Connect with us

Ksenija Pajčin razvaljena u emisiji “Vi pitate”!
Vesti

Ksenija Pajčin razvaljena u emisiji “Vi pitate”!

Premeštajući kanale u nedeljno popodne naišla sam na nešto što me prosto zakucalo u fotelji! Ksenija Pajčin razvaljena (ne znam da li je bila pijana ili drogirana, pre bih rekla da je ovo drugo) odgovara na pitanja gledalaca i voditeljke Rade Radenović u emisiji “Vi pitate”.

Voditeljka jednostavno nije znala kako da razgovara sa pevačicom koja se cerekala, bacala ruke, noge, gladila kosu. U pojedini trenucima Ksenijin glas se prosto gubio. Devojka je bila toliko pod uticajem “nečega” da nije mogla da kontroliše svoje ponašanje. Kakav blam!!!

Odgovori na pitanja su bili smušeni, nejasni i bez ikakvog smisla. Ma žena je bila na nekoj svojoj planeti!!!

Ni Ksenijin fizički izgled nije mnogo boljem stanju od mentalnog stanja. Po rukama su joj se mogle videti misteriozne modrice, a u kratkoj širokoj haljini nije izgledala baš sjajno. Pa pogledajte na slikama ispod i uverite se sami!

ksenija-p2

Što se tiče njenog dečka  Filipa Kapisode, koji je terenutno u kući VB, ostalo je totalno nejasno da li su u vezi ili ne. Očigledno je da je Ksenija besna zbog natpisa u novinama da su Mia i Filip “obavili sex” u kući, jer je sa dozom ironije i cinizma pričala o njemu. U jednom trenutku bi rekla “moj bivši dečko”, dok bi u drugom trenutku rekla “moj dečko”. Takođe uspela je i da “dokači” sve Crnogorce rekavši: ” Cetinje gde je to?”

Pričala je i o tome kako se sa svojim (bivšim) dečkom tukla, ali da se Crnogorac i nije nešto proslavio, jer je Ksenija uvek izvukla pobedu. WTF?!

Kamermani su imali problem da uhvate Ksendžu koja je mlatarala svojom novom crvenom kosom po studiju, čak je u jednom trenutku u prekratkoj haljini odgovarajući na pitanje sedela raširenih nogu i izgledala je jakooooo ženstveno. Pri odjavi emisije, Ksenija je mumlala sama za sebe listajući novine, dok je Rada pokušavala da odjavi emisiju… Ma ja sam umrla od smeha…

Pročitajte još i:  Nova pesma Željka Samardžića!

ksenija-2

Emisija je bila puna bisera koji će se sigurna sam pojaviti se na You Tube-u, pa oni koji su propustili ovaj televizijski skandal od emisije uskoro će na Tračari moći da pogledaju kako je to izgledalo…

foto: forum Burek.com

Loading...
58 Comments

58 komentara

 1. anastasija

  25/03/2010 at 6:20 pm

  ja necu

 2. ANA

  27/03/2010 at 4:43 pm

  Dewojka je bila extra…! Xenia je bila najlepsa, ljubomorni mogu da pricaju sta hoce!!!!!

 3. Hihi.xD

  31/03/2010 at 2:14 pm

  Hahaha…Ksenija..??? Sad je hvalite kad je umrla.?? Ma dajjj.. niste videli sta je pricala u emisiji.. ”Jaoo, ja bih setala i Karleusu i civave” …ma daa..Jeste mi zao zbog nje…ali stvarno je bila drogirana, msm, vidi se.xD

 4. Nataly .!.

  06/05/2010 at 3:01 pm

  Bravo Ksenija..
  KRALJICE!!!

 5. sanela

  26/06/2010 at 2:07 pm

  jedina mana bila je iskrena a ispadalo je da je glupa ……nek joj je laka zrna z\emlj……….kraljica

 6. sta reci

  29/06/2010 at 8:17 am

  sta reci bila je zgodna i lepa i to je dobro i iskoristila ali joj je doslo i glave i bas mi je zao

 7. Vesna Adamceska

  01/01/2013 at 4:22 pm

  Ksenija Pajcin Natasa Bekvalac Jelena Mrkic Sladana Ivanisevic Karolina Goceva Grupa Area i Tose Proeski obozavamo njih najvise na svetu i ponosimo se uz njih.Zauvek nivna fanka i sekica Vesna Adamceska iz Prilepa.

 8. Anastasija Raznatovic

  20/03/2014 at 4:09 pm

  DALI JE OVA ZENA NORMALNA ILI MI SE CINI O MAI GOOD !!!!!!!!:)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top