Kristina Agilera ima roze kosu?

Objavljeno: 02.07. 17:06

Kristina Agilera je ispobala sve moguće fore i fazone kako bi nas što više zainteresovala za svoj novi album “Bionic”. Posle provokativnog video spota za “Not Myself Tonight” i malih čarki sa Lady Gagom, pevačica je svoju kosu obojila u boju jagode. Da da, dobro ste čuli!

Naime, zvanični naziv nijanse je jagoda plava, a vi sami procenite kako joj stoji… Meni se nikako ne sviđa, mislila sam da je ovo prerasla! :)

Ono što je još novo kod Xtine je promocija drugog singla sa njenog novog albuma. U pitanju je balada “You Lost Me”, za koju ćemo uskoro moći da gledamo i spot. Takođe, pevačica i glumica ovih dana kreće i u promociju svog filma “Burleska”, o kome se dosta pisalo…

Hvala XBoby! :)

foto: Dailymail.co.uk, Barcroft media


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

178 komentara

  1. ivana.matic995@gmail.com'

    Hello Minnie

    Meni je prelepo =^_^=

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. angelina.pelevic@gmail.com'

    AnGy

    I LIKE IT

    Thumb up 2 Thumb down 0

  3. dusan.savic95@gmail.com'

    no name

    a meni je odvratno

    Thumb up 2 Thumb down 0

  4. draganala_ns@yahoo.com'

    white lioness

    na prvoj slici mi je ok, ali je druga bas bezveze

    Thumb up 2 Thumb down 0

  5. katarinajojic@yahoo.com'

    little_monster

    Ne svidja mi se, posebno na drugoj slici, nekako joj se stopila sa bojom koze…

    Thumb up 2 Thumb down 0

  6. mia@gmail.com'

    ?

    ok joj je ovako, ali nista nije posebno…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  7. gaga95@hotmail.com'

    Gaga

    Kao sto su vec neki rekli, na prvoj slici je ok, al na drugoj mi je odvrtno…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  8. www.tatijov@hotmail.com'

    TATJANA

    meni se svidja

    Thumb up 0 Thumb down 0

  9. milanx50@gmail.com'

    thebg500

    …pa ako britni moze da obrije glavu, lady gaga zamota konzerve i sav otpad koji pokupi usput, rihanna napravi ono sto je debela seka do skoro nosila na glavi, i to sve kako bi privukli paznju, ne znam sta je prblem sto je ona ofarbala kosu u svetlo roze??!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  10. nemanja_bosic@hotmail.com'

    tamara

    za promenu nije lose

    Thumb up 0 Thumb down 0

  11. bogemiza@medianis.net'

    nanchy

    pa i nije toliko lose,samo sto joj se kosa stopila sa kozom…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  12. andjelala95@live.com'

    ((*a*N*C*i}}

    bas je slatka…vise na plavo vuce,ona je super zvezda……. ovde se ta “jagoda” boja i NE vidi …..pffffff…:///

    Thumb up 0 Thumb down 0

  13. markspencer@live.com'

    butterfly

    Strawbarry blonde je naziv za svetlo ridju boju kose, a ne za roze.njoj i ne stoji nesto

    Thumb up 1 Thumb down 0

  14. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Tracarooo,hvala ti sto si objavila! :*
    Napokon da napises i nesto sto ti ja posaljem… =)
    Ma boja je prelepa,Christina je jednostavno takva osoba koja sta god da obuce ili sta god drugo da uradi(roze boja kose) :D izgledace savrseno! Pa i da obuce vrecu umesto odece ona bi opet izgledala bolje od Lady Gargamela! =)
    A spot jedva cekam,pesma je prelepa! YOU LOST ME je jedna od najboljih balada u poslednjih 5 godina(ali orginalna verzija,ne radio edit)…. =)
    Poslusajte… =)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  15. radicevic@panet.rs'

    Ja sam ja , a ko si ti???

    Broj 1:
    Tracaro, vidi se da ti ne volis Xtinu, ali zar ne mozes makar da kazes: Dobro je sto je promenila stajlyng i ako se meni bas i ne svidja ili tako nesto….Ja znam da i ti kao i svi mi (posetioci tvog sajta) mozes da iskazes svoje misljenje, ali iskazi ga (kao i svi mi) u nekom komentaru, ne moras u tekstu da ga napises…..
    Broj 2:
    Meni se jako svidja kako joj stoji, evo sad se vdi da li kopira LG, ili ce mozda ona da iskopira nju….
    Broj 3:
    Ne razumem kako tracara misli da je ona ovo prerasla, i Pink je imala roze kosu, pa nikom nista i Zorica Brunclik ima rozu kosu, pa opet….
    Broj 4:
    Ja mislim da smo mi navikli da Xtina menja boju kose:
    http://www.famedpeople.com/pictures/Christina-Aguilera.jpg

    http://www.exposay.com/celebrity-photos/christina-aguilera-2002-mtv-video-music-awards-arrivals-1jWF6D.jpg

    http://www.duckykuek.com/DKMA/images/2003/Christina%20Aguilera.jpg

    http://www.veteranrtm.org/hiphuggers.jpg

    http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/2006-09/18/xin_1909031815361382823939.jpg

    http://images.askmen.com/photos/christina-aguilera/83999.jpg

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Meni se iskreno ne svidja…Na 1. je za nijansu bolje nego na 2. slici,ali opet..
    Ona jeste jako lepa zena,ali da se ja pitam(kao sto se ne pitam),ona bi dozivotno imala crnu kosu..

    http://1.bp.blogspot.com/_ZoaWb9rjz7A/SJtIYg0lc5I/AAAAAAAACJw/9qmSaGLSizs/s400/christina_aguilera_dark_hair.jpg

    http://www.flickr.com/photos/31075287@N03/2918598335/

    http://es.tinypic.com/view.php?pic=14lppqd&s=5&hid=33&tag=christina+aguilera

    http://media.photobucket.com/image/christina%20aguilera%20wallpaper/ryryguy13/XTINA/christina-aguilera-21.jpg?o=68

    aaaaaaaa…Zar nije savrsena????

    Ovde nema crnu kosu,ali slika je mocna:

    http://media.photobucket.com/image/christina%20aguilera%20wallpaper/ckgraphics3/y.png?o=54

    @Ja sam ja,a ko si ti???
    hahahaaaaa…Nemam nista protiv tvog misljenja,stvarno,ali comment ti je: no comment…hahaa..xDDDDD

    Thumb up 1 Thumb down 0

  17. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    E da,pesma “U lost me” je preeelepa…Obavezno odslusajte!!

    Thumb up 2 Thumb down 0

  18. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    odvratna jeeee…..-.-.-.-.-.-.-.-.-””

    Thumb up 1 Thumb down 0

  19. dejanvujsic@sezampro.rs'

    ALEXA

    bas je lepa kako god da se ofarba bice prelepa you lost me je dobra pesma nadao sam se da ce snimiti spot za woooho ali ok jel zna neko kako se prodaje album ako znate please odg

    Thumb up 1 Thumb down 0

  20. dracc@nadlanu.com'

    Masha

    Meni je bas lepa…i ovo nije roze!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  21. mikibozic@hotmail.com'

    marisa

    Bolje pevanje od Kristininog u ovom veku, nisam cula.Sto se mene tice, moze joj kosa biti i na tufne, sve joj oprastam

    Thumb up 0 Thumb down 0

  22. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Xtina je prelepa kao i uvek <3 i NE,ona ne KOPIRA Gagu OPET ! mnoge zvezde su farbale kosu u rozla boju XD i pritom to sto se i ona tako ofarbala ne znaci da imitira jebenu gagu… ko je uopste ta frik ludacha da bi sad tu neka diva poput Xtine koja je oko 11 godina na sceni iskopirala,ajde objasnite keve vam… Xtina je za 11 godina objasnila svoje,a ova Gaga-trandza sta je vec nece moci ni za citav vek,ta za samu sebe misli da je ruzna,ima komplekse pa stalno menja stajline,ejjjj,ne ide to…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  23. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN: A vazno da je ona tvoja he/she frik “damica” najlepsa i najbolja,uzmite zajedno i skocite sa mosta,tvoja gaga je niko i nista,Xtina i Britney su za nju nedostizne,shvati,11 godina i jedva 2 godine…to je velika razlika,i prestani da mrzis druge selebritije samo zato sto OBOZAVAS bolesno jebenu Gagu… shvati,RUZNA je ima veliki nos ko gargamel,samo joj jos metla fali kolika je vestica, stajling joj je a.k.a ulicarski-bezkucnicki fazon,pistolj na slepoocnicu momentalno,ubistvo.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  24. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Xtina bi bila zenstvenija i more sexy sa kesom umesto haljinom,a ova mora svoju zenstvenost da dokazuje stiklama velike 30-40-50 cm,hvala Bogu da je roknula sa njih vise, Boga IMA ! XD

    Thumb up 1 Thumb down 0

  25. luciferssweetheart@gmail.com'

    Egzekutorka

    Ovo nije roze, vec je, kao sto i tekst kaze, strawberry blonde.
    Nesto izmedju plave, svetlo ridje i svetlo ruzicaste.

    ravnodusna sam prema njenoj kosi, christina aguilera mi je potpuno nezanimljiva.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  26. marija_ajiram@hotmail.com'

    guns n roses

    ja sam prije neki dan kupila strawberry blonde farbu, to je od mene vidjela :PPP

    Thumb up 0 Thumb down 0

  27. libra3_love@live.com'

    Love RiRi

    Pa ko bi drugi poslao ovo nego XBoby! hehe! Nas dvoje smo najveci Kristinini fanovi ovde!

