KUPI TORBU! – pokloni sebi, pomozi Veljku!

Objavljeno: 15.05. 14:25

Veljko Pejović

Veljko Pejović

Veljko Pejović, osmogodišnji dečak, oboleo je od cerebralne paralize i neophodna mu je operacija tetiva radi ublažavanja daljeg degenerativnog procesa. Operacija je zakazana za početak juna u specijalnoj hiruškoj bolnici MEDIKUS u Ćupriji, od strane hirurga iz Rusije. Predračun za ovu operaciju je 293.750 dinara.

Za vreme trajanja akcije KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku celokupan profit od prodatih proizvoda biće uplaćen na namenski račun 155-5510780244115-77 kod Čačanske Banke, filijala Aranđelovac, na ime troškova operacije.

Akcija "KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku"

Akcija “KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku” – klik na sliku za uvećanje

Zahteve za kupovinu torbi možete poslati na office@kako-ko.com ili u inbox facebook grupe Kolektiv za/RAZNO.

Udruženje “KOLEKTIV za/RAZNO” je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti podrške porodicama dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, doprinošenja većoj senzibilizaciji društva na potrebe ugroženih lica i poboljšanja kvaliteta života u celini razvojem socijalnog preduzetništva zasnovanog na modelu rada kreativnih industrija u domenu održivog dizajna. Projekat je iniciran na teritoriji opštine Aranđelovac 2012godine, akcija KUPI TORBU! – je organizovana sa ciljem osnaživanja i povećavanja vidljivosti dece i porodica dece sa smetnjama u razvoju.

88@draganavukajlovic.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

Jelena Karleusa 1
Hot or not

Jelena Karleuša probušila nos

Otkako je počelo snimanje nove sezone pevačkog šou programa Zvezde Granda, Jelena Karleuša je dobila inspiraciju za eksperimentisanje više nego ikad.

Prijavi se za naš newsletter

Najnovije vesti prvo stižu u tvoj inbox!
Ime
E-mail