Prati nas

Kristina Bekvalac otkrila neobično ime koje je odabrala za sina

Foto

Kristina Bekvalac otkrila neobično ime koje je odabrala za sina

(foto: Instagram/bekvalceva)

(foto: Instagram/bekvalceva)

Modna kreatorka Kristina Bekvalac uskoro će se ponovo ostvariti kao majka, a za dečaka je već odavno odabrala prilično zanimljivo ime.

“Petri (prim.aut. ćerki) je ime dao Ivo (prim.aut. suprug), što sam s oduševljenjem prihvatila, tako da je dogovor bio da drugom detetu dam ja. Noa je biblijsko ime, ali to nije bilo presudno. Kao devojčica gledala sam jedan ljubavni film koji je na mene ostavio poseban utisak. Dame sigurno znaju za Beležnicu, a glavni lik zove se upravo Noa. Kao svaka devojka, maštala sam da jednog dana doživim takvu ljubav, čistu i večnu. Možda Ivova i moja ljubav neće biti veća od Noine i Eline, ali neka bar po nečemu podseća na njihovu”, ispričala je ona za Hello, kako prenosi Kurir.

Podsetimo, Kristina i Ivo su se dva puta venčali, budući da su nakon razvoda shvatili da žele svojoj ljubavi da pruže drugu šansu, a sada će i ovaj brak krunisati detetom.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    19. 04. 2017. at 12:13

    Svako neka daje ime svome detetu kakvo on zeli. Pisem iz razloga sto su Nataša i Kristina toliko fotošopirane da prelazi granicu dobrog ukusa. Sta je previse to nije dobro. Svi znamo da Nataša ima rosavo lice, i treba to da pokrije ali ne tako da se sve izfotosopira pa izgleda kao nestvarno, a sta je najgore svaka pevacica, manekenka, starleta….lice jedna na drugu zbog silikona, najčešće pačjih usta a sada i zbog fotosopa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top