    Naucili smo da Xtina eksperimentise sa svojom kosom tokom godina, i to jaaako puno! Meni je ovo ok, ali kada je platinasto plava to je – Christina Aguilera! :D
    Na prvoj i drugoj slici mi ne lice boje uopste! Na prvoj kao da je lesnik!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  28. jmaja1990@yahoo.com'

    makica

    vise mi se svidja na prvoj slice, druga je Ocajna

    Thumb up 0 Thumb down 0

  29. jocika993@gmail.com'

    Jovana Nbg

    svidja mi se…mada joj crveni karmin nikako ne ide…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  30. saska_zmaj@hotmail.com'

    S@SKIC@

    Realno, uopste joj ne stoji ova boja! Na stranu Lady GaGu i Britney, ovde se radi o Christini! Ne stoji joj ta boja, po mom misljenju izgleda vestacki.. Najlepsa mi je sa cistom plavom ili crnom…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  31. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady ShiTGaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GARGAMEL|FAN:
    Haaaa,dosla maca na vratanca…Prosli put kad sam komentarisao na Gargamelovom postu ti si mi rekao/la kao da ne commentarisem ako mi se ne svidja,a gle tebe sad… Tvoje misljenje nas ne zanima,jer znamo kakav ti je ukus,msm ti mislis da je Gargamel lep?! Ha – Ha!
    Eno idi hvali Gagu na sva usta,izasao je novi post o njoj,hvali se sad jer u nju gledas kao u Boga,mislim da je volis vise nego sestru ili brata… :D
    Hehe,al’ sve je to tvoja stvar,nego samo cestitaj Gagi i u moje ime jer ima najvise fb fanova… :P
    But Christina rules! :P

    Thumb up 1 Thumb down 0

  32. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Love RiRi : Pa daaa,ko bi drugi,msm kad tracara pise samo o nekim ruznim,glupim i netalentovanim ljudima pa ja onda moram da joj saljem da pise o onima o kojima treba… =)

    P.S. Ljudi,poslusajte YOU LOST ME, necete se pokajati,najbolja pesma u poslednjih pet godina!!! =)

    Thumb up 2 Thumb down 0

  33. jana95@gmail.com'

    lepaPizza

    Dosta bre negativci jedni.Neke ne interesuju pojedina bezvredna misljenja.

    Thumb up 2 Thumb down 0

  34. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    OFFICIAL GARAGMEL FAN:
    HAHAHAHHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAA….HAHHAAHAHAHAHHAAHAHHAHAHHAHAAA….
    POKIDALA SAM SE,NEMOJ TO VISE DA RADIS!!
    HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAA….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  35. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    *GARGAMEL…pardon..hahahahahhhaaaaaa….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  36. jelena53@life.com'

    jeca

    $$$$$ prva slika je dobra,ali druga je odvratna.$$$$$

    Thumb up 0 Thumb down 0

  37. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Amy Lee :
    Pa sta da se radi kad je to istina,moze ona biti popularna koliko god hoce,ali po pitanju “lepote” ona nista ne moze da promeni,Gargamel ce uvek ostati Gargamel… :D
    Mozda ti se vise svidja ShiTGaGa, Lady CaCa, TrasHGaGa ili tak’ nesto…
    P.S. Little Gargamelcici, nista licno! =)
    ALEXA : Pa prodaja nije tako dobra kao sto je ocekivano jer je pre officijalnog izlaska CDa disk ukraden i postavljen na internet tako da je svako mogao skinuti,jbg,ali verujem da ce uskoro prodaja porasti jer je CD veoma kvalitetan…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  38. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    Moze…TrasHGaGa mi bas ide nekako uz nju… xDDDDDDDD…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  39. bogemiza@medianis.net'

    nanchy

    mozete vi da vredjate lady gagu koliko hocete.mozete je zvati i lufti guz ako cete tako zaleciti komplekse,mada tesko.za zvezdu u usponu je velika stvar i uopste je porediti sa zvezdom kao sto je kristina agilera.svidelo se to vama ili ne ona je trenutno najpopularnija pevacica na planeti,i time sto je komentarisete bilo to dobro ili lose vi joj samo dizete popularnost.tako da ako je stvarno ne volite vi cete cutati i praviti se da lady gagu nikad ni culi ni videli,ali ne!vi uporno komentarisete i pokazujete da ste ljudi koji za ceo zivot nisu uradili nista znacajno pa pljuju mladje i uspesnije.znam,takva je i moja baba.pomirite se s tim i idite na lecenje,jer ljubomora je bolest.pozzz…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  40. grgr@hotmail.com'

    ღ Sendy ~ Justin's BiGgEsT FaN ღ

    Obozavam njene pesme, a i skroz mi je lepa zena, pa u tom segmentu ko je lepsi (a i u vokalnom) Lady Gaga, cije pesme isto volim, ne moze da se poredi sa njom. A kosa ? Hmmm … na prvoj slici i moze proci, ali druga … em sto joj se boja kose, kao sto neko rece “stopila” sa bojom koze, pa jos i crveni karmin … ajoj – jednostavno to sve zajedno mi ne ide (;
    Kao plavusa Aguilera mi je najlepsa:
    http://ewpopwatch.files.wordpress.com/2007/01/xtina_l.jpg <3

    Thumb up 0 Thumb down 0

  41. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, ma ti cesh mi kazesh! da, one su 12-11 godina na sceni…a gaga 2….i gaga je za te 2 godine postigla ono shto su one za 11!!! chak i vishe….al’ dobro ni ne ochekujem da ce ti to dopreti do mozga…xD
    @XBoby,kao 1. ja sam ZENSKO! kao 2. Xtina je za GaGu niko i nishta chak i posle puno godina provedenih na sceni…kako ne shvatate da ste vi GaGini hejteri u manjini! omg…-.- sve vam chovek mora crtati…xD a to shto govorite da ima ruzan nos je samo dokaz da GaGa nema komplexe, voli sebe onakwu kakwa jeste i nece da ide na nikakwe operacije… zadovoljna je sobom! a o Britney necu ni da pricham, zena je propala! nekad sam je wolela ali je zeshce propala…salce…xD a Xtina kopira Gagu…tako da…pssst…xD prochitala sam negde da xtinin album nije dobro proshao jer isuvishe podseca na Gagu…jbg, takaw je zivot, pomirite se sa tim….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  42. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    devojko idi umri molim te… naravno da ce mi to dopreti do mozga,i ne Gaga to nije postigla,NIKAKO.koliko su samo CDova i singlova i dvdijeva prodale Britney i Xtina ? mnogo. Koliko je GaGa ? Ni blizu… ne uvelicavaj toliko tu tvoju/tvog ljubimicu/ljubimca jadna je mnogo…. stavlja konzerve na glavu,gubi se tu,nosi stikle od 50cm i naravno da je roknula sa njih,opet ponavljam IMA BOGA ! lol. i osim sto je ona tako sva debilna i oblaci se onako najodvratnije i najdebilnije sto se ikada bilo kakva zena moze obuci,ona se smatra clanom Illuminata. da,to je sekta koja je ono najgora ikada moguca. Djavola shvataju svojim Bogom i veruju u njega, toliko je glupava da svakom svojom pojavom odishe svojim clanstvom u toj jebenoj sekti. eto koliko ti je divna Lady Gaga,to je monstrum,ne covek. Na vesala ! Xtina ili Britney u zivotu nisu ostavili nikakav utisak da su u toj sekti,a tovja gagica je toliko “pametna” da sve odishe clanstvom u toj sekti… kao da se hvali zato sto je Antihrist… i prestani da zajebavas ljude po kao fazonu inteligencije,ne ide ti ;) osobe koje gledaju u jednom smeru su glupe i plitke,a one osobe koje gledaju u vise smerova su pametne i inteligentne,buduci da ti gledas samo u tvoju dragu Gargamelku,prosudi sama u koju sortu ljudi spadas ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  43. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN: sto se tiche toga ko koga kopira imas mnogo youtube video dokaza ;) kao sto su ovi navedeni:

    http://www.youtube.com/watch?v=EkKdUOupGCw

    http://www.youtube.com/watch?v=IWI1DdL-w5o

    http://www.youtube.com/watch?v=scI3LHb9UQk

    http://www.youtube.com/watch?v=XNkiOInO-aM&feature=PlayList&p=D99B9B6B43D5D274&playnext_from=PL&playnext=1&index=5

    http://www.youtube.com/watch?v=WLGhEMqATQI&feature=related

    O daaa…. tvoja Lady trandza je taaaako originalna… da da…. sve pokrade od Xtine,Madonne,Kylie,Kelis I Gwen Steffani, stvarno je jadna… ali stvarno :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  44. makiianja95@gmail.com'

    satellite^^^

    kad sam prochitala naslow mislila sam da cu wideti neshto u fazonu Zorica Brunclik…..uopshte se ne primeti da je roze i bash je slatka!!!!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  45. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, e bash necu da se ubijem, i shta mi mozesh?! ove klipowe nisam ni pogledala, zato shto ima milion klipowa koji pokazuju da xtina kopira GAGU! i, da da, jeste postigla! da li su svrstane u najpopuranije poznate lichnosti, najoriginalnije??!! da li su pewale pred kraljicom??!! NE! a pogledala sam jedino ovaj 1. klip gde se dokazuje da je KAO operisala nos! jesi li ti chuo/la za fotoshop! ali nije ni bitno!
    poslushajte ovo:

    http://www.youtube.com/watch?v=h3ilIfOI8fc

    http://www.youtube.com/watch?v=dkbpkhW_UOQ

    i ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=fS7XOfKptT0

    i ovo: na ovo sam pala sa stolice xD

    http://www.youtube.com/watch?v=dF30j0nCN3s

    http://www.youtube.com/watch?v=KXxgv6PzF5I

    pa se vi divite PIGtini FUGLYeri!!! xDxDxD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  46. XBoby91@gmail.com'

    ow yeah

    Lady ShiTGaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GARGAMEL|FAN :
    Alo devojko,gubis se… Ako je ovde ko hejter onda si to ti jer ja definitivno nisam,ja sam samo realan! Mnogo si glupa,pokrij se mokrom krpom po glavi i prestani da pricas gluposti,tako samo jos vise dokazujes koliko si suplja! Bolje cuti i momentalno se izgubi sa ovog sajta,iskljuci net i idi malo do psihologa,leci se,opterecena si jednom ludacom,bivsom narkomankom i striptizetom,cura je bolesna!
    Ako vec hoces da se raspravljas,onda moras da imas cinjenice,sto ti definitivno nemas!
    Ono sto je Christina postigla za samo 1 godinu,TrAsHGaGa nece postici ni za 10god.,pomiri se sa tim sto pre,jer mozes imati mentalnih problema! Ja razumem da si ti dete,ali to moze biti veliki problem,bolje se brini za sebe i svoju porodicu,nego za neku ludacu koju ne znas niti ces je kad upoznati,a nju za tebe boli dupe,njoj je samo vazno da ima vas male monstrume da je uvelicavate i kupujete njena seranja od CDova! Glupa si,ili se unormali i ponasaj se kao jedno normalno dete ili se ubij momentalno!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  47. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Ow yeah je moj nick(XBoby)… Slucajno sam promenio nick…Jbg
    Cisto da se zna!
    Xtina rules!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  48. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @ow yeah/XBoby, kako god da se zovesh, hwalaa ti shto se brinesh za mene, ali zaista nema potrebe…hwala! ali moj savet ti je,bolje se pobrini za sebe…pomiri se ti sa tim da je PIGtina FUGLYera chist propalitet, i kopira koga stigne! jadna je zaista i zalim je, ali josh vishe zalim tebe…(ako cemo da se vredjamo) pozz imam pametnija posla nego da se raspravljam sa nedokazanim budalama…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  49. jelenacrnic@nadlanu.com'

