KUPI TORBU! – pokloni sebi, pomozi Veljku!

Objavljeno: 15.05. 14:25

Veljko Pejović

Veljko Pejović

Veljko Pejović, osmogodišnji dečak, oboleo je od cerebralne paralize i neophodna mu je operacija tetiva radi ublažavanja daljeg degenerativnog procesa. Operacija je zakazana za početak juna u specijalnoj hiruškoj bolnici MEDIKUS u Ćupriji, od strane hirurga iz Rusije. Predračun za ovu operaciju je 293.750 dinara.

Za vreme trajanja akcije KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku celokupan profit od prodatih proizvoda biće uplaćen na namenski račun 155-5510780244115-77 kod Čačanske Banke, filijala Aranđelovac, na ime troškova operacije.

Akcija "KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku"

Akcija “KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku” – klik na sliku za uvećanje

Zahteve za kupovinu torbi možete poslati na office@kako-ko.com ili u inbox facebook grupe Kolektiv za/RAZNO.

Udruženje “KOLEKTIV za/RAZNO” je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti podrške porodicama dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, doprinošenja većoj senzibilizaciji društva na potrebe ugroženih lica i poboljšanja kvaliteta života u celini razvojem socijalnog preduzetništva zasnovanog na modelu rada kreativnih industrija u domenu održivog dizajna. Projekat je iniciran na teritoriji opštine Aranđelovac 2012godine, akcija KUPI TORBU! – je organizovana sa ciljem osnaživanja i povećavanja vidljivosti dece i porodica dece sa smetnjama u razvoju.
Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

iPiccy-collage
Hot or not

Rita Ora u stilu ’70-ih: Tri autfita za jedan dan

A post shared by ايلا (@eila_ce) on Jul 17, 2017 at 6:13pm PDT Rita Ora uočena je u Njujorku gde je ponela ne jedan,...