Prati nas

Ksenija Mijatović obnovila saradnju sa Lee Manom

Vesti

Ksenija Mijatović obnovila saradnju sa Lee Manom

Pevačica Ksenija Mijatović nedavno se vratila iz Londona gde je snimala kadrove za spot pesme „Magija“ koja će se naći na njenom novom albumu, koji izlazi na jesen. Pored spota, Ksenija je u britanskoj prestonici uradila i zanimljive fotografije, inspirisane šezdesetim godinama prošlog veka, koje će ispratiti njen novi materijal.

Ako je suditi po autorima koji potpisuju nove Ksenijine pesme, album će biti pravo osveženje za sve ljubitelje drugačijeg zvuka od pop folka, koji se sada forsira. Sama pevačica uradila je nekoliko pesama, a Antonija Šola, poznata po saradnji sa pokojnim Tošetom Proeskim, Čipi iz Osvajača i jedan od članova Yu grupe, autori su ostalih pesma.

Izvor blizak pevačici otkrio je vašoj Tračari da je pevačica u poslednjem trenutku promenila odluku da izbaci singl „Magija“ kao najavu za novi album. Razlog je ponovna saradnja sa Lee Manom, sa kojim je pevačica i započela karijeru. Oni koji su čuli demo verziju tvrde da je pesma vrlo zanimljiva i da malo podseća na ranija ostvarenja dvoje pevača. Pesma je šaljivog tipa, a ćemo Kseniju gledati u ulozi seksi zubarke, u koju se pacijent, Lee Man, zaljubljuje. Duet će biti pušten u etar krajem meseca.

Autor: Faris Yuma4 komentara

4 Comments

 1. BlackBerry

  18/05/2010 at 8:56 am

  Super :)

 2. riri

  18/05/2010 at 9:02 am

  koga briga

 3. YoMa

  19/05/2010 at 5:34 pm

  vala bas riri

 4. Jana

  20/05/2010 at 5:40 am

  Duplo golo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top