Prati nas

Kristina Kovač besna na kolege: Ne budite neutralni!

Hot!

Kristina Kovač besna na kolege: Ne budite neutralni!

kristina-kovac

Da Kristina Kovač nema dlake na jeziku, saznali smo dok smo je gledali u ulozi sudije u X Factoru. Sada nam je to još jednom pokazala, kada je kolegama putem Facebooka poručila da joj smeta neutralnost i čuvanje gu*ice!

“Ima li neko iz sveta muzike kod nas da se javno osvrtao na ponašanje države u ovoj katastrofi koja nas je zadesila??? Anyone? Kapiram da hoćete da vas svi vole, i da nećete da se zamerate ni publici a naročito ne vlasti, ali… ajmo malo kičme i integriteta… nije zadatak javne ličnosti da bude neutralna… već da skrece pažnju javnosti na razne stvari, i vrši pozitivan uticaj na društvo, mlade… Malo mi postaje degutantno to čuvanje sopstvene gu*ice i ta neprirodna neutralnost… kao da ne žive u istoj zemlji sa ostaim ljudima…,” napisala je Kovačeva, osvrnuvši se na dešavanja u zemlji.

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. :)

  26/05/2014 at 6:40 pm

  zena je skroz u pravu, slazem se potpuno da vlast mora da odgovara za ovo sto se desilo, mogli su da evakuisu ljude ranije jer se znalo da ce biti poplava nekoliko dana pre nego sto je uzas poceo..

 2. lela

  26/05/2014 at 7:47 pm

  BRAVO KRISTINA!

 3. Troll

  26/05/2014 at 9:07 pm

  U poslednje vreme 80% vesti postale su objave ovog ili onog sa neke od drustvenih mreza. Da toga nema, prepucavanja i rekla-kazala, pa vi ne biste imali dve vesti dnevno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top