Prati nas

KUPI TORBU! – pokloni sebi, pomozi Veljku!

Vesti

KUPI TORBU! – pokloni sebi, pomozi Veljku!

Veljko Pejović

Veljko Pejović

Veljko Pejović, osmogodišnji dečak, oboleo je od cerebralne paralize i neophodna mu je operacija tetiva radi ublažavanja daljeg degenerativnog procesa. Operacija je zakazana za početak juna u specijalnoj hiruškoj bolnici MEDIKUS u Ćupriji, od strane hirurga iz Rusije. Predračun za ovu operaciju je 293.750 dinara.

Za vreme trajanja akcije KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku celokupan profit od prodatih proizvoda biće uplaćen na namenski račun 155-5510780244115-77 kod Čačanske Banke, filijala Aranđelovac, na ime troškova operacije.

Akcija "KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku"

Akcija “KUPI TORBU! – pokloni sebi pomozi Veljku” – klik na sliku za uvećanje

Zahteve za kupovinu torbi možete poslati na office@kako-ko.com ili u inbox facebook grupe Kolektiv za/RAZNO.

Udruženje “KOLEKTIV za/RAZNO” je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti podrške porodicama dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, doprinošenja većoj senzibilizaciji društva na potrebe ugroženih lica i poboljšanja kvaliteta života u celini razvojem socijalnog preduzetništva zasnovanog na modelu rada kreativnih industrija u domenu održivog dizajna. Projekat je iniciran na teritoriji opštine Aranđelovac 2012godine, akcija KUPI TORBU! – je organizovana sa ciljem osnaživanja i povećavanja vidljivosti dece i porodica dece sa smetnjama u razvoju.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top