    ******cici-mici******

    @Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN, imas moju podrsku! ;))) samo napred! jako mi se svidja ovo: PIGtina FUGLYera ! xDxDxD i ne obaziri se na nedokazane budale…GaGa je carica…♥

    Thumb up 0 Thumb down 0

  50. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady ShiTGaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GARGAMEL|FAN :
    Ma jadna si ti,ali jbg,ja se ipak brinem za tebe! =(
    Zao mi je takvih kao ti!
    Gargamel je najveca copycat na svetu,kopira Christinu od pocetka,svi znaju da su Gagini najveci uzori Christina i Britney i ako ih ona voli i ako su joj one uzori to znaci da ona misli da su one najbolje,drago mi je da tako misli,to bar na neki nacin pokazuje da ima neke normalnosti u sebi…I ako ona to kaze,zasto se ti bunis i govoris gluposti???? Jadna si… Prestani da izmisljas gluposti,bolje uzmi neku knjigu da citas… xD
    A ti Cici – Pici,suplja si k’o makarona…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  51. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Xboby podrzavam te !!!! kako samo neko mozhe voleti tu nadrogiranu illuminatsku drocu meni uopste nije jasno… i govore kako je originalna ???? ALO ! kopira XTINU,MADONNU,Kylie,KELIS i jos mnoge druge zvezde… a najveci dokaz da kopira bilo koga je novi spot Alejandro gde je ukrala sve svoje autfitove i fazone i koreografiju sa nekog Madonninog photoshoota… jadna je i vi njeni ljubitelji pomirite se sa tim. Britney i Xtina ce uvek biti i ostace kraljice pop muzike,nadrogirana trandza koja se oblaci kao neka ulicarka i kao da nosi cigle na nogama nikada nece postici toliku slavu i toliki novac,NIKADA !

    Thumb up 0 Thumb down 0

  52. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Ljudi,bzvz se prepirete…Lady Gaga jeste trenutno najpopularnija zvezda na svetu,sto je zalosno…Meni dodje da placem svaki put kad pomislim ko se sve danas smatra zvezdom..O talentovanim,humanim,NEskandaloznim zvezdama na koje svet treba da se ugleda (npr. Shakira) se sve manje pise…Bitno da je LG prosetala ulicom u donjem vesu…Uuuuu,kakva senzacija!! -.- …
    Moze trandža da proda kol’ko ‘oce CD-ova,da ima najposecenije snimke na youtube-u,i sta sve ne,ali ona NIKADA,ALI NIKADA nece biti ni do kolena Xtini..Zato sto je Xtina postala planetarno popularna zahvaljujuci svom glasu…Sinonim za Aguileru je fantastican glas,i njoj vise nista ne treba(ako izostavimo cinjenicu da se smatra za jednu od najlepsih zena na svetu..)…A Lady Trandža je popularna zahvaljujuci skandalima koje pravi,klovnovskoj odeci koju nosi,sokantnim (priglupim) izjavama…Devojka vapi za paznjom!!!
    Zato konstantno izbacuje nove pesme,spotove…Nove albume izbacuje na godinu dana…Hit joj traje jedva mesec dana..Lepo rece @someone,zna se ko su ikone pop muzike…Lady Gaga je samo muzicka atrakcija (ili bolje reci cirkuska atrakcija,tako izgleda)…xDDD…
    Ali najsmesnije mi je kad njeni monstrumcici kazu da su svi koji su protiv nje ljubomorni na nju i da joj zavide…o_O…hahahhahahaahhahhahahhaaha…Pa ako nekoj zvezdi zavidim,to su LEGENDE:Shakira,Tarja,Amy Lee,Xtina i ostale vredne pomena..A ne neka jadnica koja se blamira na svakom cosku…E da,kad smo kod “monstrumcica”….hahhaaaaa..Znaci,zamisljam 17-godisnju devojku koja sebe naziva malim monstrumom,samo zato sto ju je tamo neka pevaljka tako nazvala…To je za zaljenje….
    I za kraj,samo da podrzim @XBoby,@someone i sve ostale koje zdravo razmisljaju i iznose cinjenice…Uz vas sam i slazem se sa svakom vasom recenicom…
    I molim vas,hajde da prestanemo da poredimo CHRISTINU AGUILERU I lady gagu..Nemojmo vredjati KRALJICU,nije zasluzila..
    A gagine monstrume (hahahahaha..) pustam da uzivaju i da se malo prosvetle u PRAVOM TALENTU,KVALITETNOM GLASU I FENOMENALNOM PERFORMANSU,ENJOY!!

    http://www.youtube.com/watch?v=WQgsMM6oMA4

    Thumb up 0 Thumb down 0

  53. vanjamasa@cg.yu'

    Sanela

    ni mn se ne sviđa..a na 2.slici je baš bezveze.ali tračaro ipak ne možeš da kažeš da je ona to prerasla,jer i zorica brunclik isto ima rozu kosu,tj.drečavo rozu mnogo goru od ove!!! :P

    Thumb up 0 Thumb down 0

  54. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    @ Amy Lee and Someone :
    Drago mi je da se nasao neko pametan kao vas dvoje! =)
    Btw,someone,jesi li m ili z??? =)
    Sve ste to lepo rekli,ona je samo atrakcija koja privlaci paznju skandalima,glupim izjavama,odvratnim outfitovima i pesmama za jedan mesec,to je i razlog svake sedmice mora bar jeednom da se pojavi u javnosti i lupi nesto/obuce nesto odvratno/objavi novu pesmu bez smisla ili novi spot za umiranje od smeha! Hahahahhhh
    E da,Amy to za devojku od 17god. koja sebe naziva “MALIM MONSTRUMOM” si dobro rekla,jbt,koja je to bolest! Koliko treba da budes moron i zatucan za tako nesto?!
    Jadno!
    Legentina rules!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  55. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Cici – Pici :
    Dete,ti prvo nauci da pises,ja znam i jedno i drugo savrseno… :P
    Vidim ja dobro sta pise,al’ ti ces za mene uvek da budes Cici – Pici… :P
    Nego,jesi popila mleko??? Ohladice se!!!
    Usput,ako ja smaram,onda stvarno ne znam sta ti radis,jer si dosadna k’o muva!
    Jeb**a te Gargamelka! xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  56. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    @Xboby & @amylee su najjaci ovde !!! Xtina hejteri duvajte ga .!. zelite samo da vasa sektaska monstrumcina bude bolja od Xtine,a to nikada nece biti… zna se ko je ko, Lady Trandza na kub je samo prolazna zvezda,ako ne izda u skorije vreme neki singl,svi ce je zaboraviti ^^ Mnogo ljudi iz moje okoline i dalje slusaju i dan danas stare hitove Xtine poput Beautiful,Dirty,Hurt i dr… a Gagine pesme se slusaju samo najnovije i to dok ne dosade,a to se desavA U skorije vreme… NAJVECA UVREDA Lady Gaga je ruznija od Jeffree Star-a i od Johnny Boy-a xo zajedno… XD a to su trandze jbt ! XD blam blam blam. @xboby ja sam m ;) #TeamXtina (AmyLee,Someone(me),Xboby) <3 najjaci smo ovde !

    Thumb up 0 Thumb down 0

  57. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    http://thefamemonsterseries.blogspot.com/

    SAMA JE PRIZNALA DA JE DEO ILLUMINATA,ETO VAM VASA GAGA,BAS JE DIVNA !!! Xtina ftw <3

    Thumb up 0 Thumb down 0

  58. vanjamasa@t-com.me'

    Jenny

    bože ljudi što se prepirete toliko??!! ovdje se valjda daju komentari na to kakva je boja kose,a ne ko je bolji xtina ili gaga.
    mislim,iskreno-meni je kristina agilera 1000000000000000000000000000000000000 puta bolja od lady gage i moram da se složim sa someone i amylee.znači lady gaga je karijeru izgradila na skandalima,a meni se to nikako ne sviđa kad neke zvijezede kao recimo pari hilton,lindsay lohan ili gaga karijeru izgrade na skandalima,onda one nisu prave zvijezde.gagine pjesme jesu popularne,ali njena muzika je smeće i njeni spotovi su OČAJNI!!! znači nikada nisam vidjela lošije spotove od njenih..užas!! :P pogotovo bad romance i alejandro morbidni do bola i odvratni..druga stvar’ona ima očajan glas,xtina nju razbija po tom pitanju,znači gaga njen glas-ona ga nema!! ne možemo sad komentarisat njen glas,ona ga jednostavno nema! oblači se kao vanzemaljac sva je kao da nije ljudsko biće msm odvratna je!!!!
    a kristina’ima fenomenalan glas,razbija kakav glas ima.ima lijepe pjesme,npr hurt je predivna balada.i candyman baš simpatična pjesma.ja ne volim ni jednu ni drugu,nisam veliki kristinin fan,ali mi se jednostavno ona višse sviđa i kako pjeva i njene pjesme i kako izgleda,sve!! svako ima svoj ukus,nećemo se prepirat to je samo moje mišljenje!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  59. jelenacrnic@nadlanu.com'

