac Gvozden Grugur za Kurir.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Lepi

  20/01/2016 at 4:05 pm

  Ovakvim kriminalkcima se daje mjesta u sou programima jer tim sou programima upravljaju kriminalci , kao na primjer Zeljko Mitrovic direktor pink televizije kriminalac veliki.

 2. lolita

  20/01/2016 at 8:31 pm

  joj što je dosadan ovaj krivousti balvan . Aj čoveče odbi, prohujao si sa vihorom, šta se šlepaš dosado dosadna. idi u taj zatvor smoru

 3. lolita

  20/01/2016 at 8:36 pm

  dosada krivousta , klempava,. koliki mora da si retard pa da ovom bilmezu tražiš autogram . nevolim ni onu Tamaru, al je bensedin za ovog majmuna klempavog

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top