Prati nas

Kutcher nasilan prema paparacima!

Video

Kutcher nasilan prema paparacima!

Glumac Ashton Kutcher mogao bi da se prijavi na kurs besa kod Charlie Sheena, koji je nakon izbacivanja iz serije Two and a half Men, zaigrao u seriji Anger Management. Ashton je snimljen kako, očigledno vrlo nervozan, gura na zemlju jednog fotoreportera.

Sajt RumorFix objavio je video, nastao u sredu uveče, na kome bivši suprug Demi Moore gura nedužnog momka. Verovatno shvativši kako će to izgledati na kameri, glumac se okrenuo momku upitavši ga da li je dobro, nakon čega mu se izvinio. Iz policijske stanice u mestu Santa Monica kažu da još uvek nisu podignute nikakve tužbe protiv Kutchera.

Inače, reklama sa Ashtonom i nekoliko njegovih alter-egoa, povučena je i sada je u opticaju samo verzija bez Indijca, budući da je publika upravo zbog tog lika reklamu okarakterisala rasističkom.

Izvor: Rumorfix.com

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Prince Robert

  12/05/2012 at 1:33 pm

  Posle ga je pitao jer si ok ? I ovaj kaze da. itd …tako da zbunio se eston nesto…pomesao ga sa nekim dosadnim tipom .ovoj je bio ok cim mu je pruzio pomoc.

 2. JOVANA

  12/05/2012 at 3:06 pm

  Ne vidim zasto bi se dizala tuzba! Nije mu pretio pistoljem! :P A i stavite se na njegovo mjesto, ni u prodavnicu ne mozes izaci ko covjek. Bezveze…

 3. Марија

  12/05/2012 at 8:51 pm

  Једва га је и пипнуо, а овај се просуо као да га је лопатом ударио…

 4. Milica

  14/05/2012 at 12:13 am

  Ma nije ga ni udario, preteruju da bi ga izmuzli za pare. Ti paparaci su debili jurcaju za ljudima po ceo dan, i onda kad ti pukne film jos si ti kriv a ne oni..pff

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top