    ******cici-mici******

    @XBoby, evo opet nastavljash! i onda ja dosadna…ccc…odj**i! ja “pijem mleko” a ti ovde jedesh go**a vec 3 dana! a bre vishe odj**i! i nek bude obrisan komentar bash me briga……….ja sam rekla svoje mishljenje da mi se GaGa dopada a PIGtina FUGLYera ne,nisam ti se ni obratila i
    ti si pocheo da vredjash! ma ma*sh bre…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  60. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Someone : Potpuno si u pravu! Xtina rules! ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  61. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Ja Gagine fanove stvarno ne kapiram…Kad neko od anti-fanova ode na Gagin post i ostavi svoje misljenje o njoj,vi krenete da ga vredjate…U fazonu:”Aj’ mrs odavde,ako ti se ne svidja”…PA STA ONDA VI,DODJAVOLA,TRAZITE OVDE???
    NE VOLITE XTINU??MRS ODAVDE!!!
    Ionako imate dovoljno postova o Gagi,pa idite tamo i komentarisite kako je ona najbolja,carica,nja,nja…Ne morate nas ovde da smarate..Znam ja da biste vi da se svadjate,da nas ubedite (ni sama nzm kako) da je bolja od Aguilere (!!????),ali ne vredi..NE IZNOSITE DOKAZE I CINJENICE..ZATO JOS JEDNOM:MRS ODAVDE!!!!
    @cici-mici :
    XBoby ce da komentarise koliko on zeli,je l’ ti jasno??Je l’ znas zasto???
    ZATO STO JE OVO CLANAK O XTINI..ON JE BRANI IZNOSECI CINJENICE (ZA RAZLIKU OD VAS KOJI STE KAO POKVARENA PLOCA:”LADY GAGA JE CARICA,LG ONO,LG OVO..”…UMETE LI JOS NESTO O NJOJ DA NAM KAZETE SEM TAKVIH S*ANJA???)..FACTS GUYS,FACTS!!!
    I obratila si nam se…Rekla si da smo nedokazane budale..ZASTO??Zato sto iznosimo cinjenice i volimo Xtinu????? Pa vi ste mi bas bistri ako ljude rangirate po sistemu:ko voli lady gagu:pametan,ko je ne voli:glup..JADNICI!! KAD NAUCITE DA POSTUJETE TUDJA MISLJENJA,DA IZNOSITE CINJENICE,KAD VAM VIDIK BUDE BIO MALO SIRI OD LADY GAGE I ONO NAJVAZNIJE,KAD BUDETE IMALI DA KAZETE NESTO PAMETNO,JAVITE SE!!
    IZVINI STO ISTINA TOLIKO BOLI..
    JOS JEDNOM,MARS H8ERI ODAVDE!!IDITE KOD MAME MONSTRUMA PA SE TAMO PROSE*AVAJTE…
    @Jenny:
    Welcome 2 the club!! :)))…
    P.S.Drago mi je sto si realna..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  62. jelenacrnic@nadlanu.com'

    ****cici-mici****

    @amy lee, ko se tebi obratio?! on je mene PRVI pocheo da vredja! ja sam rekla svoje mishljenje ja njega nisam vredjala on se meni obratio iz chista mira! ko mu je zabranio da komentarishe?! ja sam samo iznela svoje mishljenje a on je MENE napao…tako da….ako ste taaako realni budite i sada realni….;))) pozzz

    Thumb up 1 Thumb down 0

  63. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    eeeeeee pa @****cici-mici****, uz tebe sam! ;))) ne obaziri se! zaista,ako su tako realni nek budu realni i kazu ko je koga prvi napao! jbt ko je vama zabranio da komentarishete?! mi smo isto tako komentarisali a vi ste nas napali! tako daaa….pssst….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  64. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:

    psssssttt tebi isto,odjebi sa ovog tracha ! ako ne volite Xtinu, ok, to je vasa stvar, ne pljujte njene fanove zbog toga ! ajde ajde…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  65. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    @cici-mici svako normalan i nenormalan bi napao bolida poput tebe ;) svi mi znamo kakve su gagine monstrumcine,i sa vama govnima treba samo ostro,samo ce te tako odjebati !

    cici-mici kad te vidim udarim te po pici xDDD :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  66. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Ma ljudi,meni je stvarno zanimljivo da zezam tu decu,bas je zanimljivo gledati kako pokazuju koliko su nezreli i kako prave budale od sebe…Jedna stvar me bas zanima,a to je kako oni izgledaju… Hahahahahhhhhhh…
    A najzanimljivije je sto ce se i oni za jedno 4,5 godina ovome smejati i dok slusaju Christinine pesme na I-Podu skontati koliko su bili glupi… Jbg,takav je zivot… =)
    E ljudi,a jel kontate kako ih rasturamo? Do sada je rezultat ovakav ==>> Bionic army 100 000 protiv MONSTRUMA 0,01 … :D
    Deca samo lupaju,izmisljaju,kao se nestro koprcaju,al’ jbg,nista bec facts kako kaze Amy Lee… ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  67. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Xboby; PODRZAVAM SVAkU RECENICU KOJU SI NAPISAO :D

    Thumb up 1 Thumb down 0

  68. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @cici-mici:
    Citiram:”@Official Gaga fan:Podrzavam te!Ne obaziri se na nedokazane budale..”..Dovoljan dokaz da si ti njega prva uvredila..Hoces da ti nacrtam??????
    @someone:
    Pa oni moraju nas da vredjaju,jer Xtini nmg ni jednu gresku da nadju…I onda svoj bes iskaljuju na nama…Neka ih,siroti…xDDD..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  69. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    @amylee a realno,jadni su mnogo… samo mi je jedino krivo sto ce sada zbog njih da propadne izbor za hit leta… :((( naravno izglasace za onu polupanu pesmu Alejandro,a California Gurls je pesma koja kaze sve o letu,a ova o fasizmu i satanizmu,divota :) leto sa nemcima iz 40tih i jos plus illuminatskim vodjama,pijemo onako kaficu,ma savrseno :))) i da to sve radimo u MRAKU, za njih sunca nema XD

    Thumb up 2 Thumb down 0

  70. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, ovo shto si napisao za @cici-mici je odraz TVOJE kulture…i lepo i veoma realno predstavljash fanowe dotichne PIGtine FUGLYere. . .
    @amy lee, pa vi ste napali mene….ona me je samo odbranila…jer vi jeste nedokazane budale….nosite se SVI!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  71. jelenacrnic@nadlanu.com'

    ****cici-mici****

    @Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN, sve si rekla! vi ste nju napali… i ja sam je odbranila i dala joj podrshku a onda ste VI MENE napali….@amy lee, jel tebi treba crtati??!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  72. jelenacrnic@nadlanu.com'

    ***OpAsNa JeCa...***BuAhAhA***

    @****cici-mici****, @Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN, ;)))))))))))))) :D

    @someone, @amy lee, @XBoby, nosite se! fuck off…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  73. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    HAHAHAHAHAAAA…KAKO STE MI SIMPATICNE..:))))..SAMO SE VI BRUKAJTE,SAMO NAPRED!!UZIVAM DOK CITAM VASE KOMENTARE…MUKICE MOJE..
    @someone:
    Ma koga briga??Opusteno,bre..Ovo je samo lista na Tracari(bez uvrede Tracaro),zna se koji su PRAVI HITOVI LETA..POZZZ!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  74. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Opasna Jeca,etc,etc…
    Vazi Jeco….Kako god vi kazete..
    HAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAA….HAHAHAHAHAHHAAA..XDDDDDDDDDDDDDDDD…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  75. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    @opasna jeca komander :D opusti se devojko :DDDD @ladytrandza_fan-whatever; ne,to nije odraz moje kulture,to je moja idealna taktika da odjebete Xtina hejteri ;) koristim se vasim oruzijem,a to je padanjem na niske grane,jbg nekad covek mora i tako nisko da dodje,ali sama pomisao da sam fan od Xtine odmah se uzdignem do nebesa ;) a vi samo idete dole i dole,i ronete u tamu,i nestajete ;) BUM ! i ja ne prestavljam fanove Xtine u ovom sveltu,mnogo je nisko,ja samo imitiram vas Lady Gaga zaludjenike ;) sto objasnjava da imitiram predstavnike Lady trandze-whorish-whatever. ;)

    a da,ovo ti je nadimak:
    Lady Trandza-Whorish/whatever.com fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL Whores|FAN ;))))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  76. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    redovno rukom *

    Thumb up 0 Thumb down 0

  77. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Ne, ja stvarno volim Lady Gagu, ali ona stvaaarno nije dobra za moje ochi hhh :D 3=)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  78. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Pre nekoliko dana izasla je officijalna lista za pesmu leta u Americi,a to je NOT MYSELF TONIGHT by Christina Aguilera…Tako da…
    Opustite se ljudi,zivite svoj zivot,a ne zivot Lady TrAsHGaGe…
    Svi znamo ko je najbolji,naravno Legentina i zato nema potrebe za prepiranjem…Jeste culi deco???

    Thumb up 0 Thumb down 0

  79. isailovicgm@verat.net'

    QQ

    Nije loše, ako uzmemo u obzir da Zorica Brunclik ima baš roze kosu….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  80. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone….LOL omg….hahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaha…
    o Boze kolko ste glupi….hahahhahaha…..pashcu sa stolice kolko se trudite da budete pametni a ustwari samo smarate sa vashim filozofijama…..ajde ne filozofirajte….hahahaha….xDxDxD lol lol lol lol lol….xDxDxD o Boze, ludaka na svakom coshku…xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  81. vanjamasa@t-com.me'

    Jenny

    hvala amylee..pa naravno da je xtina bolja čuš..10000000000000000000000000000000000000000000000 puta! ;) :DD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  82. nadja.jevtic@yahoo.com'

    Volim Lady Gagu, Pa Sta?!

    http://www.youtube.com/watch?v=NM51qOpwcIM

    Svi vi koji ste u Anti-Gaga fazonu, pogledajte ovaj klip iz nekih ranijih dana pa onda kritikujte Gagu!!! Gaga je carica!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  83. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Lady Gaga fan:
    Ako smo budale,sto se onda raspravljas sa nama,sta uopste radis na Xtininom postu???
    Kako vi volite da kazete:”Idi leci frustracije na drugom mestu!”…hahahaa..xDDDDD
    pozzz Jenny…! = )))..

