Connect with us

Kristina i Džordan zajedno će brinuti o Maksu
Vesti

Kristina i Džordan zajedno će brinuti o Maksu

Kristina Agilera i njen bivši suprug Džordan postigli su dogovor oko razvoda braka. Nakon pet godina zajedničkog života, par je odlučio da se rastane uz zajedničko starateljstvo nad njihovim trogodišnjim sinom Maksom.

Imovinu su podelili prema predbračnom ugovoru koji su potpisali, a brakorazvodna parnica slavnog para službeno će biti završena 15.aprila.

Podsećanja radi, nekoliko nedelja po objavljivanju informacije o razvodu Kristina je progovorila o svojoj novoj ljubavi Matjuu Retleru, asistentu koga je upoznala na snimanju filma Burlesque.

“Metju je jedna posebna osoba i veže nas snažno prijateljstvo. On je osoba s kojom bih satima mogla da pričam telefonom o svemu, sve do zore. Počeli smo da izlazimo nakon što sam predala papire za razvod braka. Ne srljam ni u šta, upravo sam izašla iz petogodišnjeg braka. Idem polako i trudim se da budem srećna”, rekla je Kristina tom prilikom.

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Filip

  12/02/2011 at 4:24 pm

  U braku su do 15. Aprila :).
  BTW, Christina Aguilera ce otvoriti Grammy nagrade u Nedelju. Ona, Jennifer Hudson, i jos njih tri ce pevati u cast Kraljici Soul muzike Arethi Frenklin!

 2. BobO

  12/02/2011 at 9:00 pm

  Prelepa je na slici…

 3. ANGIE

  12/02/2011 at 9:56 pm

  xtina je pravi umetnik…….prelepa zena prelepe pesme prelep glas…………

 4. Ivan

  13/02/2011 at 5:39 am

  E tako to rade kulturni,vaspitani i civilizovani ljudi…učite Nataše i ostale kretenke!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top