    Thumb up 1 Thumb down 0

  84. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Volim Lady Gagu, Pa Sta?!, AXA! :D :D :D ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  85. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Volim Lady Gagu, Pa Sta?!

    i zasto mislis da je taj tvoj link promenio hejterima misljenje ? naprotiv,vidi se ono sto se i danas vidi,krestavo hrapav glas,veliki i ruzan nos, i njenu celu bolesnu pojavu…

    e ovo bi trebalo da ostavi utisak na njene ljubimce,ugly truth:

    http://www.youtube.com/watch?v=CplS_O0A-KQ

    http://thefamemonsterseries.blogspot.com/

    jadnica,sama je priznala u intervjuu da ima veze sa Illuminatima…jadna.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  86. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    o Boze @amylee & @xboby znao sam ! ne mogu sami da se izbore sa nama,pa dovode svoju sektasku armiju,tj poneke iz nje,da nas napadnu xDD jaoj kako su jadni,nas 3je ih gasimo,i to zesce… xD

    Thumb up 1 Thumb down 0

  87. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, ti nikog ne gasish samo se gubish! xD lol pa ti mislish da je tvoj link promenio nashe mishljenje?! jako si smeshan/smeshna… lololololol…xDxDxDxD LMAO!!! ti si najveci sektash….mamu ti je*em u *****!budalo jedna retardi*ana!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  88. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    mitzo,i ja tebe volim,ugasio sam te upravo ;** a rezultati mog gasa su tvoji histericni napadi koje si upotrebila u poslednjem komentaru,uzivaj mico ;****

    ne mislim da je moj link promenio vasa misljenja,vas mozak je ispran i ja ne mogu nistaa sa tim,eventualno bi vam pomogla neka seansa kod psihijatra,ali hej,ko jos u ovom svetu priznaje da je stvarno lud ? =) :*****

    i ja se ne gubim,nego gasim,kao sto sam i rekao ;) ja nisam smesan duso,ja sam samo realan,a to sto se ti smejes realno,jadna ti,tebi stvarno treba neko da otvori oci…. ja sektas ? izvini molim te,moja porodica me je patrijahalno vaspitala,i pravoslavac sam,i verujem u Boga a ne ko vasa Miljenica u Đavola,hahaha i prilikom toga ismeva Boga svojim tekstovima pesama ili svojom pojavom u njenim spotovima,poput stavljanja krsta na picku ? WTF ? jedenje krsta ? WTF ? ANTIHRIST,NA VESALA !!!! I VAS JEBENE FANOVE ZAJEDNO SA NJOM !

    Thumb up 0 Thumb down 0

  89. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    realnosti *

    Thumb up 0 Thumb down 0

  90. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady Gargamel fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL ShiTGAGA|FAN:
    Kako si samo nevaspitana,zao mi te je!Jadna si! Zar je za jednu devojku lepo da se tako izrazava??? Kako te bre nije sramota???
    Ti si deprimirano dete,vidi se po nacinu na koji pises! Poseti doktora!
    TRACARO,obrisi njene nevaspitane komentare,malo pre je i tebe blatila na drugom postu! Blokiraj nekako ovo bolesno derle!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  91. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, i onda sam ja iskazala histerichne napade u komentaru?! aj wazhi….i ja jesam ateista i shta sad? i antihrist i shta sada?! omg…-.-‘
    @XBoby, ja nisam nikada “blatila” tracaru…aj molim te reci kad sam ja to nju “blatila” ?!

    Thumb up 2 Thumb down 0

  92. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    pa ako si ti ateista i antihrist,icices u pakao sreco ;**** zelim ti sve najbolje dole,pazi da se ne opecesh,woooo :3

    Thumb up 1 Thumb down 0

  93. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, pa nek idem….i hwala….alo bre svi cemo ici tamo…xD omg -.- to shto verujesh u “zivot posle smrti” dokazuje da si nezreo….xD :PpPpP

    Thumb up 0 Thumb down 0

  94. svetlana-bozic@hotmail.com'

    ceca

    iskreno Kristina Agilera ima najnajbolji glas koji sam ikada cula a gaga iskreno ima jako dobe pesme .a za kristinu da ne pricam. jedini pravi idol mi je moja rodjena majka…a sve ostalo je suplja prica

    Thumb up 0 Thumb down 0

  95. svetlana-bozic@hotmail.com'

    ceca

    jao kad mami pokazem ovaj komentar ima da mi povisi dzeparac….:D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  96. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    keva mi radi u bolnici kao doktorka,nacuo sam se svakakvih prica iz klinicke smrti ;) tako da verujem u afterlife,duboko ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  97. nicc94ns@yahoo.com'

    someone

    @ceca carice !!! to za kevu ti je najjache :DDD pokazi joj to za idola,ima da stv dobijes koju kintu vishe :DDD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  98. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @someone, pa ok, samo ti veruj, ja ne verujem…:PpPpP ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  99. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Xtina rules… ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  100. nicc94ns@yahoo.com'

    imsomethingurnothing

    lady gaga fan :) svako ima svoje misljenje i treba ga postovati ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  101. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @imsomethingurnothing, znam….ja poshtujem…ja sam rekla da se meni ne svidja i oni to nisu isposhtovali i napali su me…i pocheli da vredjaju moj ukus…..tako da…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  102. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    What style??? U definetlly don’t have it!… LoL
    Ow yeah,If u want 2 correct some1,u first need 2 be sure about that,google it! You’re fool…
    Gaga sucks,Xtina rocks…
    Christina will always be better,deal with it! Legend of music…
    One more thing,when u would be successful like Christina Aguilera,then u can say sth about her,’till then shut the fuck up!
    Bye…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  103. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby….Fuck you… i don’t want to be like PIGtina….i just watched PIGtina’s video not myself tonight (for the first time) and she is sucks! she copy GaGa, not for clothes so much, but shoes!!! :OOO :@@@ PIGtina is totally sucks… and, my style is my thing …I can also say that you have no style … because you do not have it … but not worth discussing with the fool … -.-“

    Thumb up 0 Thumb down 0

  104. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, jesi ti Hrvat ili Bosanac?! ne shvati to kao uvredu, samo pitam poshto mi nije jasno kako tebi moze da bude normalan izraz nedokaziva?! aj wazhi…. O.o -.-“

    Thumb up 0 Thumb down 0

  105. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    U suck,u don’t know english!Learn it! I mean :”she is sucks”…
    Hahahahahhhh…You’re dump…
    Also :”is totally sucks”… You’re such a fool,get a life! Ofc I’m serbian,I’m pround on it…
    TrAsHGaGa sucks,she’s biggest copycat ever,she’s a whore without talent!
    Now leave me alone,I have some smarter things 2 do! Fuck off!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  106. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, nije mi ni cilj da znam engleski…ko da ce mi ikada trebati…ali ti se zabrini jer ne znash srpski…xD and,yeah, she is sucks! and, i don’t understand what i said incorrect on english?! O.o but, it doesn’t matter…i don’t care…xD (ti ne znash ni svoj maternji jezik -.-” )

    Thumb up 0 Thumb down 0

  107. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Lady Gaga fan:
    Ne zelim da se svadjam,ali gledaj sad ovako (ovo je cinjenica):
    Kada neka poznata licnost ima SLICAN styling,frizuru,elektro-pop pesmu koja (da kazemo) podseca na ono sto radi LG,svi (Gaga’s monsters) krenu sa tipicnim izjavama:”Uuuu,ala ova/j kopira LG-u” ili “Lady Gaga je unikat,svi ostali su blede kopije” itd….
    A kada vam se dostavi DOKAZ da vasa “originalna” Gagica i nije bas toooliko originalna (pogledaj video dole),vi se branite recima:”Pa ona je i sama izjavila da su joj veeelika inspiracija Grace Jones,Madonna,Xtina,Britney,Kelis,David Bowie,Kylie,etc…”

    http://www.youtube.com/watch?v=T46CeSW2qEk

    Zakljucak:Lady Gaga moze da kopira koga hoce,niko joj nece zameriti(mislim,sto bi joj zamerili,ipak je to samo INSPIRACIJA NE KOPIRANJE),ali zato ako NE DAJ BOZE, Xtina,Rihanna ili neka druga zvezda uradi nesto sto PODSECA na ono sto radi Gaga,to je cista KOPIJA..!!
    E pa,sa ovim zakljuckom ce se sloziti samo pileci mozak ili okoreli zaludjeni Gagini monstrumi….
    Ljudi,shvatite vec jednom da je danas tesko biti originalan..!!!
    Pa i ta Xtina koju ja toliko dizem u nebesa je bila inspirisana Madonnom,Marilyn Monroe i mnogim drugim zvezdama..To je skroz OK..! Da bi napravio nesto veliko moras biti inspirisan necim ili nekim….
    Pa i ta LG je bila inspirisana stylingom Xine Aguilere,Grace Jones,Madonne itd,itd….
    SAMO STO VI TO NE ZELITE ILI NE MOZETE DA VIDITE!!!!
    LADY GAGA NIJE NI PO CEMU UNIKAT,SVE JE TO KOPIJA VELIKIH ZVEZDA IZ 70-80-IH GODINA…SAMO STO NAZALOST POJEDINE OSOBE SVE TO BRZO ZABORAVE……
    I nemoj da me zasmejavas:”Xtina copy GaGa,not for clothes so much,but shoes!!!”…hahahhaaa…
    Ako si mislila na one crne cizme u fazonu baletanki sa stiklom,grdno si se prevarila…

    http://www.youtube.com/watch?v=Fh_wpOLaymQ

    P.S.Obrati paznju na 1:35..

    Takve cipele je nosila i Beyonce:
    http://4.bp.blogspot.com/_b36zW753iaE/SggSU7YK9jI/AAAAAAAAATs/TLPgDgeovRs/s400/Beyonce-Standard-007.gif

    Tako da je tvoja izjava krajnje smesna..!! = ))))..Cipele k’o cipele,mnoge zvezde ih nose…

    P.S.Veruj mi,svakom coveku koji zeli bilo sta da postigne nesto vise u zivotu,treba mu engleski…Opste je poznato da ako zelis da se zaposlis moras da znas engleski i da “baratas” sa kompjuterima…Tako da…..pozz.. :)

    Thumb up 1 Thumb down 0

  108. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    *(nesto vise)..

    Thumb up 1 Thumb down 0

  109. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Lady Gaga fan
    Ha???Sta bi sad..??

    Thumb up 0 Thumb down 0

  110. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @amy lee, WTF?! shta shta bi sad?! aj se ne gubiii….omg…-.-

    Thumb up 1 Thumb down 0

  111. kakadea@yahoo.co.uk'

    Dea

    Lady Gaga fan, zvanicno ne znas engleski

    Thumb up 0 Thumb down 0

  112. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Dea,pa shta?! (znm da si ti amy lee ili xboby) e ‘nash shta?! tako me zabole za jbn engleski…..problem je shto neki “ponosni Srbi” znaju bolje engleski od srpskog…xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  113. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    Jbt,pa ti si gluplja nego sto sam mislio!
    Ako ja ne znam srpski jezik,onda ne znam ko ga zna…Ako vec hoces da se pravis pametna,prvo proveri jer pravis budalu od sebe!
    Ja savrseno dobro znam srpski,ni jednu jedinu gresku nisam napravio,za razliku od tebe!
    I za tvoju informaciju,Dea nije moj nick,nemam potrebe da koristim dr. nickove!
    Jadna si i glupa! Isto kao i Gargamel! Bolje idi sa ovog sajta i ne dolazi vise!Zar ne vidis da ti se ljudi podsmevaju?
    Jadnice! Ko te napravi takvu bolesnu,zao mi je tvojih roditelja! Bolesna si,idi leci se dok nije kasno!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  114. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, stalno ponavljash iste rechenice…i ja uopshte nisam glupa, ti si glup jer govorish o meni da sam glupa a nisi me ni upoznao…i ajde sad reci shta sam pogreshno rekla na engleskom? auff prekini da filozofirash…-.- “Ja savrseno dobro znam srpski,ni jednu jedinu gresku nisam napravio,za razliku od tebe!” koju sam ja greshku naprawila…?! i necesh ti meni zabraniti da dolazim na ovaj sajt……. uostalom shta te briga koliko sam ja glupa?! i meni je iskreno zao tvojih roditelja…..:'( ali bole me i za tebe i za tvoje roditelje, a tebi zaista hvala na brizi…ali opet ponavljam da nema potrebe….STFU! -.-

    Thumb up 0 Thumb down 0

  115. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Jbt,pa kako da ne ponavljam kad si glupa,glupa i glupa!
    Jedna od gresaka ti je “She is sucks”…Pravilno je “She sucks”…
    A ni u srpskom nisi bolja!Ne znas maternji jezik! Kako te bre nije sramota???
    Ko zna iz koje si selendre,cak i ako nisi,onda si seljancura u dusi,ne moram te upoznati,vidi se i ovako…MsM cim ti volis Gargamela odmah znam koliko je sati!
    Nema potrebe da ti bude zao mojih roditelja,ja sam kulturan i pametan,za razliku od tebe!Oni su ponosni na mene,ostvaren sam u svakom smislu…Za razliku od tebe…Monstrumcino… :P
    Ajd sad cao,smaras za medalju! A i nagradu za zivotno delo treba da dobijes( Kategorija : Najveci bolid na svetu)…
    Bolje idi citaj neku knjigu,nego da cekas koja ce nova budalastina izaci o Gargamelu…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  116. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Lady Gaga fan:
    Dea nije moj nadimak,ja imam samo jedan jedini nadimak,amy lee..Moras da shvatis da ima vise ljudi protiv tebe,ne samo nas dvoje(XBoby i ja)… :))..
    I ne bih nista….Odnosno zelim da prestanes da lupas gluposti o Aguileri…Sve sto smo rekli XBoby i ja su cinjenice,a ti uporno ke*as…
    Nadam se da ti je moj prethodni komm bar malo otvorio oci…
    @XBoby: pozzzzzz!!!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  117. kakadea@yahoo.co.uk'

    Dea

    ej lady gaga fan, engleski nemoj vise da pricas tj. ne trudi se, a za srpski sta da kazemo kad pises sh i w, realno… to je bas kako je Vuk rekao, jel?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  118. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Dea, ee jbg…to je moj stil pisanja i fuck off…. i prichacu engleski kolko mi se oce….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  119. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Dea, uostalom, ajde TI prichaj engleski…da te widim…xD -.-

    Thumb up 0 Thumb down 0

  120. Kaja96@hemo.net'

    Shadow of the day

    Lady Gaga ne zna englesni:-DMolim te prestani da sepravis pametna kad to nisi!You are Stupid duck…Fuck off BITCH…POZZ ZA XBOBY-A I AMY LEE;-]Najbolji ste..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  121. kakadea@yahoo.co.uk'

    Dea

    Ja imam diplomu, a ti je ocigledno nemas, lady gaga fan

    Thumb up 2 Thumb down 0

  122. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Shadow of the day:
    Hvala,hvala..! :))
    Volis Linkin Park???(pitam zbog nadimka,to je naziv jedne njihove pesme)…pozzzz!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  123. Kaja96@hemo.net'

    Shadow of the day

    Naravno da volim LINKIN PARK…Znam skoro sve pesme napamet. Najbolji su.Sta ti slusas?

    Thumb up 1 Thumb down 0

  124. Kaja96@hemo.net'

    Shadow of the day

    Komentar iznad je za Amy lee!

    Thumb up 1 Thumb down 0

  125. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @shadow of the day:
    Slusam Linkin Park,sjajni su…! Volim “Numb”,”What I’ve done”,”In the end”,”Bleed it out”,”We made it” itd…Imaju mnoooogo dobre pesme..Pored njih slusam Evanescence,tacnije OBOZAVAM IH!!U slucaju da ih ne slusas,obavezno da odslusas neke njihove pesme,kao npr,:”Your Star”,”Bring me to life”,”My immortal”,”Missing”,”All that I’m livig for” i meni omiljenu “Hello”…Ma odslusaj sve njihove pesme,veruj mi sjajne su..!
    Onda..Slusam Green Day,Tokio Hotel..I ja mislim da je to to sto se tice rock bendova…
    Od pop izvodjaca volim Xtinu,Rihannu,Shakiru,Britney,Black Eyed Peace,Beyonce,gotivim cak i neke Gagine pesme(ali nju ne volim uopste)…I tako…U sustini slusam sve,neke izvodjace manje,neke vise,ali ne razdvajam,ono kao:slusam samo pop ili samo rap,SLUSAM SVE…. :)))… Ti??? pozz!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  126. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    ajooj bash sam vas se uplashila……lolololol….kako ste glupi….choveche ja vas svo vreme zezam a vi se primateee…..lolololol…nmg da verujem…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  127. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Lady Gaga fan
    Je l’ ti dobro?????

    Thumb up 1 Thumb down 0

  128. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Btw,ne kaze se “svo” vreme nego “sve” vreme..Cisto da znas…..

    Thumb up 1 Thumb down 0

  129. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Amy Lee :
    Vidis koja je to glupača,ne zna ni svoj maternji jezik…Al’ nije ni cudo,cim he Gargamelov fan,nista nas ne cudi! Jadnica! :(

    Thumb up 0 Thumb down 0

  130. Kaja96@hemo.net'

    Shadow of the day

    Ja slusam H.I.M,Bullet for my valentine,David-a Guetta-u pop muziku ne slusam ali Xtinina pesma Not my self nije losa…Od Evanescence ima jednu pesmu Bring me to life i bas mi se svidja.Reci mi jos neku dobru pesmu od evanescenc-a…Za AMY LEE.POZ

    Thumb up 0 Thumb down 0

  131. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    Ma boli me uvo,primetila sam odavno da ne zna maternji jezik,ali sta se vise gubi ovde…
    @Shadow of the day
    Ja od HIM-a obozavam “Kiss of Dawn”..Predobra pesma..!
    Gore sam ti navela neke pesme od Evanescence koje su stvarno mnogo dobre..Odslusaj neke od tih pesama..Posto pretpostavljam da vise volis “tvrdji” zvuk i brze pesme preporucujem ti “All that I’m living for”,”Everybody’s fool”,”Going Under”,”Whisper”,”Lithium”,”Call me when you’re sober”,”Tourniquet” i druge…
    P.S.Odslusaj i Aguilerinu “Fighter”..Brza i mnogo mocna pesma..! pozzz.. = )))..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  132. Kaja96@hemo.net'

    Shadow of the day

    Ja od HIM-A volim heartkiller,for you,bleed well,gone with the sin itd…Odslusacu sve pesme pa cu ti veceras oko pola 12 reci koje mi se svidjaju.pozz

    Thumb up 0 Thumb down 0

  133. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    OK..:))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  134. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Netza

    eeee pa @amy lee i @XBoby, vi ste jedini koji se ovde gubite!!! samo gledam vase komentare… @Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN, ne uzrujavaj se suvise ;) oni su zesci krembili….da nije GaGinih fanova Christinine vesti (ova vest) ne bi skupila ni 50 komentara…xD ja volim i jednu i drugu jednako…ali sad sam presao na stranu GaGe jer vidim da su PIGtinini fanovi odvratni…xD lol…i sad sam presao na stranu @Lady GaGa fan, jer ste je bzvz napali! jos od pocetka i ne mozete to da poreknete!!! ona je samo rekla da je PIGtina odvratna…i to je njeno misljenje, njen stil i njen ukus…i kakav god da je njen je! i nemate pravo da je zbog toga napadate…svako ima svoj ukus i svaciji ukus se treba postovati… prvo ju je napao @someone, zatim @Xboby sa recenicom “dosla maca na vratanca”…zaista ste budale…-.-

    Thumb up 0 Thumb down 0

  135. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Netza
    A je li??
    A kad neko od nas ostavi komm da je Lady Gaga skroz bzvz,da nam se ne dopada njena muzika,da je odvratna itd.,pa kad nas njeni fanovi onako najgore napadnu,to se ne racuna..
    Racuna se samo kad mi napadnemo vas..Stvarno si nerealan..!
    I jos nesto,ona je ta koja se stalno vraca sa svojim nebuloznim komentarima i uvredama,ne mi(btw,nju (vas) niko ne tera da ostavlja (te) komentare na ovom postu,ako joj (vam) se ne svidja)…Zato ne glumi nekog “tipa za pravdu”,ne stoji ti,veruj mi..xDDDD..
    A ako Xtinin post ne moze da sakupi vise od 50 komentara da nije Gaginih monstruma,STA ONDA RADI(S)TE OVDE???
    Isto to vazi i za LG-u..Savetujem ti da pogledas neke njene najgledanije postove(oko 100 komm)..Sve se uglavnom vrti oko prepiranja Gaginih fanova i antifanova…A pogledaj npr. postove “LG rekorder na facebook-u” ili “Gde zivi LG”…Imaju oko 50 komentara..Zasto?????Pa zato sto nema XBobyja i mene da teramo pravdu… :))))
    Kad kog neko od nas dvoje ili bilo koji drugi Xtinin fan napise nesto lose za Gagu a dobro za Xtinu,oni (Gaga’s monsters) nas napadnu i tu pocinje svadja i gomilanje komentara…Isto vazi i za Xtinu i za LG-u,zato ne lupaj..
    Prvo malo bolje proveri,sakupi dokaze i iznesi cinjenice,pa napisi nesto pametno i vredno citanja…A ne ovako……

    Thumb up 0 Thumb down 0

  136. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    Btw,i ti nas sad vredjas(budale,krembili..),a nista ti nismo uradili…Sad si ti nas PRVI napao…Malo razmisli o tome..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  137. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Netza

    @amy lee, da napao sam vas jer ste vi napali nju…ma PIGtina ne moze uopste da se uporedi sa GaGom jer je GaGa trilion puta boljaaaa…!!! pa vi crknite…! i sta ja radim ovde? pa zao mi je da PIGtina ima samo 50 komentara pa sam se sazalio malcice… nije ona kriva sto je tako jadna…! xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  138. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Netza

    P.S. uopste nisam prokomentarisao kosu….ODVARTNO blago receno. . .

    Thumb up 1 Thumb down 0

  139. XBoby91@hotmail.com'

    XBoby

    Netza : Alo gej,koji je tvoj problem??? Ko te sta pitao?
    Glup si! Idi komentarisi postove o golim muskarcima i Gargamelu,to ti vise prilici! Ajd sad cao! Smaras sa glupostima!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  140. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Netza
    Aha…Pa ti sad izigravas njenog (Lady Gaga fan) superheroja….hahahahahaa..Smesan si do bola..!I bas si doprineo povecanju komentara na ovom postu,ima oko 30-ak tvojih komentara,hvala puno..!
    Toliko od one tvoje recenice:”Volim i jednu i drugu jednako”…Vidim.. -.-
    Sto malo ne razmislis o onome o cemu pises??Ovako ispadas glup….
    P.S.Po TVOM misljenju Gaga je bolja i po tvojim komentarima mogu da vidim kako si “zreo”,”realan”,”osoba koja stoji iza svojih reci”…Da te obavestim,ja sa takvim osobama ne gubim vreme..Ucini i sebi i nama uslugu i nestani odavde……
    @XBoby
    hahahhahhahaaahhaaa..Iskidala sam se od smeha…xDDDDDD….pozz..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  141. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Netza

    @amy lee, e pa necu vam uciniti uslugu! i nauci da citas! ja sam rekao da sam presao na stranu GaGe! tako da ih vishe ne volim jednako…i nema mojih 30-ak komentara vec sam rekao da nije Gaginih fanova ne bi ova vest nabila toliko komentara koliko ima, a nisam rekao da zahvaljujuci meni ima toliko komentara! opet ponavljam da naucis da citas! ja i nisam rekao da sam zreo, realan, i da stojim iza svojih reci! DEFINITIVNO NAUCI DA CITAS! xD
    @Xboby, alo pedercino?! fuck off…-.- ja nisam gej….ti si budala jer govoris nekome da je gej, glup, budala itd. a nisi ni upoznao tu osobu….to dosta govori o tebi…a sta i da sam gej?! O.o omg….rtrd si majke mi!-.-i kako Xtina moze da bude legenda pop muzike?! xD lol… ona je obicna pop pevachica sa pesmama “sweet, shugar candyman…” smeshno…to je isto kao kod nas tipa Goga Sekulic-moje gacice…xD a GaGa je prawa umetnica i mnogo veca legenda od PIGtine…cim je i PIGtina kopira…brate, u spotu not myself tonight ima iste cipele ko GaGa…i onda je kao ne kopira…koliki rtrd moras biti da to ne vidis -.-“…i uvek ima pesme i spotove sa nekom porukom… iii da @amy lee, upravo gubis vreme i znam da ces i sada odg na ovaj komentar…xD -.-“

    Thumb up 0 Thumb down 0

  142. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Netza, hwala na podrshci! :D i vidish kako su sad ucutali…:D:D:D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  143. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    Alo bre ludaco,ko se ucutao?
    I ko se prima na tvoja sranja?
    Sta lupas ti???
    Ako se ovde ko prima onda si to ti!Celo vreme ti se podsmevam,igram se sa tobom a ti se palis k’o hepo kocka! Ali to i nije cudo,jer si Gargamelov fan…Jadnice…

    Netza : Ma sta ti znas? Prvo nauci da pises! Naravno da si gej,to se vidi na osnovu tvog pisanja!
    Gagini tekstovi su u fazonu Goge Sekulic i “Moje gacice” jer Gargamel peva takva sranja…Njene pesme su bez smisla,ona peva o telefonu i ostalim glupostima…Deo prevoda jedne pesme ide nesto ovako :”Mozda sam se i poje*ala sa njim,ali se ne secam”… Bas dubokoumno…
    Christina peva o zivotu…Npr. poslusaj Beautiful,Hurt i dr. pesme pa ces videti! Ali ti to neces razumeti jer si glup,bolidcino!
    Nije lose biti gej,ne mislim da te vredjam,ali vidi se da ti jesi…A plus si glup za medalju! Poseti malo skolu da se naucis kulturi! Pises kao da imas 1 razred osnovne!
    A i vidi se da si zaostao,cipele su moda,i svaki put kad nesto izadje novo,to svi nose i to ne znaci da neko nekog kopira…Po tvom,to bi znacilo da ako jos 1 milijarda ljudi nosi NIKE patike da svi oni tebe kopiraju jer ih i ti nosis…Kako si glup! Da je Gargamel dizajnirao te cipele pa da nesto kazes,ali nije! I plus ovo,eeeeej bre,pa koji bi normalan hetero muskarac u spotu Christine Aguilere gledao kakve ona cipele nosi???Jos jedan dokaz da si gej!
    Gargemelovi spotovi su toliko glupi da to peosto nije normalno,samo izvodi neka sranja i misli da je orginalna,a usrvari je najveca copycat na svetu! Ona kopira,Christinu,Britney,Madonnu,Kylie Minogue,Lil Kim,Grace Jones i mnoge druge! Cura je bolesna,isto kao i ti! Idi leci se!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  144. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    Sve si objasnio….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  145. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, LOL

    Thumb up 0 Thumb down 0

  146. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Jowana!

    @XBoby, ALOOO BOLIDUUU???!! Nemanja (Netza) je moj dechko….budalo jedna retardirana…Jeba*u ti mamu! tvoj cale je gej retardu jedan…-.-“!
    pre bih rekla da si ti gej chim volish ovu krawu koja ima glas ko mushko a peva ko da je progutala promuklog wuka…-.-“! i chim znash sve o cipelama…pa jbt, on nije gej ako vidi da su cipele kopija, bio bi gej da je rekao ko je dizajnirao! xD koje obrazlozenje maaajko mila….videla sam da si i ranije napao nekog dechka da je gej…alo bre koji je twoj problem?! idi se ti lechi…. a ti dokazujesh da si gej jer ,vidim, znash sve o cipelama! i + dokazujesh da si corus chim ne vidish da su cipele kopija! izvini molim te, to je GaGa PRVA nosila…a onda je owa krawa… @amy lee, nauchi da chitash xD podhitno…-.-” pozz i za @Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN… ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  147. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @Jowana!, ;)))) sve si rekla….:D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  148. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Jowana!(iliti Netza):
    Decko provaljen si..hahhaa..”Netza je moj decko”…hahahhahahahhaaa…Kako jadan pokusaj..Stvarno te zalim…
    Onda:”Bio bi gej da je rekao ko je dizajnirao”??? OMG!!! xDDDDDDD…hahahahhahahaaa…
    Ja znam da citam,nista se ti ne sekiraj,a ti pod OBAVEZNO NAUCI DA SE IZBORIS SAM SA SOBOM..!
    Komentar o cipelama je krajnje smesan,sto sam u nekom od prethodnih komentara rekla i @Lady Gaga fan,tako da mi ne pada na pamet da ponavljam..
    Sve sto sam imala da kazem napisala sam u prethodnim komentarima,zakljucno sa ovim….
    ZALIM TE MALENI…..!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  149. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Jowana : Alo dete,smiri strasti! Nauci se kulturi! Znas kako me je briga ko je tebi decko?
    Nisam te nista pitao,zato produzi!
    Naravno da je gej,e on u spotu pored 500 riba gleda kakve cipele Christina Aguilera nosi…Hahahahahh…Jadno!
    I glupa si,takve cipele nosi jos milion zena,Gargamel ih nije izmislio,a to ko je prvi nosio je nevazno! Ja sam definitivno hetero,ali zbog tako nevaspitanih i jadnih devojaka dodje mi da ne budes sexualno opredeljen,gade mi se takve jadne “devojke” kao ti! Fuj!
    Ta,kako ti kazes “krawa” je prodala preko 43miliona CDova,i moze pevati kako god hoce,ali ce uvek biti i ostati legenda muzike,ima bezbroj nagrada i milione na bankovnom racunu i zato pre nego sto kazes nesto,zamisli se ==>> koliko ti imas,sta si ti u svom jadnom zivotu i o kome vodis brigu! Kad ti budes poznata svetska zvezda,onda reci nesto,a do tad sredjuj svoj jadni i beskorisni zivot!
    Ajd sad cao…Smorila si me!

    Lady Gargamel fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN :
    Primoran sam da po 1000x ponoim ==>> GLUPA SI!Leci se!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  150. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    XBoby, LOL LoL lOl…xDxDxDxDxD ajoooj ko mi kazeee….Lol xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  151. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Jowana!

    XBoby, ma nemash ti pojma o pojmu, shta je on gledao i zashto je shta gledao! svi su govorili da su cipele kopija… i ne mozesh uporedjivati obichne nike patike i ove cipele…tako da je svako normalan obratio paznju na te cipele….koja si ti bolidchina….-.- ja nikada ne bih ni pozelela da budem kao ona…a jbg i Goga Sekulic je snimila album, svakakve shushe danas snjimaju i prodaju CD-ove…-.- a koliko je PIGtini trebalo vremena da proda 43 miliona?! GaGa je za JEDNU godinu prodala 8 miliona! budalo jedna…-.- GaGa ima vise fanova, i to je jednostavno tako…;) i ja ponavljam: IDI LECHI SE TI!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  152. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Jowana :
    Alo bre dete,otkaci se! Sta si zapela za mene! Ae mars!
    Christinin prvi CD je prodat u 16 miliona primeraka sto je duplo vise od Gargamela zato se pusi!
    Opet ona o cipelama…Curo,jel kontas ti da takvih cipela ima jos jedno milion,to je apsulutno nevazna stvar,za to se samo hvataju jadnici poput tebe!
    A znas sta? Nisi ti nikakva Jowana,ti si Netza! Bolestan si! Imas drugu licnost! Ne znam samo sta umisljas…Idi leci se…
    A to sto pises ta sranja w i sl. dovoljno pokazuje koliko si nezreo,to pisu samo deca do 10 godina! Jadno!
    Lady Gargamel fan : I opet si glupa! Siguran sam da nemas pojma sta LOL znaci! Ha – Ha ! Idi malo obrazuj se!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  153. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Jowana!

    @XBoby, otkud ti to da sam Netza?! zashto bih bila? seresh….pa i ti si amy lee…pa shta onda?! i kad takwih cipela ima milion, ajde idi u prodavnicu cipela i kupi ih…da te vidim…;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  154. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby,LOL je skracenica od:laughing out loud tojest:laugh out loud…odnosno smejati se na glas…moze i da bude skracenica od:lots of laughs…takodje moze da znachi: Lots of luck, ali to se redje koristi…ma ti ne znash ni kako se zovesh…-.-” LOL!!!! xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  155. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady Gargamel fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    Pa fino si to izguglala… Siguran sam da pre nisi znala,vec si koristila jer mnogo ljudi koristi LoL…
    A pre bih rekao da ti ne znas kako se zoves…Zaludjenice Gargamelom…

    Thumb up 0 Thumb down 0

  156. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, ja savrsheno znam kako se zovem…i nisam nishta “izguglala”…xD LOL!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  157. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    Alo curo,ti si bolid,ne znas ti ni koliko je 2 + 2 … xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  158. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, znam….to je 4….ne znash ti kolko je 5+5…omg…LOL

    Thumb up 0 Thumb down 0

  159. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Jowana!

    @XBoby, komentar mi je obrisan…nije mi jasno…ali svejedno…ae marsh ti! i ako tih cipela ima milion, ajde idi i kupi ih…bolidu jedan…i ja nisam netza….zashto bih bila?! ti si @amy lee, pa shta?!a ja neam razloga da “imam drugu lichnost”!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  160. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Jowana!:
    Alo bre Netzo,provaljen si! Prestani vise javno da se kompromitujes!
    Prvo,ja sam musko i meni te cipele ne trebaju,a ako vec hoces da znas,takve cipele mozes kupiti u skoro svakoj Beogradskoj radnji,pa idi kupi jer vidim da ti je ta druga licnost(Jowana) zensko…Mozda ces biti kolega od Bokija 13… Hahahhhh
    A da,naravno da imas razloga za drugom licnosti,jer si ti Netzo mentalno poljuljana i nestabilna licnost! Mislim da veci udeo u tome ima to sto si Lady ShiTGaGin fan! Leci se na vreme! Cao
    Lady ShiTGaGa official shit :
    Curo moronu,prestani da lupas! Smiri malo dozivljaj! Za tebe takodje vazi da si mentalno poljiljana licnost tako da slobodno mozes uhvatiti Netzu ili Jowanu(ne znam kako vli da ga zovu) pod ruku i otici malo do ludare da stalan boravak….

    Thumb up 1 Thumb down 0

  161. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    Daj decko,ne spustaj se vise na njihov nivo..!Iskuliraj ih,provaljujes da su decica od 10-12 godina..Na svaki tvoj komm,oni ce ti vratiti i tako u krug…Ne treba ti to…Relax!!
    aj’ pozzz!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  162. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    XBoby: LOL

    Thumb up 0 Thumb down 0

  163. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Jowana!

    XBoby: LOL!!!

    Thumb up 1 Thumb down 0

  164. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Netza

    XBoby: LOLcina breee!!!!! ti si moronn… LOL

    Thumb up 0 Thumb down 0

  165. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Netza Jowana = bolest !
    Idi leci se bre Netzo dok nije kasno!
    Lady ShiTgAGa stan : PMK !

    Amy Lee : Ma vidim da su deca,ali ne brini se ti za mene,ja volim tako da se igram sa decom,uopste se ne uzbudjujem,svaki put kad vidim da je neko od njih odg. ,ja umirem od smeha jer vidim kakvih bolesnika na ovom svetu ima! Volim tako da se poigravam sa njohovom psihom i izazivam razna stanja,takav sam inace i privatno,volim da zezam i nerviram ljude iz sopstvene razonode… Zanimljivo mi je kako se “koprcaju” a nista ne postizu,uvek od njih napravim jos vece budale nego sto jesu… Mozda je to zato sto sam BLIZANAC u horoskopu… :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  166. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @XBoby
    Ma OK,ako ti mislis da je tako najbolje… = )))..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  167. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    XBoby, pa vidi se….ja sam mozda glupa a ti si zloban, sam si rekao u komentaru… i necu! LOL a mislish da se ja uzbudjujem????????? LOL LOL LOL xD

    Thumb up 0 Thumb down 0

  168. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Lady Gaga fan:
    Pa ocigledno se uzbudjujes,jer konstantno odgovaras na svaki njegov komentar ili prozivku…Vidi se da nisi ravnodusna..

    Thumb up 0 Thumb down 0

  169. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady Gargamel fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL SHITGAGA|FAN:
    Ne,Ne,ja to samo sa ljudima koji se previse prave pametni i glume nesto,pa ih ja onda spustam na zemlju i pravim budale od njih!
    A stvarno nisam zloban,ne bih mogao ni mrava da zgazim… =)
    Eto npr. tebe sam toliko zezao do sad,da mi je postalo zao…
    Al’ jbg,nekako si mi zanimljiva,onako si glupa na neki naivan nacin,sto mi je bas zanimljivo…To je mozda jer si nezrela,ali mislim ako prestanes Gargamela da dizes u nebo da se situacija moze malo promeniti na bolje..
    Nego,zanimljivo mi je to da ste vi toliko optereceni(citaj:bolesni) za Gargamelom da mislim ako bi vas neko pitao : Koga biste od ove dve osobe ostavili u zivotu?(morate da odg.)
    Vasu mamu ili Lady ShITGaGu? Vi bi izabrali Gargamela… hahahahahahh
    Bas zato i jeste monstrumi… E sta jedna sektasica moze uciniti od nezrelog mozga…Morbidno… =(

    Thumb up 0 Thumb down 0

  170. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Amy Lee: Tako je! ;) :*

    Thumb up 0 Thumb down 0

  171. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @amy lee, pa i on odgovara na moje poruke…
    @XBoby, ja sam tebi vec rekla da poshtujesh moj ukus, ja poshtujem tvoj ukus…ti si rekao da ja nemam ukusa i time nastavio raspravu… i sad cu ja reci, nastavicu da dizem ♥Gagu♥ u nebesa, i tako cemo se raspravljati…. ;)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  172. XBoby91@gmail.com'

    XBoby

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN:
    I ja postujem tvoj ukus,GaGa mi je pre tebe bila jedna od omiljenih,ali ti si mi je zgadila za sva vremena! Da nije bilo tebe ja nikad u zivotu ne bih napisao nesto ruzno o Gagi,ali jbg. To je sve jer si je toliko hvalila,a ona to ne zasluzuje…Da si bila fan u normali,a ne bolesni i optereceni manijak koji poludi cim neko nesto tacno i sa cinjenicama kaze za Gargamelu,sad bi sve bilo extra!
    Nego,vidim ja da mi stalno odgovaras…Da se ti nisi malo zaljubila??? Hahahahahahahhhhh… ;)
    P.S. Xtina rules!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  173. vladanlugonja@yahoo.com'

    Vlado

    amy lee za predsjednika! :D
    P.S. Jesi li ti ista ona amy lee sa BRAVO sajta? :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  174. radicevic@panet.rs'

    amy lee

    @Vlado:
    hahaa..”za predsjednika”..xDDDD..Hvala,hvala…! = )))..
    Da,ja sam Amy Lee za Bravo sajta..pozzz!! :)))
    @XBoby:
    “Da se ti nisi malo zaljubila?”..ahhahahahhaahhahhahaahahaahhahahahahahahhaha..Sve je moguce,sve je moguce..:)))……hahaa..Koji car..!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  175. vladanlugonja@yahoo.com'

    Vlado

    E pa super, sad mozemo ovde zajedno komentarisati, a ne na onom BRAVO-u kog su okupirale balavice. Veeeliki pozdrav za tebe! :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  176. jelenacrnic@nadlanu.com'

    Lady GaGa fan ║▌│█│║▌║││█║▌║▌║║▌ OFFICIAL GAGA|FAN

    @XBoby, u koga, majke ti?!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  177. andrejag91@gmail.com'

    ANGIE

    XTINA JE PRELEPA IMA MOCAN GLAS GAGA NE MOZE DA SE POREDI SA NJOM ZAO MI JE ALI TO JE ISTINA ………….

    Thumb up 0 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.